У мене мате такий був, ну з пелюстками волошок Коли ж у нас в продажі буде Різдвяний чай???От загорілася його купити, а ніде немає. Треба їхати до Львова, я так розумію
У наших магазинах щось такий маленький вибір чаїв...куди вони позникали? А різдвяний то для мене вже принципово...ніде немає, а я хочу
Ясні пані своїми бажаннями різдвяного чаю мене заразили. Такого у нас тись немає. Для мене назва GreenField з сумною старої англіской песенкой кояжишiе - Ляжемо на зелені поля (всі помрем).
кава, кава і ще раз кава жити у Львові і не любити каву? Жах!!! взимку звичайно хочеться зігрітись тепленьким чаєм, та день починаеться після 3 філіжанки міцної і без цукру
цього разу вже толерантінше... (Правда тепер по відношенню до Пупера...не вельми мяко...)Але каву не чіпайте, Аліас права - то святе!
Це можна дуже просто самому зі звичайного чорного чаю зробити. Навіть так на швідко... Трохи корици, трохи імбиру, кусочки сушеного яблока та - якщо хто захоче – помаранчевої шкірки – і вже є ПС. Тут вже файні рецепти десь на форумі є...
і мені. а в хаті ні грама - чоловік аж ввечері принесе. йду з того горя чай з цукерками цмулити - діти миколайчиком поділилися...
Киця, ну опять старая-престарая сказка. Можете в меня тапком кинуть, но я в неё не верю. Я, как будущий экономист, а не философ (я думаю... мне кажется...), требую доказательств. Даже банального соцопроса. Если он покажет, что во Львове тех, кто любит кофе, больше, чем в остальной Украине, я поверю. Но я на 99% уверена, что такой опрос ещё никто не додумался провести. Так что нет доказательств - Рыбка не верит. А то это воспевание "святого кофе" уже просто смешит. Скоро молиться на него будут.
Рыбка, кофе - это напиток удивительный... Ему можно посвящать оды, петь гимны... И во Львове, действительно есть особая кофейная аура... Хотя, думаю, в Донецке любителей кофе не меньше, но у нас практически нет ритуала: выпил для бодрости и побежал... Или возле компа пьешь чашечку и только поздней ночью замечаешь, что "выпил" все чистые чашки в доме...
гггг, вже полетіли, тільки встигайте ухилятись) Вам карти в руки.Проводьте Та ні, це не "воспєваніє", а звичайна любов до кави. ....І знову Ви нічого не зрозуміли, Рибко....
Ви впевнені? Ви як рахуєте? Адже не йдеться про виключне пиття кави. кава 12 + частіше кава 13 + і кава, і чай 13 = 38 чай 11 + частіше чай 18 = 29 Сам чай п'ють аж 11 осіб. Решта від кави не відмовляються. Рибко, говорять про любов. А ви вишукуєте фанатизм. У тому й ваш камінчик криється.
Рибко, я вас благаю, приїдьте (як тільки зможете). І все стане зрозуміло. Бо просто буде приємно посидіти поговорити.
пишу вчора випадково зайшла в палац мистецтв на новорічний ярмарок, а там була виставка і продаж чаю з Шрі-Ланки, вау там такі чаї, але я купила чорний пекоє та чорний з тропічними фруктами. Ще не відкривала, але той пан давав понюхати з відкритих пачок, пахне супер! так, що якщо будете в центрі і маєте час, то зайдіть