Євромайдан (4)

Discussion in 'Євромайдан' started by Дальневосточник, Feb 4, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нерви в них все-таки залізні, але нерви тут насправді ні до чого, там тупі військові повадки, плюс непроглядний цинізм, плюс особиста ненависть. Особиста, це важливо. Громадянська війна, але одна її сторона служить в міліції. Тому що наші братушки дуже полюбляють наводити приклади як жорстко розганяють мітинги в Євросоюзі і США. Але можна подивитися, вони саме розганяють мітинг, саме таке завдання ставиться, ні в кого з поліцейських немає особистої ненависті до маніфестантів, їх розділяють, бачать хто бойовик, хто лікар, хто журналіст, і відповідно арештовують тільки бойовиків. Але арештовують, а не вибивають з нього дух попередньо, не калічать, не роздягають, я навіть не про самий відомий випадок говорю, на багатьох кадрах і багатьох свідченнях, майже на всіх видно що всіх активістів роздягають. Це що за норма така? Відповідь тільки одна - наша маліція (наша? не наша!) керується саме садистськими інстинктами, а не нормами закону, відчувають задоволення від приниження людини. І саме гірше що ці люди обшиті нашивками з українською символікою. З якої причини український міліціонер здирає з людини вишиванку і волає "Смерть хахлам!"?? Потворна система зняла маску і це не може так залишитись надалі.

• Подобається Подобається x 9
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та знаю прекрасно.
    І не маю щодо ментярні жодних ілюзій.
    Донині відгикується мені 10-тиденний конвейєр в Личаківському роведе,в 1993-му році.
    Я далеко не був невинним аньолком,але на мене хотіли повішати всіх псів.
    Це звична практика,не кожен витримує.
    Мені вдалось,але страшною ціною
    Пам"ятаю і багатогодинне висіння на турніку,коли кожен бажаючий розминається,використовуючи мене як грушу.
    І бажаючих було дуже багато.
    І "слоника" пам"ятаю.
    І удари по п"ятках...на тюрму мене завезли з трішинами в п"ятках,потрощеними ребрами,відбитими нирками,зламаною ключицею і фіолетовим торсом.
    Нирка не працює донині.
    А знаєш,як тренується беркут?
    Їх завозять на зону(без попередження,.вони вриваються в бараки,в цехи,навіть в медчастину і б"ють смертним боєм все,що рухається.
    Тому не вірю розмовам про російський ОМОН і прчєє.
    Не сумніваюсь,що то такі ж звірі,не сумніваюсь,що вони тут присутні,але катують людей наші,доморощені менти.
    В них практика багата...

• Подобається Подобається x 3
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якшо це називається тренуванням, то ясно чому на знешкодження двох озброєних чеченців знадобилося два дні і рота "Беркуту".
    На зоні сидять злочинці, вбивці, злодії, в якийсь момент можна припустити що вони заслуговують такого. Революція гідності такого не заслуговує і розставить все на свої місця. Садистів в український органах влади не буде.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Думаю, що подальший розвиток подій буде такий:

У тих, на кого напали, є багато друзів, які знають, що потерпілі - ніякі не бандерівці, а просто порядні люди, які не бажають жити в умовах нинішнього "безпрєделу".
    Ці друзі починають розуміти, що просто відсиджуватися не вдасться, а потрібно активно включатися в боротьбу з бандитизмом, що розперезався.

А серед друзів є і прості шахтарі, які зовсім не в захваті від гопників в кросовках, як правило, нероб і хуліганів.
    Таким чином, число прихильників Євромайдану збільшується.

Не додається плюсів нинішній владі і в середовищі тих, хто тримає розважальні та інші заклади ресторанного типу (поломані стільці, столики)

Адже у більшості у них в настроях не ідеологія, а отримання прибутку.

Згадаємо шинкаря Палівця із "Швейка"

Тому позитив полягає в тому, що завдяки цьому випаду горлівських тітушків, число прихильників Майдану на Сході збільшиться.

• Подобається Подобається x 6
  5. Bambook

Bambook Persona non grata

Oksana Forostyna

https://www.facebook.com/oksana.forostyna

6. Darrel

Darrel Well-Known Member

А что острое сопротивление важнее благополучия и порядка в стране? Если бы Кличко и Яценюк были заинтересованы в урегулировании ситуации, то их поведение было бы совершенно другим. Им предлагали посты премьер-министра, вице-премьера, но они отказались, и вместо этого кучу новых требований выдвинули, руки к Конституции потянули. Еще никто из них не ответил за реальных жертв на Майдане, за сотни пострадавших, а хотят все и сразу, полной ответственности за страну. Все ожидают, что всех задержанных вот-вот отпустят, протестующие освободят здания, а УДАР почему-то провел предупредительную забастовку. Ведь Кличко сам специально накаляет обстановку. В Львове 700 человек вышло, в том числе сотрудники Ювелирного завода. По Рыбному комбинату также ходили активисты, упрашивали всех прийти, обзванивали рабочих. Интересно, оппозиция хочет, чтобы жизнь в стране вообще остановилась? Чтобы население не ходило на работу, чтобы все занялись тем же бездельем, что и толпа на Майдане? А потом удивляемся, почему есть задержки по зарплате, появились сбои в коммунальной системе. Так насоздавали народных советов, парализовали работу Рады, правительства, местных администраций в городах. Некому принимать важных решений. Дождемся, что скоро врачей, учителей, сотрудников всех госпредприятий "УДАР" и "Батькивщина" сгонят на митинги. Подкупят профсоюзы. Уж создано 947 забастовочных комитетов. Сами завоете, когда из-за забастовки вас откажутся лечить. Получится, как в Сирии, где все только воюют и в руины превращает страну. А началось там как раз с того, что политики друг друга не слышали, не стремились к компромиссу. То, что наши "революционеры" абсолютно не учли эти уроки, уже говорит об уровне их "профессионализма" и заботы о стране.

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Усіх жертв побив особисто Кличко? А Яценюк йому "підсуджував"?
    Чи може "атвєтіть" мусять інші?
    Скільки кг гречки або пляшок горілки треба дати такому тролю як ви, щоби перестав постити х-ню?

• Подобається Подобається x 7
  8. kym

kym Well-Known Member

А де ви бачите порядок в "стране"...????? Я його бачу тільки на Майдані.... там немає продажних поліцаїв, прокурорів, суддів - нікого не грабують, не катують і не дають катувати іншим.... там немає тітушок трм є порядок - от цей порядок треба рознести на цілу країну. І нічого ми не завиємо - ми будем чекати поки Янукович напише заяву на звільнення з роботи по власному бажанню щоб у країні настав порядок ... і дочекаємось. А щоб він це скоріше зробив будемо всякі акції проводити.....

• Подобається Подобається x 9
  9. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

пояснить мені хтось що відбувається?

• Подобається Подобається x 2
  10. Bambook

Виявив сьогодні дивний і абсолютно випадковий збіг обставин. Як з'ясувалося, багато знайомих недавно пішли або щойно повернулися з відпустку. Популярні напрямки - Стамбул і Боснія...

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Во дають...Тут в Києві двіж такий, путівки безкоштовно...

12. Bambook

Так на час перемиря ;)

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так вроді на вівторок призначають "мирний наступ"

14. Bambook

Мирний наступ призначили на неділю.
    Але думаю, що в неділю буде просто гарне віче і красивий марш Самооборони Інститутською-Лютеранською.
    А от у вівторок, каже моя чуйка, почнеться "щось". А от що саме - хазе.

• Подобається Подобається x 1
  15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я так думаю все залежить від кількості і якості людей які зберуться на вівторок...Якщо людей буде багато, і достатньо організовані, то менти наврят чи будуть буянити

---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

Шо то за двіж, хто в курсі*?

http://espreso.tv/stream

16. Bambook

Дві сотні самооборони вертаються звідкись на Майдан Інститутською. Мабуть, знову пікетували райвідділ або суд.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Пікітували прокуратуру. По дорозі Чечетов попався :)))

18. Bambook

І шо, взяли "язика"? :)

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Відпустили :dntknw: Але вроді пару підсрачників заробив...

20. Bambook

Шо, знову Левус постарався?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)