Євромайдан

Discussion in 'Євромайдан' started by MARTINI, Dec 5, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gron

Gron тафгай

Ми краще( до поляків це не стосується ) бо намагаємось власними силами зробити те, що у них зробили більш ніж 50 років тому.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, у мене друг дитинства здавна живе у Мюнхені. І там, так само, як у нас. Один регіон не любить інший. Про що ви говорите? І мава у них в різних регіонах суттєво відрізняється.

• Подобається Подобається x 2
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мені теж приходило в голову шо можливо хтось татка підставив, але чому тоді він не вийшов наступного дня до народу і не заявив:
    -Мене підставили, всі винні підуть до криміналу, а я хороший спав і нічого не знав....
    Видно ніхто його не підставляв, а він справді тупий і жорстокий...:dntknw:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та не чухнуть... їх вивозять в парк і міліцію ставлять по периметру, щоб не повтікали.

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Можливо. Але я завжди слідую принципу, що безглуздо вважати когось дурнішим за себе. Тому і не допускаю, що у оточенні Януковича всі безголові. Бо якби було так, як Ви кажете, то тоді виникає питання, чому влада балансує на межі тупості і страху? Якщо стало розуму бити студентів, то чому бракнуло тупості застосувати крапкові авіаудари? Що заважає тупому Янику ввести російські війська, застосувати зброю, масові провокації, відстріл опозиціонерів, отруєння хімічними реактивами та біологічною зброєю???
    Отак от... Не все так просто.

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ігоре, не хочу сперечатися. Знаю що вам нелегко. Але, по перше, потрібно визначитись, чи ті землі, які нарізав для УССР тиран є українськими. Чи вони є ота перешкода будувати Україну? Більше того, чи це не є той механізм, за допомогою якого кремлівський послідовник тирана заведе Україну в Ординську імперію.
    По-друге, потрібно визначитись, чи вам потрібна велика територія, де українським і не пахне, чи справжня українська держава, так би мовити пожертвувати кількістю для якості.
    Не потрібно мати кацапсько-совкові звички і гордитись територією.
    Я б хотів жити в моїй державі, але щоб вона відповідала своїй назві, а не була де-факто Росія, чи ще гірше, СССР.

7. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Неправильно таке писати УКРАЇНЦЮ для українців. І бажати такого людям, які живуть в Україні.
    Кожен, або майже кожен громадянин України з тих хто тут пише - щось зробив для Майдану і для тих подій, які зараз відбуваються тут. Хтось - поїхав в Київ, хтось - робить щось на місці.
    Ви впевнені, що можна сидячи далеко від подій, пальцем об палець не стукнувши (може я помиляюсь) писати таке людям, які тут на місці щось РОБЛЯТЬ? Ризикуючи чи витрачаючи здоров'я, нерви, гроші, час... Ризикуючи бути засудженим та посадженим.
    І це лише тому, що їхня думка про розвиток України не співпадає з Вашою.

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ----------

Батя - в долі. Тобто, в сценарії. Або намагається контролювати (коректувати) сценарій.

8. Pedro

Миху, а ви поїдьте в Бібрку, приміром, і в Золочів. Також не всі люблять одні одних. І мова трохи різниться. Але там і там живуть українці, більше того, галичани. Така ситуаці в кожній країні. Неаполь не любить Мілан. І навпаки. Афіни не люблять Салоніки. Краківяни криво дивляться на варшавян. Але вони члени тої самої нації. Але якби хтось сказав, що донечанин належить до тої самої нації що я, я б в морду плюнув.

9. Gron

Gron тафгай

Да всі ці провладні бовдури зовсім всіх за тєрпіл мали.
    Вважали якщо батьків змусили працювати з "площадкамі", сплачувати дебільні податки та хабарі, змусили пристосовуватись до сматрящіх, прокуроських та судєйських, так нічого не стане як їх дітей потовкуть.
    А йух вам!
    Ніхто не має права підняти руку на мою дитину, а ще й діточки самі не звикли щоб їх якесь чмо било, як батько цього не робить, та й про "плащадкі" та прокурорів не знає це дитисько, бо вільне виросло, якось так, нє?

10. Pedro

Я не бажаю, Ігоре. Це ці люди самі собі бажають. Перед тим, як розкланятись, наведу два приклади.
    Студет в штаті Колорадо пішов в гори. Щось сталося і величезний камінь привалив йому руку. Що робити? Мав невеличкий ножик і потрохи ампутував собі руку. Лишився живий. Якби ні - помер би.
    Американська кіноактриса (Жолі, здається) пішла на операцію і ампутувала собі груди. Бо кілька її родичів померли від раку грудей. Життя важливіше. За нього варто пожертвувати багатьма речами. Навіть життєвоважливими.
    Не бачу того рефлексу в українців.

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Прочитав.
    Взагалі-то ставлю собі ті ж запитання.
    Студентські євромайдани почали видихатись - кривавий розгін.
    Піднялись мільйони.
    Майдани по всій країні,за кордрном,але,вже позавчора - розчарування,апатія і - спроба розгону Майдану.
    до того ж в час,коли до України прикована увага всього світу,коли новини з Майдану онлайн мають мільйони переглядів,коли в країні перебувають двоє високопосадовців...нема логіки.
    І зараз все кипить,не вірю,що закінчиться мирно,бо продовжуються арешти,репресії невинних,провокації.

12. IgorLvivM

Не про території мова.
    Від Сяну до Дону.
    Мова про те, що ми маємо сьогодні. Сьогодні - це Україна. І за неї треба боротись.
    Я б сприйняв думку поділу від людини чи від орпганізації, яка б заявила:
    1. Ми відкрили всюди українські школи.
    2. Ми зробили якісне українське ТВ, кіно, книги.
    3. Ми розказали і показали історію країни.
    і т.д. Десятки чи сотні пунктів. Це називається - відродження.
    Хтось щось чи Ви особисто - зробили хоч якийсь мізер? Зі скількома "бидлами" Ви поспілкувались? Скільки українських книг видали? Скільки фільмів перекладено українською за вашою допомогою?

---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:16 ----------

Саме від "відсутності логіки" - варіант плану та сценарію.
    ... Аби на користь!

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

за кой шиш? я бюджетнік, в мене грошей до зп х. вистачає, а у Вас так просто - "бери їдь" ))) але у чому я маю переконатися? я у цій гілці з початку досить зрозуміло висловлюю своє ставлення до майдану ... я не з табору - "у них там апісіни наколотиє" але треба бути дитиною що б, щиро вважати, як на тлі народного обурення прорісувалися намети, бензогенератори, провіант, та т.і. це випадок коли - "не без цього, але не завдяки цьому" ...

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Бачите, а я стопроцентно впевнена, що дурніші від мене є. І розумніші.
    Та нічого не заважає. Але нащо? Принаймі виглядати все має демократично. І так, аби у нікого не виникло сумнівів, що все в межах необхідності.

А те, що побили народ - блін комом, слон в посудной лавкє - саме тому, що не чекали спротиву. Бо звикли.

І той, хто за тупим Яником - також не чекав.

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Війська НАТО. Перед якими російські всруться протягом двох днів. І, до речі, в російських військових училищах курсантів поверхнево знайомлять з історією і тактикою боротьби УПА. Вже знають росіяни, що тут їм нема чого робити.

16. IgorLvivM

Мусимо, раз ми не Президенти, прийняти, що вони таки мудріші від нас.
    Побиття журналістів на другий день - ніяк не могло виглядати "в межах необхідності". Тобто, це була їхня, свідома, продумана провокація.
    Як і "безглуздий" штурм АП. Не виглядає, щоб всі плани сплутав Порошенко.
    Для залякування можна було зачекати ще день. Були б не сотні, а "десяток екстремістів". Легше пришити агресію, кримінал, провокацію. Стільки шуму - не було б.
    Поїздки в Китай, в Москву - при таких подіях в країні - не випадковість. Показове ігнорування.
    Навіть отой "Майдан без політиків" - надто організований та продуманий.
    Х.з. Тобто, все виглядає на логічну "нелогічну" гру.
    Причому, ходи суперника або прогнозуються, або провокуються.
    Але питання без відповіді:
    1. Хто веде гру?
    2. Хто суперник?
    3. Мета?

17. Un.Known

Почитайте історію Чаушеску.

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

бойан но ...
    якісь у нас патріоти специфічні, одні пилять Вкрайну, інші оно інтервентів кличуть .. Борисе а чого ж НАТО в Грузію не вперлося? бо партнерство з НАТО в Росії на порядок вище ніж в нас ...
    а Ви ще продовжуєте з СРСР воювати ..

19. IgorLvivM

Х.з., вони різні. І часи не ті.
    Один - все життя при владі. 71рік. Ледь не сам залишився.
    Другий - від зони. Не стариган. Припустімо, розумом не виблискує. Але навколо нього - якийсь бізнес (навіть не Ахмєтова маю на увазі) і риги, тобто ще бізнес.
    Щиро, я б з радістю провів між ними паралелі. Аж до кінця. (Господи, прости). Але ці дві особи мені не дуже порівнюються.

20. Un.Known

Головна - жага до влади, насолода владою, запоморочення владою. При цьому несуттєво, які часи і скільки кому років.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)