Відповідь: Карма (Репутація) Та неможливо навмисне старатися. Просто є люди, яким подобається ставити плюси. Мені теж подобається. :shy: От я нині з нагоди Миколая отримала десь понад 20 штук карми від сотника, бо він перелистав усю гілку "покажи личко". Сотнику дуже дякую! То був надзвичайно приємний подарунок!
Відповідь: Карма (Репутація) Пупере, тепер мені зрозумілий Ваш вічний "поспіх".......... :radist: і новий підпис "сиджу тут..."....... :8: А у Вас є життя поза форумами?........... :cowboy:
Відповідь: Карма (Репутація) То існування ... Максимум - боротьба за життя ... Додано через 38 хвилин Здається, Лілю, не Ви одна потрапили під щедроти Сотника. Я, знечів'я, гадаю він нас усіх любить. А коли бачить - то ще дужче. Дякую і я за щедрість.
Відповідь: Карма (Репутація) Извините за безграмотность! Где те самые "плюс" и "минус", на которые надо нажимать, чтобы влиять на карму? Ищу-ищу и не могу найти.
Відповідь: Карма (Репутація) я б сказав сім раз постав...раз відміряй.... Додано через 1 хвилину Може Пупера замордувати кармою?
Відповідь: Карма (Репутація) Шо за дволічіє... так всі ту карму не люблять... гірше чорта, НО поздоровляють їдне другого. Модератори, та сховайте ту карма так, жиби ніхто її не видів і не знав, шо таке існує, нє? Ну нашо мучитисі?
Відповідь: Кармічні ювілеї (вітання) Капітан, мені більш ніж по-барабану розмір вашої карми... рівно як і моєї та карми всіх інших шановних і нешановних форумодописувачів... І взагалі, сама ідея карми як така ще куди не йшло, але ці "Кармічні вітання"... як на мене, маразм повний... Нічого персонального, просто на відвертість потягнуло... думаю, ви зрозумієте... А щоб не неапрягати когось і самому не паритись, то я сюда і заглядувати не стану, нє?!
Відповідь: Карма (Репутація) перечитала всю гілку.дозволю вставити і свої 5 копійок з приводу даної суперечки.я вважаю,що карма - то можливість показати читачу і дописувачу ЛФ,що його думки небайдужі і цікаві іншим таким же дописувачам і читачам. а таким зеленим новачкам як я карма вселяє впевненість у собі і бажання ще і ще писати на ЛФ. І ще вибачте за дурне запитання,але що означають оті філіжаночки під ніком??:o :o :o просто цікаво знати
Відповідь: Карма (Репутація) Добре, поясню поширеніше. Збільшується кількість дописів, збільшується кількість горняток кави.
Відповідь: Карма (Репутація) Мих, а що Вам не хватає того що маєте? І так можна лусьнути якщо все випєте .