Євромайдан (4)

Discussion in 'Євромайдан' started by Дальневосточник, Feb 4, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

Китайские ценности хороши , смертная казнь за коррупцию. Вот по этому и рост ;) Думаю если некоторые законы взять с практики азиатских стран будет прекрасно

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тобто сьова про "половину і навіть більше", всього навсього літературний прийом, а не статистичні дані.

3. Awas Wasilev

Awas Wasilev миється в бані

Приобрели после незалежности АНГЕЛОВ Кравчука, Кучму, Ющенко, Януковича :)
    Чем они никчемы-разрушители лучше Сталина? Сталин взял страну с сохой, а оставил с ядерным оружием, а эти "ангелы" взяли страну с ядерным оружием, а доведут до сохи

4. Мікі

Мікі Well-Known Member

"Русский человек может решить любую проблему, если, конечно, не будет задавать вопрос: А на х.я???"

• Подобається Подобається x 3
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нє нє, можете спокійно впроваджувати в себе азіатські цінності, ми вам заваджати не будемо.

• Подобається Подобається x 4
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А якщо глянути ще далі в минуле, то у нас є ще й братья наши меньшие.

Люди поділяються не за ознакою родич - не родич, земляк - не земляк, а за (на сьогоднішній день) за ознакою: демократичний вибір - "по понятіям" вибір.

Тому на майдані є і українці, і росіяни, і татари, і євреї.
    І на Банковій і вище по Грушевського - теж.

• Подобається Подобається x 4
  7. VasMT

Та ну... А рік тому біля ВР афганці із чорнобильцями систему міняли?

---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ----------

Якби я був мусором, то це було би більшою ганьбою, аніж партквиток. Навіть ПР.

8. medwedo berlogsoni

Так більш як два мільйони для 46-мільйонного населення - також немало?
    І це - тих людей, які хочуть працювати самі, а не ждати манни небесної.

• Подобається Подобається x 1
  9. VasMT

Гм... може я чого не розумію?

10. avatarwin

я просила ответ без шизофрении , а это тролизм

11. medwedo berlogsoni

Рік тому - ні. Ще сподівались, що у нинішньої влади є крапля совісті, і ця влада відмінить закони, згідно з якими афганцям і чорнобильцям можна не платити, що їм належить (Згадайте палатки в Донецьку).

Зараз розуміють, що потрібно міняти саме систему.

Я не розумію, чому Ви не розумієте?

• Подобається Подобається x 3
  12. Awas Wasilev

Глупость сморозил:blush: Я сам понял, но думаю люди должны понять для педиков не педиатры нужны :diablo:

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

так надо! сто тыщ раз надо, но ведь не происходит! вот вам параллель - хреновая дорога, вся в ямах, автодор - тырит все что может дорога новая но хреновая, 5 человек, простых граждан - от всей души суехосят автодорожников, те нервничают, уже в открытую боятся тырить и тут такой вы - "че разорались? надо чтоб сто человек орало" и дальше пошли, знаете кто вам больше всего будет рад? верно - дорожники, потому как вы носитель самой удачной для них идеи - не мешать им воровать ....

14. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

он намекает что в одной из европейских стран сделали законной эвтаназию смертельно больных детей , когда даже наркотические средства не купируют боль. Наверное это он имел ввиду . Он считает пусть смертельно больные дети пусть умирают долго и в мучениях. Так наверное по его мнению гуманней .
    демагогия одним словом

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

мати партквиток партії районів це те саме шо вийти на сцену в Стрию і оголосити себе пдресом прилюдно і жоден мусор вам не лікар.

• Подобається Подобається x 2
  16. artobstrel

зашибись .... чудаком на букву м плохо быть, а милиционер ты при этом или врач - никакой разницы ...

17. Awas Wasilev

Интересно услышать, как это надо делать?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

то не професія "прикрашає" людину, а навпаки...

19. artobstrel

все верно, только это уже факт, прошлое менять дело не благодарное и заведомо проигрышное, а вот будущее строить это разумно, я че-то очень сомневаюсь что вы готовы по приказу Вождя под дулом нагана, сорваться и строить за миску похлебки какую нить Гидротрансполтавскую магнитку .... а за Вождем че-то вдруг заскучали )

20. VasMT

Поділити на роки незалежності і зпівставити із загальною кількістю - нормальний стан речей. А взявши до уваги, що кількість підприємств і кількість підприємців це зовсім різні поняття, то стане зрозумілим, що зменшення бариг на базарі не впливає на рівень ВВП України.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)