Відповідь: Карма (Репутація) Так, це було прикольно та ще й інформативно. А зараз самі безликі плюси й мінуси... А от над якимось обмеженням загального кармічного числа я б подумав. Скоро вже з"являться тут "форумні авторитети", улюбленці публіки, проти яких недокармлені новачки почуватимуться трохи ущербними... Можливо, я перебільшую, але таке побоювання у мене виникає... Гра грою, одначе дехто сприймає її серйозно - принаймні, підсвідомо...:rolleyes:
Відповідь: Карма (Репутація) Хотiв написати ранiше, але... справи. Прохання! Я докладаю масу зусиль для того, щоб моя карма, (репутацiя) була такою самою як в gazeta (львiвська), тому прошу- Папай, Zet, Mariya допомогти менi в цьому. Дякую за спiвпрацю., :D
Відповідь: Карма (Репутація) а можна зробити як раніше: щоб можна було дописати причину підняття або зняття балу?...
Відповідь: Карма (Репутація) Поздравляю Полковника с юбилейной кармой - 100! Спасибо всем, кто участвовал в этом трудном и всем нужном процессе! ВСЕМ ВАМ С П А С И Б О !!!!!!!
Відповідь: Карма (Репутація) Шрек, очень уважаемый Шрек! Ах, Мих, как я хотел, чтобы на его месте были бы Вы! Но, Шрек больше молодец, чем Мих!:D
Відповідь: Карма (Репутація) Вітаю, Полковнику! А не хочете пару дублів повторити (відкрутити її троха назад), спеціально для Миха?:D
Відповідь: Карма (Репутація) Поздравляю Полковника с юбилейной кармой - 100! Спасибо МИХУ и всем, кто участвовал в этом трудном и всем нужном процессе! ВСЕМ ВАМ С П А С И Б О !!!!!!!
Відповідь: Карма (Репутація) Настоящий Полковник!:D :D :D Повторюю (про "карму"): ви не хочете пару дублів відкрутити в "-"?