Відповідь: Карма (Репутація) Для попередження зловживань , непорозумінь і накруток введено обмеження на використання функцій карми для нових учасників форуму. Тепер перш ніж отримати можливість додавати і віднімати карму новий учасник мусить написати на форум щонайменше 20 дописів
Відповідь: Карма (Репутація) по моєму ше жоден спамер не протримався у нас до 20 дописів Ну а з флудом розбиратися то вже робота модераторів
Відповідь: Карма (Репутація) Предложил бы убрать понижение кармы. А то тут некоторые умельцы только и делают, что минус ставят...
Відповідь: Карма (Репутація) Ще б з Бані кнопочи карми прибрати... Бо вони паряться, а карму надкусюють.
зроблено... Я один із цих умільців, тому нічого міняти не будемо, не можу сам себе позбавити задоволення тиснути цю кнопку
Відповідь: Карма (Репутація) А я ставила мінуси, поки карму то не знімало. А так - не люблю людям неприємності робити.
Відповідь: Карма (Репутація) Але модератори за спам і флуд карму знімають і в баню направляють, а кількість дописів не знімають ! ? О віршик ! Додано через 17 хвилин Які неприємності - всьо анонімно і не боляче (ні фізично ні морально) як в реалі ! В цьому і кайф в віртуалі ! О віршик! Далеко Не завжди критика лише зачіпає Еґо дописувача ! Особливо, як далі можна прочитати, чи у приваті отримати коментар, що пояснює в чому на думку інших той чи інший дописувач помиляється ! Тоді навпаки, йде до прояснення питання і врешті до духовного зростання всіх читаючих дописувачів ! Тому і грамотні медійники "бються" за інтерАктивність ! НЄ ? Це похвально !
Відповідь: Карма (Репутація) Я например никогда не ставлю минусы, хотя 100% постов некоторых форумчан заслуживают этого постоянно. Хотя и плюсы особо не ставлю. Мартини, можно же оставить кнопочки без понижения кармы. А то Я такими темпами в "iграшки вже не пограю"
Відповідь: Карма (Репутація) Я же не ставлю...Вы Ромко у меня много раз карму отбираете, Я же ни разу. Я даже, прости Господи, даже у Данило не отбираю карму. Во как...