А что, больше говорить не о чем? О! Давайте поговорим о большинстве из вас! О самых лучших, умных, восптанных людях в мире, говорящих на самом правильном украинском языке (как вы себя считаете). Только для этого отдельная тема есть.
Наша песня хороша, начинай сначала так що там про каву? Ромко, Ви яку любите?З чим? Ага. я вже догавкалась, ворога собі нажила
о мені нині подарував Миколайко чаї з Єгипту: чорний такий мілкий як пісочок і пахне та зелений з маракуєю аж масла на чаїнках. Такі смачнючі, чаюю, смакую, не пила такої смакоти зроду а дійсно, ті чаї заварюються до 3-х раз
Так ми ж говоримо...точніше пишемо... Псуватись то псуються, але часом так смакує... Мммм... Аліас, по дорозі до Львова є файне місто Тернопіль з завше готовим коньяком і кавою... То я так...натякаю ...
не знаю... мене кава з цигаркою не прельщає... раніше тянуло як собі трохи алкоголю випила, страшно хотілося подиміти, але я казала собі "ніззя.." чим старша була, тим ефективніше то спрацьовувало а до кавусі - коньячок, ром, тортик "під каву", конхфетка... ммм... шоколадка... вершки...
...і прощай фігура (щоб гуща з кави не прoпадала, потріть нею руки і змийте теплою водою, можна і все тіло пошурувати але то вже не для лінивих і себе люблящих)
о! я теж! особливо зранку замість кави, щоб прокинутись... хоча іноді і то не помагає, то вже колочу кавусю з вершками...