А їсти холодець,зроблений з м’яса,що дихало отруєним повітрям і їло продукти нашої знищеної екології не шкідливо? Во стократ більше.як каву!!!!
Дорого обійдеться. А взагалі пасажир має право під час поїздки один раз вийти на будь-якій зупинці, зробити відмітку про це в начальника вокзалу, і в тижневий термін продовжити свою подорож будь-яким поїздом того ж класу
Угу, це так тільки на бумазі можна, а як до діла, то в свята фіг звідти поїдеш. Ой. уявляю..їхала до Львова зустрічати НР з коханим, а Затрималась в тернополі на каві з коньяком.А я кщо взяти до уваги, що я з алкоголю ще нічого в житті не пробувала...то...Кофі, подумай...я не напрашувалась) Я теж не люблю холодець з кавою, краще з гірчицею або хроном
нині зраненька спробувала ту турецьку каву, шлейф був по всій квартирі, але дуже специфічно пахне, тобто якби сказати сирістю. Як мені сказали, турки тільки таку пьють
так кавові зерна збираються,потім обсмажуються,потім мелються,потім заварюються(щоб три рази пінка піднялась!) яка кислота після того втримається? А мнясові,вскормльонному генетичномодифікованоюекологічноотруєною труткою ніц не поможе..
Турки пьють чисту арабіку;-)Вона пахне неймовірно,але досить слабенька,як на кавоманів.Між іншим,вони вживають каву неодмінно з таким самим горнятком холодної води: ковток кави-ковток води.Я того цимусу не розумію,а в них така традиція;-)Я все пробую знайти толковий рецепт мокачіно в домашніх умовах,нічого не попадається,може хтось знає секрет;-)
Мені теж кава на сон не впливає... а от після чаю - буджуся часто особливо, якщо перед самим сном випити