То не зовсім то. Там не може бути адекватної інформації апріорі. Ви ж коли закриваєте броузер ви ж не вилоговуєтеся з форуму? Мало хто вилоговується. Отже ви вже можете спати, а там буде показувати шо ви ше на форумі бо там якийсь таймаут стоїть після останньої активності якшо юзер не вилогувався. А по сторінці "хто де" було видно шо юзер ходить по форуму. Але то все таки не можна робити бо гра втратить вский сенс.
Rebbit, ну я ж кажу, тре щоб в розділах і темах теж було видно, хто там є. Тоді побачити, чи юзер переміщується по форуму, чи спить - для досвідченого сищика дєло техніки. п.с. Наскільки я знаю, функція "хто дє" сильно вантажить форум. Хоча... я не спец.
О, яка гарна ідея Таке є на інших форумах. Іноді навіть цікаво, скільки людей в темі... Я ніколи не вилогіниваюсь.
А я взагалі занку як зайду на форум і цілий день можу там "висіти" ,хоч насправді в цей час можу бути дааалеко від компа і від дому теж.
На скільки я пам'ятаю, зараз тільки через терези можна вплинути на карму (тобто додати чи відняти 1 бал). А ручки не +/- бали, а просто для того, щоб було видно хто погоджується чи ні з дописом, висловлює подяку тощо. В нас такого нема, але раз був випадок, що форумчанин не міг ставити "ручки вниз" ймовірно після того як наставив багато "мінусів" ручками. Можливо є якесь добове обмеження на "ручки вниз".
Нєа, ручки то теж +/- Користувацькі бали: Репутація: Використання системи репутації: Стаж: Заповнений профіль: Користувацькі бали - сума всіх нижче перелічених. Репутація - бали за отримані плюси і мінуси (в тому числі і ручки, і ті, що через терези) У мене не так багато балів репутації як у Вас, тому, я помічаю, як вони змінюються - в кармі пише "файний допис" (+1) - не знаю, що пише, ще не бачила мабуть якесь "фе" (-1) а коли через терези - пише коментар, або пусто, якщо коментаря немає. Якось так
Спробуйте комусь додати карму, перегрузіть сторінку і побачите, що карма не зміниться. У Вас карма могла змінитись від активності на форумі. Ось тут можете глянути від чого бали збираються - http://forum.lvivport.com/xperience.php?go=earn (хехе, прочитала, що карму дають за те, що штрафи виписуємо Пішла в Салун.. )
До речі, а як може статись, що карма віднялась два рази (не вагами і пальчиками), а тільки вагами? І як видалити карму, котру доплюсував (відняв) вагами?
З такими делікатними операціями над кармою мабуть доведеться звертатися до медіума. Вони по кармі майстри ше ті
А де рейтинг юзерів по кармі? Кста, якщо кількість дописів розділить на кількість карми вийде ККД дописів (типу рівень флудерства)