Відповідь: Справжнє обличчя Росії. Хотів добавити... для рівноваги... Так немає ж можливості! Мартіні кудись її, карму, задівав!
Відповідь: Справжнє обличчя Росії. демонструю на прикладі - в правому нижньому куті -- Але ліпше не мені підніміть, а тому "доброжелатєлю" зніміть
Відповідь: Справжнє обличчя Росії. Дякую, побачив. Але принципово карму не знімаю... нікому... ніколи...
Відповідь: Карма (Репутація) Щось я не зрозумів, - на форумі почалася дискримінація! Не можу ні додати ні відняти карму! Перед тим все працювало! Адміни! Хелп, хелп! ЗІ Всіх, кому я не додав карми, прощаю!
Відповідь: Карма (Репутація) головне - десь собі запишіть всі лінки, кому хотіли відняти... негоже борги залишати...
Відповідь: Карма (Репутація) Ну, от, з Оперою так нічого і не виходить. (додавання-віднімання карми) Мозілою спрацьовує нормально, але ніяких коментарів до додавання карми не бачу.
Відповідь: Карма (Репутація) Козо-Дерезо ! (так правильно у кличному відмінку, НЄ ?) Дякую за додану мені ТИСЯЧНУ карму (гілка "Рагулі"). Ой, а що то у вас із личном ? Де струнка танцівниця ? Тему "Рагулі" закрили, а то я міг би пригадати, як школярами ми їздили "на екскурсію" до Дарниці подивитися на тусівки рагулів.
Відповідь: Карма (Репутація) Прошу Я там смiялась вiд душi! автарик у мене теж сексi Захотiлось чогось земного ... Це ще один улюблений герой Гомер Сiмпсон. А перша була пов'язана з Джемс Бонд фiльмом
Відповідь: Карма (Репутація) Сталося! Глюк із клонуванням карми у профілі таки вдалося виловити і знищити! Тепер карма і в профілі, і в списку учасників відображається у всіх гарно один раз Не треба овацій...