А я люблю каву з шоколадом.беру шоколадку і в гарячу каву.так прикольно коли губи в шоколаді. а коханий його злизує
Я більше за все люблю хорошу каву...таку запашну запашну...з корицею...і всякими і ншими смаколиками.. Але зараз зробила собі півлітрове горня чаю з лимончиком і медом..хворію....
От, як вдасться приїхати на форумівку, то ще спробуєш "каву... з кавою" та ще й з Кавою (я не занадто скромно?)
Я люблю і те, і інше... головне аби було якісне. Додому купляю частіше всього Carte Noire, до кав"ярні хожу на Starbucks... А от чаї... Сьогодні зробила ревізію... На полиці маю: Зелений з ананасом Зелений з малиною Білий Білий з грушкою Гречаний чай з обліпихою Чай аюрведа детоксикуючий Чай аюрведа для похудіння Чистячий чай Teekanne Імбир з медом Імбир з лаймом Лавандовий чай М"ятний Чорний з карамеллю Брусниця з малиною Квітковий чай (квіти помаранчу, ясмину, троянди) Лікувальні суміші (зо п"ять) Чай для принцес (фруктовий) Чай для принців (те саме, в іншій комбінації) Чай п"ю, як каже коханий, з цеберка, є в мене таке велике улюблене горня з котами. Присолоджую медом або тростиновим цукром. Тільки шикую я чаї по протилежному принципу, ніж Ліля Романова - улюблені - засуваю аж під стінку, ті котрі мушу пити - на край (аби совість мучила).
А я і каву дуууже люблю, і чай Каву запашну, заварну, з лимончиком, під журнал чи газету, під блюз чи джаз-аж запахло, правда останні 9 місяців п'ю без кофеїну, і облизуюсь, але то скоро минеться, чаї люблю всякі-дома завше 3-4 види: просто чорний, з маракуєю, збір трав, злений не в пакетиках, а в чайничку-смакота
Для таких випадків пакетики придумали Чай в пакетиках, якщо бути точним хоч і не той смак, але пакетик виймається без проблем і доволі швидко.
Не тільки чай в пакетиках. Є ще ось такі дуже зручні ложечки-ситечка. Залив кропом, дав настоятися, потім тільки висипав листя чаю з ложечки, промив і все.
точно є. Я як дружину хочу попідколювати,то питаю чи вона часом не має родички Еллочки. Та теж колись в Остапа Ібрагімовича "стульчик" на "сітєчко" виміняла