Євромайдан

Discussion in 'Євромайдан' started by MARTINI, Dec 5, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

а на заході - патрійотів, що накивали пятками за бугор...

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

В Україні з кожним днем посилюється напруга навколо подій, які відбуваються в Києві, на Майдані. З одного боку, на акцію протесту опозиції, яка відбуватиметься в неділю, їдуть сотні тисяч свідомих українців, громадських активістів, депутатів органів місцевого самоврядування. З другого боку на проплачений мітинг на підтримку Януковича зі східних та південних областей везуть десятки тисяч учасників. Вже відомо, що акція на підтримку Януковича відбуватиметься на Європейській площі, тобто всього за 150 метрів від Майдану Незалежності.
    Існують різні варіанти подальшого розвитку подій. На нашу думку, серед різних сценаріїв, варто також розглянути найбільш песимістичний. Відповідно до найгіршого сценарію, правлячий режим Януковича може вдатися до масштабної спецоперації, яка полягатиме у наступному.
    Готується певна група псевдо опозиціонерів, які будуть одягнені, як учасники акції на Майдані Незалежності. Ці провокатори здійснюють напад на провладний мітинг із застосуванням зброї. В даному сценарії потрібно, щоб була пролита кров. Далі заарештовуються спеціально підготовані провокатори, які під час допиту «зізнаються», що начебто їх найняли Турчинов, Яценюк, Кличко, Тягнибок, що вони провели відповідний інструктаж, заплатили гроші. Потім можуть почати публікувати матеріали із серверів, вилучених в офісі «Батьківщини», а там різні матеріали є. В цей час на телеканалах і в ЗМІ відбувається масова демонстрація відео і фото сюжетів про напад провокаторів на провладний мітинг із кривавими подробицями. Люмпен і охлів на Сході і Півдні України залякують розповідями про те, що робить «проклята опозиція». Після цього правляча кліка буде готова до силових, кривавих дій.
    Янукович запроваджує надзвичайний стан, його підтримує Путін, і ставить опозиції ультиматум – негайно покинути Майдан. Опозиція не виконує ультиматум і відмовляється покидати Майдан, і тоді починається війна, збройні дії, які переростуть на криваве місиво. В цей час на Майдані якраз збереться дуже багато місцевих депутатів, громадських лідерів, і їх всіх можуть перестріляти або заарештувати. І в Галичині, в Західній Україні вже не буде кому чинити супротив. Депутати міських та обласних рад загинуть або опиняться за ґратами. Після цього, наприклад, у Львові вже фізично не буде кому збирати 17 грудня сесію Львівської обласної ради і піднімати питання про перебирання на себе делегованих облдержадміністрації повноважень. На Львівщині залишиться тільки голова Львівської ОДА Олег Сало, який почне робити зачистку у Львівській області, можливо, разом із Ганною Герман.
    Зрозуміло, що психічно здоровій людині важко повірити у цю криваву фантасмагорію, але якщо використовувати сукупність усіх принципів і модель стратегічного управління, яку я викладаю, враховуючи, що на чолі держави стоїть особа, яка вже, схоже, не контролює свої психічні позиви, то такий сценарій розвитку подальших подій не можна залишати поза увагою. Очевидно, що нам би хотілося, аби такий сценарій у жодному випадку не був реалізований, однак, якщо можна висунути версію, що у Януковича спостерігається якась хвороба мозку, про що зараз точиться багато розмов, то готуватися треба до всього, в тому числі і до найгіршого сценарію.

Олег Соскін, професор Національної академії управління

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василю, ваші податки+ваша зарплата+ваша пенсія - це наші податки.

А от, чи встали би ви на захист України при російській агресії... я сумніваюсь.

Ви прикривались, мов я не націоналіст.

• Подобається Подобається x 5
  4. Dred

Dred Well-Known Member

Так радянські патріоти і хочуть Україну розтягнути, а точніше приєднати до Тайожного союзу.
    Правда ЗУ їм сильно очі муляє. :)

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Фальсифікатори картинок - люди примтівні (як і розповсюджувачі на кшалт тутешнього).
    Вони в силу своєї тупості не знають, що на арабських пікторамах, коміксах та інструкціях картинки монтують "справа наліво". На кресленнях "виноски" (у тому числі цифри 1-2-3-4...) теж ставляться справа наліво.
    Тож нехай зіллються в унітаз зі своїми вбогими фантазіями.

6. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

artobstrel, ну це ж погана відмазка...
    Ви писали що з фінансами паршиве діло - я Вам за 10хв знайшла через соц мережі організаторів і координаторів Євромайдану в Миколаєві які везуть безкоштовно. То тепер вже відпустка закінчилася... Не вірю що неможливо відпроситись чи помінятись з кимось на добу.
    Чи хочете щоб я Вас відпросила?
    Доля Вам дає прекрасний шанс, побачити унікальних людей, які хочуть свободи, які не можуть і не будуть терпіти цей бєспрєдєл, що зараз процвітає у владній верхівці, з мовчазного дозволу корумповано-залежних і продажних прокурорів, суддів і мусорів.
    Просто з’їздіть туди, пройдіться по Хрещатику серед тих людей. Це надзвичайно сильно очі відкриває на теперішню ситуацію. Там вас ніхто не буде заставляти скакати/тримати червоно-чорний прапор/кричати "героям слава!". З Вами просто будуть розмовляти і посміхатися тверезі люди.

Last edited: Dec 13, 2013
  7. Boris_Kiev

Ромку, звідки інформація?
    Сьогодні я ніяк не можу, а на завтра, якщо буде потреба, і сам поїду, і товаришів підпишу.
    Будь ласка, онови інформацію ближче до 21-ї години.

• Подобається Подобається x 2
  8. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Бреше! В перший тиждень студентського Майдану в мене жили студенти з ЛДУ та ЛПІ. На Майдані ці напівдіти грілися відомим "Хто не скаче, той...." Я при їх скаканні продовжував стояти. На що моя одна "прийомна доця" запитала в мене:"Дядьку, ви що - москаль?". Я їм відповів:"Не впевнений, але коли я починаю стрибати, то з мене починає сипатися якийсь пісок", на що реготу та писку дівчаток було до максимуму децибелів. Так що примушували симпатюлі, примушували.

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Щойно Спілка офіцерів України висловила недовіру Янику і вимагає негайної відставки.

А також покарання всіх урядових осіб причетних до побиття, розпуску Беркуту, і нагадали військовим про присягу народу України.

• Подобається Подобається x 7
  11. zet

zet Дуже важлива персона

В телевизоре полное затишье... Только трансляции лебединого озера не хватает. Даже на 5-м канале какая-то реклама...

12. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Круглий стіл транслюють наживо: ЗІК, 24-й, Еспресо ТВ, і 112-й

13. Boris_Kiev

Спеціально для Vas_MT:

Отож, Васю, тільки КАЗЛИ за таких умов добровільно платитимуть податки.

14. zet

zet Дуже важлива персона

А что это за каналы? Как их услышать, а то тот ролик прямой трансляции глушат звук...

15. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

112 зараз не транслює столу, по Еспрессо онлайн з майдану, ЗІК пертрансльовує Наєма, по 22 трансляції столу теж нема.

Кажуть, що глушать, добре, що хоч по громадському є. але треба прислухатися

---------- Додано в 15:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=sKx6cc1nWj0 - кращого, ніж тут, нема ніде зараз. 24, 112 і еспрессо не транслюють столу, ЗІК перетрансльовує громадське.

16. zet

zet Дуже важлива персона

Так я там и слушала... Там народ ругается из-за того, что глушат...

17. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Напевно не у всіх ті канали є. Дивлюсь їх через супутникове телебачення.

---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:18 ----------

На момент коли я то писала, то була трансляція по всіх тих каналах. Зараз дійсно пропала.

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

де? я доки лише від Педро та Самойловича чув шо тре від "донецькіх" відєднатись и жити собі як хвацькій Ліхтенштейн ...

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

• Подобається Подобається x 1
  20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Борис а це шо? я дуже сумніваюся що це означає збільшення ЗП силовикам, я взагалі не розумію на що підуть ці гроші таким чином що б це сподобалось цим самим - "силовикам" ...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)