Спартанцю звичайно плювати з глибокоi дзвiницi, його справа розказувати казки i взяти з вас свою долю, а там трава не рости. А через рiк-два-три просто розвести руками, якщо ви його взагалi знайдете звичайно, ну так мовляв ся стало, хто ж знав... Так що мих говорить правду, завжди треба рахуватися з можливим переглядом справи. Були i не такi преценденти, громадянство i через 15 рокiв вiдiбрати можуть, навiть як треба i в дитини, яка в тiй краiнi народилася, але вiд тих батькiв.
безглузда тема або відповідайте на запитання відкрито, або, якщо ви займаєтеся чимсь незаконним, то закриваємо
Вас турбує інспектор Петренко. Напишіть і мені в ПП, будь-ласка, з вказанням прізвища, імені, по-батькові, номера і серії паспорта та місця проживання
а я думала тема до сьогоднішнього дня, дуже прикро що так все вийшло. Але подорожі не відміняються, по переду свята, Страхування під час перебування за кордоном, завжди з нами це наша безпека
Угорське громадянство Доброго дня,підкажіть будь-ласка,хто знає.у нас виникли сумніви щодо порядності людей які допомагають з угорським громадянством.ми чекаємо ще з квітня 2013 не маєможоднихпідтверджень,чи взагалі наші докумкюенти потрапили у належне місце.хотіла б дізнатись,чи варто ще чекати,чи є встановлений максимальним термін розгляду і чи можливо отримати підтвердження того що документи на розгляді.буду вдячна за змістовну відповідь.
Так змістовна відповідь може бути тільки від уряду Угорщини. Туди й звертайтеся. Якщо наші слова для вас "пусті балачки" - то не треба було й питати.
І мене цікавить! ---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ---------- Доброго дня! І мене цікавить!
Кажуть пацани, нова тєма тепер - найкраще прострели собі ліву руку, і як ветеран майдану заповняй папери на лікування на пшеках-чехах чи в прибалтиці, а звідти вже вали в людську західну Європу.