Я деколи як п"ю каву, то запах на всю кухню. А доця як почує, то зразу каже "ня" (що означає дай), і попробуй не дати сьорбнути з ложечки, буде хникати...
Скільки приписів перепробував все одно у мене гірше ніж у братiв виходить.Коли вуй варив запах не на кухню, на весь будинок -2 сотки стояв. (Справа не в угорському кавничку це дістати можно у мене хiба баварський) Щось менi ,бракує.
Та за різними рецептами варив італійським , мароканскім щоб густа була ,брати ж у мене не жиди Про жидив ,ще знаю Прошу вас масло і мармеладу на хліб намазуйте. - Дякую я си смарую. Ні, ви гоi нi смаруєете , ви просто так кладете.
ото я сьогодні - зранку кава з вершками (4 години спала, інакше б і не прокинулась), потім чорний чай в коханого на роботі, на обіді - чай і якесь мате чи лате, яке мене в піцерії закортіло (на малюнку-рекламі спокусило), ввечері мятний чай в кафешці, прийшла додому - вирішила попробувати Тропікану-чорний чай з ананасом, апельсином і трояндою... тільки пийнула і чую - висадило правда не було кому і чим привязати от зара йду спати, тримайте за мене кулачки аби спокійно заснула, а то щось мягко кажучи сумніваюсь..
Мята убирает волосы с тела По материалам http://medicinform.net/ Выпивая две чашки мятного чая женщины могут решить проблему излишнего оволосения тела и лица. Гирсутизм – это состояние, которое характеризуется ростом волос на всем теле и лице, включая грудь, руки и живот. Оно развивается из-за повышенного уровня мужских гормонов в крови. Состояние может быть симптомом такого явления как синдром поликистозных яичников. Но исследование 21 женщины в Phytotherapy Research предполагает, что определенный эффект может оказать употребление мятного чая. Это исследование было проведено после сообщений, что мята может уменьшать либидо у мужчин, и что экстракты мяты уменьшали уровни андрогенов у крыс. В крови исследователи обнаружили значительное снижение свободно циркулирующего тестостерона, но отсутствие изменений уровня общего тестостерона. Это свидетельствует о том, что мята может быть хорошей альтернативой антиандрогенной терапии при легком гирсутизме. PS На що чоловiку лiбiдо якщо кубiта з бородою
А який у вас часовий лаг між вживанням кави-чаю та відчуттям, що викликають таніни-кофеїни? В мене якось дивно: одразу ефекту майже нема, але от за 3-4 години... Біває після жосткого недосипу вип*єш пару потрійних кав о годинці так 16-17й, а потім такий бодрячок десь під 11-12 ночі! Можна до 3-4, а то і 5ї досить ефективно розумово працювати Тіко такий совиний режим зовсім збарахлив мій біогодинник останнім часом
якщо просто випила кавусю, то чую не зразу, за годинку-двы.. а буваэ лише ввечері, коли не можу заснути)) а от коли випила багато за день - пару ковтків і я всьооо)
Або додому... плитку вимикати. А я от лише під час переїзду зрозуміла, що я з тою своєю манією до різних чаїв таки троха вар'ятка.