Лілю, то мене без чаю-кави криє... спочатку думала, що то по молодості, але напевно вдача така... якби не вибрала нік Багіра, то була би Артистка
Купуючи чай травяний чи фруктовий, завжди уважно читаю склад. Дуже часто домішують ґібіскус, воно одразу дає якусь кислину і все псує ІМХО, тому п"ю без цього ґібіскусу, тоді смакота А взагалі більш полюбляю каву, коли роблю вдома, то мелена кава + цукор + холодна вода і грію на дуже повільному вогнику, тоді виходить добренько, з пінкою. Одна біда - гріється в такий спосіб дуже довго і часто забуваю про неї Тоді виливаю і починаю все наново
Люди, а скажіть но, будь ласка, щодо "Карпатського чаю", хто знає - там у пакетиках насправді лежить те, про що мовиться на коробочці? Ну цебто насправді карпатський чи це тіки рекламна фішка така?
Але те розрізняти за смаком треба не по пуделку, там що клієнту завгодно то й напішут.Мені балканські травички більш подобаються ніж Крим- Кавказ , після Балкан Альпи- Карпати. У будь-якій коробочці може бути сіно з сусідньої ферми , у шахрай дістребютера більше не беріть.
Профессорка з косметології казала: Одна зміна варить якісний крем європейсько японського рівня, друга постачає (цензура) і в той ж самой упаковці. Тяжко , тільки справжні відьми не помиляються.
До речі бачила одну передачу про каву, чого тіки не роблять "народні умільці"... Коли взяли до експертизи "відбірні" зерна, виявили, що частина була якимись пофарбованими пласмасками чи ще чимось... вони змішували це з натуральними зернами і дуже економили на цьому. Жах
Публічність експертизи може бути проплочена конкурентами. Тільки свій смак! Сподобалося, купуйте річний запас.
Мені здається, що найчастіш такі "махінації" зручно проводити саме з ваговою кавою, а там хто зна... Взагалі намагаюсь запасатися кавою, коли буваю в Швеції, або друзям замовляю - там саме на каву ціни завжди низькі, але якість добра. Полюбляю "Ґевалію", наприклад.
Ще один "смачненький" момент. Раджу тим, хто любить саме домашню каву - купуйте не мелену, а в зернах і меліть в ручному млинчику, бо тоді зернятка не розбиваються як в електричному, а саме розтираються, що теж впливає на аромат і смак. Та й взагалі щось таке приємне є в самому процесі, особливо якщо млинчик якийсь декоративний такий, красивенький :girl_tender:
Людоньки,а де ж ви ходите,що вас так безперерви безбожно намахують? Я вже багато років беру каву(та й цигарки,карочє їдло) в єднім місці... Кажу :"Добридень!",беру каву(цигарки,тоїсть їдло),та всьо... І маю каву...а не підмашку... О...
Та ні, яка там фірма, вони майже ніколи фірму не називають у таких випадках, мабуть бояться Може й справді все проплачено конкурентами, як зауважив пан Чупага?
Designer Каву не дуже корисно пити великими кухлями Але помітила, що дуже часто хлопці п'ють ВСЕ великими порціями, а дівчатка - помаленьку, смакуючи... Було б найкраще, щоб у подальшому зробити набір з 2-х горняток - велике для чаю, а маленьке для кави . ^ У темі "Горнятко" обговорювали Рar exemple За звичаєм литовці каву п'ють філіжанками латиші (й начебто шведи )пивними пухарами. Звичаї що до кави у всіх різні ,догодити всьому iтернаціоналю не можливо.
Львів'яни, а просвітіть, що воно таке - кава з вишневими гілочками? Кажуть, таку тільки у вас продають.
Хм...найшла дивину... Я до кави додаю і солі,і перцю,і цукру,і розмаїтих приправ(хрону,правда нє,то до Миха). Можна і вишневих гіляк наломати...