Вичитала тут в однім артикулі про шкоду кави для жінок і хотіла поділитися нецікавим фактом із форумлянами, аж виявила, що тема про вибір між чаєм та кавою переїхала із сего форуму разом із кухнею... Нема ради, будемо мати дубль. Для тих, хто "по-нашому" не балакає, гербата - значить чай, від латинського herba, себто трава. Ну, і заодно ще опитування додамо.
Перевагу надаю каві, чай п"ю дуууже рідко.Коли вже кави немає або чай цікавий.Відкрила для себе мате...сподобався.
Люблю і завживаю і каву і чай.Але шальки терезів моєї прихильності більше схиляються в сторону чаю. люблю куштувати різні цікаві сорти,чаювати сидячи перед монітором мій улюблений чай останнім часом - то "Дика вишня" від Галки.Надзвичайно смачний чай із яскраво вираженим вишневим присмаком.МНЯМ!!!Ще дуже люблю зелений "Саусеп" і ліптонівський фруктовий в пірамідках. А каву я люблю Арабіку "Шоколад", "Вишня і шоколад". Зазвичай купую каву у "Світі кави",люблю змішувати різні сорти і експериментувати зі смаками
переважно кава - десь у 90% випадків. п"ю lavazza або чорну карту. бо люблю добру арабіку. з чаїв - ахмад чорний з бергамотом дуже смачно. до речі дорогі чаї, що продаються у різних там магазинах типу "світ чаю" чи щось інше - зовсім не подобаються...
Так мате - то кора якогось там південноамериканського дуба. А в Аргентині, чув, мате взагалі набір різних трав. Мовляв, вийшов з хати, накосив, закинув в горнятко... А як на мене - краще за каву вставляє зелений крупнолистовий чай...
І кава,і чай смакують;-)В чаях надаю перевагу сумішам,але без ароматизаторів,найулюбленішими декілька років вже є "Текіла" та "Лапа тигра" зі Світу чаю.В каві люблю суміші,але щоб арабіки було більше ніж рабусти.Подобаються суміші в "Галці",але лідером є кава "Мокко"))Обидва напої вживаю без цукру,бо він портить смак.А ось звичайний пакетований ліптон смакує саме з цукром та лимончиком
Нарід, я тут вичитала, що 3 горнятка кави на день впливають на жіночі перса дуже негативно, аж до зменшення розміру сеї гордости кождої кубіти. Що ви про сесе думаєте? http://www.dailymail.co.uk/health/a...g-cups-coffee-day-shrinks-womens-breasts.html
а мені в нікітському ботсаду розказували, що мате готується з тієї ж рослинки, яку закордоном прийняти вішати на різдво до дверей))
Написано, що перса всихаються. Тяжко собі таке уявити навіть. Я думаю, що йдеться про систематичне вживання. Але чи можна в таке вірити?
Сиділа я раз з хлопциком в кавярні, кавували Він мене питає - Ти чого без цукру? Я йому - "Не псуй каву цукром, а кохання - шлюбом") Він насипав мені в каву ложечку цукру й запропонував одружитись