Євромайдан (4)

Discussion in 'Євромайдан' started by Дальневосточник, Feb 4, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Ні. Але й двірників тут ніхто не відмінив.
    Се хто?

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да так :)))

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я сьогодні по Восьмого березня проходив. Януковича на нари! Ганьба беркуту! Слава Україні! Повернемо владу народу! Банду геть!..
    Оце, сцуко, свідомість. Оце, псякрев, патріотизм... На білому паркані приватної оселі якийсь рогуль наваяв...
    А ви кажете РДА пильнуєте ... Ну-ну...

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

А якби не стояли і не бандугеть - то писали б, що тихо в Стрию, "три чувака з прапором", як на початку грудня писали?
    Я? )

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

нє, краще наложити в штани і сидіти...

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я написав "ви" з рядкової літери, тобто стосується не Вас особисто.
    І не стояли. А якийсь рогуль напшикав із балончика на білий паркан. Чужий паркан. Приватний паркан. Паркан, якийхтось білив на біло, щоби було чисто і охайно. Щоби автобуси, міжобласного сполучення, які якраз і їдуть по вул. Восьмого березня, чи Бог її зає, як вона зараз називається, проїжджали красивим, чистим і доглянутим ЄВРОПЕЙСЬКИМ містом, а небидлотауном.

---------- Додано в 00:48 ---------- Попередній допис був написаний в 00:45 ----------

Мих. Вся ота суєта розбивається об просту річ: що треба зробити і хто це зробить.
    Не в міровом масштабі, а конкретно.

• Подобається Подобається x 1
  7. Bambook

Bambook Persona non grata

фігня це. гра словами, крім цього нема жодного підгрунтя. сам не люблю ура-патріотів і мажорів, але це тупий шаблон.
    Є цілком загальновживані (з усіх політичних, ідеалогічних чи територіальних боків) терміни, якими таких людей можна описувати, при цьому ні в кого не викликаючи відрази.
    У вас же виходить такий величенький подвійний стандарт.
    На євреїв на національному грунті наїжджати можна, це обєктивна оцінка. Те саме на росіян - то вже "рагулізм"
    Про УПА 2.0 згадувати не варто, бо частина населення не сприймає.
    А от колорадська стрічка в аватарі - норм, хоча більшість форумлян її теж не сприймає.
    І ще й ображаєтеся, коли вам нею дорікають.
    От дід мій, земля йому пухом, в радянському танку всю війну відгаратав. А щоб він колись мав пієтет до тієї стрічки - зроду не памятаю. І взагалі - до тієї війни.
    Я навіть ордени та медалі тільки випадково один раз знайшов, коробка під купою книжок була.
    І про бандерівців щось дід нічого поганого не розповідав. Він про них взагалі тільки чув, що такі були.
    Про те, як величезна сім'я - прадід мій і прабаба, і дідові брати та сестри - під час Голодомору померли, бо від нього з Мурманська посилки з зерном не проходили - дуже добре пам'ятав. А от про націоналістів і героїчність війни - ні. Може, тому, що ніколи не мав часу газети читати і ЦТ-1 дивитися, все орав, сіяв, збирав, молотив...

Коротше кажучи, не асоціюється в мене ця колорадська стрічка з ветеранами. З ряженими 50-річними ветеранами, які на 9 травня до Львова приїжджали театр разом із Свободою влаштовувати - асоціюється.
    З радянським агітпропом асоціюється. З Добкіним і Кернесом асоціюється. А зі справжніми ветеранами - ні.

Так що ви подумайте, чи варто розкидатися словами типу "бандерлоги". Гляди, і я вас "колорадським жуком" не обзиватиму заради балансу зла у світі...

---------- Додано в 03:29 ---------- Попередній допис був написаний в 03:28 ----------

• Подобається Подобається x 7
  8. Мікі

Мікі Well-Known Member

Цитата VasMT Переглянути допис
    Якби за кинутийна тротуар недопалок була смертнакара, але вона стосувалась ВСІХ, то кількість двірників можна було би зменшити в десятки разів.
    ==============
    Нарешті до мене дійшла карколомна істина,- українці не тікають на ПМЖ в братню Росію не тільки тому, що там холодно і нема свободи, але й тому, що вона геть завалена бичками:yahoo:

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

КЕРІВНИЙ СКЛАД “ВНУТРІШНІХ ВІЙСЬК-СС” – ДО ЛЮСТРАЦІЇ!

Хто зможе забути злочини СС-ВВ проти козака, але поки ще є можливість уникнути довгих років ув’язнення рядовому складу (солдатам-строковикам і контрактникам), цією можливістю варто скористатися. З фашистами із “Беркута” (яке красиве слово спаскудили!) все зрозуміло – їхня перспектива виключно в Росії, творити своєю тупою кількістю український підрозділ російського ОМОНу: пропозиції надійшли ще два тижні тому, тариф фінансових винагород уже взяли для вивчення всі, хто хотів або змушений буде разом із родинами втікати від народного гніву до російської Чечні чи Дагестану. І повірте, це буде найкращим виходом із ситуації – Кремлівським Карликам дуже потрібне гарматне м’ясо, здатне утримувати в собі агресію гієни та злобу шакала протягом місячного перебування на морозі із відпочинком у коридорах урядових будівель… Можна навести такий приклад: спецназівців, які вбивали колись грузинів саперними лопатками, всіх без винятку згодом прилаштували у Москві, надавши протягом півроку елітні квартири та можливість вислужуватися у відповідних спецпідрозділах.

Тепер повернемося до наших СС-ВВ… Внутрішні війська ще не перейшли точку неповернення (на відміну від СС-Беркут), а тому командири мають шанс не ламати доль своїх підлеглих та врятувати особовий склад від переслідувань з боку нової влади. Адже головний обов’язок командира – мінімізувати втрати серед рядових вояків. Хіба ні? Виняток можуть становити хіба “елітні” фашисти з спецпідрозділу “Омега”,які знущально фотографувалися з незламним оголеним козаком Михайлом Гаврилюком
    http://youtu.be/PhifbbS0rj8
    – там однозначно і обов’язково військовий трибунал…
    ому всі наші зусилля слід скерувати на моральний тиск на керівництво СС-ВВ і роз’яснення рядовому складу СС-ВВ про те, що половина областей уже підкорилася проголошеній на Євромайдані Народній Раді, що органи місцевого самоврядування кількох областей дали вказівку обласному керівництву УМВС відкликати (причому успішно!) підрозділи додому. А вдома і рідні стіни допомагають, хіба ні?

Зараз надаю детальну інформацію для зв’язку родичів та близьких, а також для бажаючих якісно потролити вищий керівний склад СС-ВВ. Фотографії подано з метою опізнання, коли діло дійде до військового трибуналу цих “гордих орденоносних генералісимусів”. Отже, величезними буквами про “хероїв”, які віддають зараз злочинні наказ

10. artobstrel

та я не заперечую, і тому не узагальнюю, але лише тут скікі адептів "ура-патриотизму" ...
    чому? ніколи на них не наїджав, лише скупа констатація, і абсолютно без віковічної ненависті - бо нема за що ...
    рогулізм починається під час розсусолівання притаманних націянальних рис, при чому з таким видом начебто самі кращі в тисячу разів ....
    а я про що! хоч один розуміє, це Ви нашим патрийотам скажіть, може Вас почують,
    ну то вже моє бачення історії, але я ж не кличу боротися проти влади у загонах ім. Ковпака під серпастомолоткастим червоним стягом ...
    то таке, ось придумали символ який був актуальний і в першу світову, якщо б його сьогодні придумали хай йому грець а так, щодо війни то сприйняття якесь повага то одно, а розмахування як прапором боротьбі з нібито фашизмом аля допко-гепи - позоріще-ганьбовськоє ...
    та стосовно тих бандерівців взагалі проблем ніяких, проблеми у червоно/чорних "гепа-добкіних" ..
    сенс в цьому є ...
    на когось варто, на тих самих - ура-патрийотів ...

11. Romko

Тягнибок "наехал" на майдан: мы с Батей идеально договорились, а вы нам всё сорвали!

[CENZ]А я ведь 100 раз прав был вчера - именно народ на майдане заставил трех долбоебов-горынычей не идти в теплый кабинет к Януковичу в то время, когда люди воюют.
    И, каюсь, правы были френды - нардепы действительно пьяные (во всяком случае, Тягнибок и его помощники депутатишки) - об этом ниже.

Майдан принял решение выйти из переговорного процесса. Красавчик Тягнибок скакал по сцене и орал - я с вами, мы вместе победим, вперед на баррикады. Хотя было видно - и он, и Сеня, и Виталик очень недовольны. Они ведь надеялись на "продолжение банкета".
    Но вынуждены были согласиться с быдлом - иначе их бы порвали нах моментально.

Но как изменился Тягнибок, когда его народ окружил - он обвиняет людей на майдане в тупоумии и предательстве! Послушайте, что это чмо говорит: Мы с Батей договорились почти идеально - мы расходимся, а он потом отпускает людей! А вы нам всю игру поломали.

Посмотрите на него - он ведь боится! Он очень боится! Его неприкрытое хамство к "пушечному мясу" вызвано не только его природным хамством, но и страхом. "Мы в понедельник будем в СИЗО. Все!" - аж трусится Тягнибок

И продолжает обвинять - вы, именно вы поломали идеальные договоренности.

И я понимаю - да, эти трое взяли обязательство еще в декабре. Обязательство одно - майдан не должен тревожить Витю Межигорского. И последовательно сливали протест. Вспомните эти два месяца - они делали всё не так, как надо. Всё наоборот. Они призывали стоять на месте и танцевать до 15-го года уже тогда, когда на Грушевского шел бой. И даже вчера они вместо выдвинутых народом требований удовлетворились "идеальным вариантом" - роспуском майдана в обмен на людей.

Крысы! Иначе их и не назовешь. Какие в жопу горынычи? Крысы обыкновенные - которые боятся за себя. Им есть что терять - а народу нечего. Поэтому те, которым есть что терять, не могут возглавить эту войну с режимом. Они по привычке будут бегать на Банковую и целовать руку Хозяина - только чтобы их репрессии обошли...

Я вчера написал про них. Нехорошо написал. Но в конце все-таки заметил - народ заставил их перейти к действиям. И что они решили? А фигню решили - Сеня послал людей захватывать Киев. Вот так, на голом месте и голыми руками - идите и захватывайте. И примерно описал периметр, который должен быть захвачен с утра.

Стратге, сцуко! Он разбрасает по два десятка человек ана каждую баррикаду и умоет руки - а люди пострадают. И это понимают все - в том чсиле люди на майдане, кроме Сени. Вернее, он тоже понимает - но должен свои личные договоренности с зэком хоть как-то отработать.

Посмотрите на второго нардепа-свободовца Швайку - пристал к деду, что у него, нардепа, есть "жинка и дытынка", а из-за этого блядского народа он будет воевать, а не переговариваться!. Хотели воевать, говорит он, - не вопрос! Значит сядем все - вместо того чтобы головой думать.

Что? Кто будет головой думать? Советники Януковича, которые каждый раз разводят этих трех ебланов как котят? С ними же нельзя договариваться! Вчера Янукович обещает отпустить задержанных через три дня (почему не через 3 часа - это совсем несложно) - а вдогонку генпрокурор делает заявление о том, что президента неправильно поняли, они, мол, отпустить не может, а будут ходатайствовать о смягчении меры пресечения, но суд никто не отменял. И то - после того, как оппозиция свернет активные действия.
    При этом о наказнии убийц из Беркута - забыи. Вопрос даже не поднимался.
    Заокны от 16 декабря? Нет, никто не будет их отменять.
    Отставка Азарова? А это - как решит фракция Партии регоинов
    Это - "идеальные договоренности"? Ни дин пункт не удовлетворен (включая досрочные президентские выборы) - а они настаивают, что всё хорошо. У них лично - да, хорошо...

Посмотрите на это БЫДЛО Швайку. Это пьяное чмо (смотрите на него, избиратели Свободы, смотрите!) нависает над дедом всей своей массой, тычет ему пальцы в лицо ("у меня дытынка!"), тыкает пожилому человеку, а когда тот отвечает на "ты" - чуть не рвет старика - "ты мне сука не тыкай!"
    И это - народные лидеры? И это - НАРОДНЫЕ депутаты?
    Да это алкаш - посмотрите на его глазки.

Сразу вспоминается история, как он ребенка похищал (реально похищал!) и только журналисты смогли помочь его бывшей жене отбить ребенка. Я не писал о нем никогда - мало ли, что в жизни бывает. Но теперь очевидно - еблан!

А как они меняются, когда пресса рядом - Тягнибок сразу спокойно начинает рассказывать о планах штурмов, о том, что он с народом, как народ любимый решит, так они, политики, и сделают...
    А Швайка просит (спасибо, что культурно) выключить телефон женищну, которая снимает его недостойное поведение.
    ...Двухметровые трУсы всегда вызывают какое-то омерзение, что ли.

...Надеюсь, что народ разберется и в конечном результате даст оценку этим трем политичсеким импотентам.
    Которые работают на Банковую не только в текущий момент, но и фактически слили выборы-2015 - за сцыкунов и провокаторов голосовать не будут.
    Януковича можно поздравить?
    С такими лидерами оппозиции - ему ничего не страшно.

...А как Олежку колбасит. Ему есть что терять. Как и Сене. Как и Кличку.
    А народу терять нечего...[/CENZ]
    http://youtu.be/cjpVZnukouc

• Подобається Подобається x 5
  12. artobstrel

Тягнибок звичайно чудак на букву м але його походи у натовп заслуговують на якусь повагу ...

13. Romko

Яценюк теж ходить.:)))
    З охороною.
    Люди його наавіть не б"ють...
    З поваги.:)))

http://youtu.be/bjvOpbq-0So

Last edited: Feb 13, 2014
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

О, тепер бачу хто здійснює тиск на Україну, щоб долучилася до загниваючого Заходу.

Східна Україна не готова? Ну я ж казав - малоросів треба відпустити давно, а українці здійснять революцію! Прямо тепер!

• Подобається Подобається x 3
  15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Капець! Я читала, що з Прибалтики також силовиків, які діяли проти народу, тишком перевезли до Росії.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Скільки можна вестися на цього слюнтяя. В нього тут завдання на форумі - слинити про УПА, пипець яка актуальна тема.

---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

Ригоанальна риторика. Іди працюй, роботяга, тобі ригоаналів треба податками підтримувати, а не репетувати на форумах.

---------- Додано в 11:03 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ----------

Да, це знаковий момент в кар'єрі Олежика. Форс-мажорні ситуації дозволяють побачити істинне обличчя кожного. Яценюк слабкий і безпорадний, Кличко недосвічений (але зате щирий, це дуже важливо), а Олежик - МУДАК і пустишка. Після цього епізоду рейтинг "Свободи" з 11% повернеться назад на 3%, а потім на політичний цвинтар.

• Подобається Подобається x 6
  17. sani

sani Well-Known Member

про VasMT

• Подобається Подобається x 5
  18. artobstrel

шмаркач ....

19. Bambook

Bambook Persona non grata

Артобстріле, це називається "говрили-балакали, сіли і заплакали".
    1. Ваша аватарка в масштабах форуму - те саме, що прапор в масштабах майдану. Під цим прапором ви воюєте проти націоналістів і "рагулів".
    Або міняйте аватарку, яка викликає в частини людей негативні асоціації, або не дорікайте червоно-чорними прапорами і порівнянням Самооборони з УПА. Бо подвійний стандарт.

2. Так само, як своє негативне ставлення до євреїв ви називаєте "констатацією фактів", хтось може назвати "констатацією фактів" своє негативне ставлення до росіян. В українців і справді достатньо підстав для того щоб росіян, м'яко кажучи, недолюблювати. Інша річ - чи потрібне узагальнення дій частини народу щодо всього народу. Але в такому разі і ви не узагальнюйте, наприклад, щодо євреїв. Або щодо українських націоналістів. Вони також бувають дуже різні.

3. Не розумію, навіщо називати ура-патріотів "бандерлогами", якщо можна назвати просто ура-патріотами.
    Ви ж прекрасно розумієте, що вживання цього слова в політичному контексті з'явилося спеціально, аби ображати тих людей, які асоціюють з бандерівцями український національно-визвольний рух. Нахіба відтворювати те, що може когось абсолютно незаслужено образити, якщо є більш нейтральний варіант?
    Те саме зі "свідомитами", яке має ображати людину, яка визначилася як "свідомий українець". От я усвідомлюю себе частиною української нації, а відтак - свідомим українцем. При цьому навряд чи ви знайдете приклади, коли я ображаю інших за національною ознакою або роблю щось побідне. За якого милого ви ображаєте мене, вживаючи такий термін? Виходить - просто так, для тролінгу.
    Нафіга?

---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

Коротше кажучи, це часом виглядає схоже, хоч і не настільки критично:

• Подобається Подобається x 7
  20. artobstrel

не буду - подобається, я не веду за собою нікого, тому не згоден за прапор ... я наводив приклад чи пішли би у світле майбутнє під червоним прапором у загонах ім. Ковпака ?

не вигадуйте, ніякого негативного ставлення

бо таким чином як правило я відповідаю тим кому накласти на "назаслужено образити" у розмовах з дзеко не може бути національно-визвольного руху, лише бандерлогі та рогулі .... намагаюся додержуватися тону співрозмовника ...
    свідомитами стають не через усвідомлювання себе а через усвідомлення інших ... втім якщо б усі демонстрували таку позицію яку Ви демонструєте зараз - було б усе не так, а оскільки абсолютна більшість завзяті істеричні горлопани класу: "ненавиджу хптьфу червоно сракі" - ось і маємо ...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)