Відповідь: Карма (Репутація) ви погарячкували..... "товаришів", які це пробують робити, чекає вічна баня.... пс. мені теж не подобається, що з карми утворюється культ... сказано ж у Біблії, що не сотворіть собі кумира... наприклад, гілка "вітаю".... намагаюся туди не заглядати....
Відповідь: Карма (Репутація) Карма - це тому дала, тому дала, а тому е-е-е фостик відірвала. Все правильно, карма - то як в житті: даєш комусь - дасться і тобі, а зависники все є...
Відповідь: Карма (Репутація) :shutup: ... я так і не зрозуміла для чого існує карма... але, то вже ваша справа.... "не лезь в чужую хату со своим уставом"...:cool:
Відповідь: Карма (Репутація) Я вам таку річ скажу. Ви прийшли на форум, де є отака собі забавка. Люди до неї звикли. Дехто трактує дуже поважно, дехто просто як забавку. Я наприклад, і плюси люблю, і мінуси не менше. Були в нас люди, які принципово не ставили карми, взагалі. Ви можете висловити свою позицію і відповідно щодо неї і діяти. Але не можна раптом отак з"явитися і казати іншим, як вони мають думати і робити, бо вам це видається не таким, як має бути.
Відповідь: Карма (Репутація) мабуть ви мали увазі монастир, в який дехто лізе зі своїм уставом?... якщо вам карма не подобається -- можна ж нею не користуватися...
Відповідь: Карма (Репутація) І ще. Ви би могли пояснити і списати всі причини, чому ви посміхнулися. Нині, вчора, позавчора? Отак і карма на нашому форумі. Є дуже багато різних причин. Усі й не перерахуєш. Додано через 1 хвилину А якби так спокійніше і трохи привітніше?
Відповідь: Карма (Репутація) ще й не встигла.... але є така тема, то ж не я її створила...мабуть не просто так
Відповідь: Карма (Репутація) "А нє нравітса кому - поцелуєт пусть карму" - є така пісенька. Корма і карма - то все одно.
Відповідь: Карма (Репутація) я ж не кажу вам як розмовляти... на то ми й різні, щоб декому бути привітними, а декому...егоістами
Відповідь: Карма (Репутація) Логічно. Але за хамство можете картку дістати. А за постійне хамство - і бан.