Євромайдан (4)

Discussion in 'Євромайдан' started by Дальневосточник, Feb 4, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шось тихо всюди, мертві з косами стоять. Янучара крутить як завжди невідомо що. Збирають депутатів, ніби депутати десь на канікулах, чому їх потрібно збирати коли в країні казна що? Майдан чекає шо він накрутить. Немає в цій країні жодного радикала.

• Подобається Подобається x 6
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я нині в Сокалі був просто шокований, яка в нас тут революція почалась...РДА забарикадована, хлопці з самооборони чергують, родинні ковбаски "запікетували" всі машини з прапорцями...Дійшло нарешті і в провінцію...

Може то добре що та вся революція так розтягується в часі, більше народу включиться. До сіл то ше досі "не дійшло" :mocking:

• Подобається Подобається x 5
  3. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Кажуть Яник вже підготував два укази про розпуск зРади.

А другий указ повний сюр...То прикалується так чи направду...

:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Nataliia Zaretskаa
    Сьогодні на Майдані спілкувалася з юристами, які займаються територіальним самоврядуванням (те, чому намагається завадити опозиція). Реальна проблема в тому, що трибуна Майдану (сцена) є зоною, блокованою від Майдану! ЖОДНА з ініціатив, реально спроможніх ПРЯМО ЗАРАЗ докорінно змінити ситуацію, ДО СЦЕНИ ДОСТУПУ НЕ МАЄ. Те саме мені протягом трьох останніх тижнів кажуть хлопці з самооборони. Тому думайте, що робити з тибуною! Точніше, ЯК САМЕ ЇЇ ЗВІЛЬНЯТИ ВІД БЛОКАДИ ОПОЗИЦІЇ.

• Подобається Подобається x 7
  6. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

ставити свою трибуну
    в принципі на Європейській площі зараз є технічна можливість для цього, там встановлений телевізор для беркуту, його і можна перетворити на альтернативну трибуну

• Подобається Подобається x 7
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Зайшов на севастопольский форум, а там, серед нескінченного флуду та оффтопу натрапив на цікаве посилання на відеофрагмент Громадського телебачення.
    В студію запросили двох молодих хлопців: сотника із Майдану та подвижника зачистки барикад Майдану.

Обидва - з Одеської області, як виявилося.

Дуже рекомендую.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0okkInD6R8o

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ніц не змінюється у міністерстві правди:

Иозеф Геббельс 12 марта 1933 г.

• Подобається Подобається x 4
  9. morze

morze Well-Known Member

Москаль -себе не перескочить! Мусимо заставити!

10. coolzak

coolzak Well-Known Member

Пару днів був занятий-що там з Майданом-танцює?Яник уже не президент? Які успіхи?

• Подобається Подобається x 1
  11. Bambook

Bambook Persona non grata

Якби Луценко не знайшовся живим, Вербицького не знайшли б мертвим.

У всіх цих історіях є три варіанти.
    Найменш імовірний, як на мене - офіційна (за наказом керівництва) робота ФСБ чи які там є ще в Росії спецслужби. Я все ж міжнародник, деякі конвенції читав, з реальними кейс-стадіс теж ознайомлений і масштаби можливого скандалу розумію. До того ж, судячи з заяв донецьких і деяких інших регіоналів щодо сепаратистських настроїв у Криму і теде, влада намагається не переборщити з отриманням підтримки із Росії.
    Утім, Росія часом чхає з високого горба на "реакцію міжнародної спільноти", а українська влада може просто не знати про операції, особливо якщо їхнім завданням є "розкачати ситуацію". Тому відкидати остаточно я б не став.

Більш імовірна версія - Медведчук. Він обіцяв помститися Автомайдану та іншим активістам, які ходили до нього додому. Так само навряд чи йому сподобалося, що перед тим там була Тетяна Чорновіл, яка ще й залазила на територію і писала про це статтю. Якщо не помиляюся, то вона першою написала щось на паркані медведчукової хати.
    З Чорновіл - зрозуміло.
    Булатов - теж. Він вважався центровим з керівників Автомайдану, хоча їх було декілька.
    Луценко, наскільки я розумію, теж був у поході до хати Медведчука. От за Вербицького та деяких інших викрадених - невідомо. Тому все ще не факт.
    Медведчук міг би переслідувати подвійні цілі. А) Помститися. Б) Розкачувати ситуацію в Україні.
    Медведчук міг би користуватися як послугами доморощених викрадачів (включно з ментами у відпустці чи просто не в зміні), так і російських найманців.

Утім, ситуацію з голосами можна пояснити простіше - хтось може кинути в мене тапком, але я вважаю реалістичним пояснення, яке давав Василь. Особисто я російською говоритиму з акцентом - нема практики - але все одно це буде російська з твердим "г" і ще деякими нюансами, які відрізняють російську російську від української російської. Просто тому. що я не маю навиків спілкування російською з громадянами України, спілкуюся з нею з громадянами інших країн, плюс впливає перегляд частини фільмів російською.
    Якщо б, наприклад, це був україномовний офіцер, який почав спілкуватися російською кілька років тому (а не народжений російськомовним в Україні), міг би бути схожий випадок, тільки без акценту чи майже без акценту.

Ну і головна версія - це все ж наш рідний Беркут. Для мене ця версія головна, просто тому, що вона найпростіша. Тут є все - мотив, можливості, місце, час. Дуже добре ця версія обгрунтована в Речинського на ОРД.
    Отут:
    http://ord-ua.com/2014/01/31/gnedin...tskij-bulatov-berkut-mstit-na-svoej-zhe-baze/
    І отут:
    http://ord-ua.com/2014/02/01/pohischeniya-lyudej-ili-kak-spastis-yanukovichu/

Мене переконує.

Щодо версій з тим, що це організувала опозиція - це все повна чухня.
    Для цього нема жодних доказів - раз.
    У них для цього забракне яєць - це два.
    Вони, на відміну від Росії, бояться гніву Європи та США - три.
    У їхніх опонентів всі засоби, аби розслідувати ці справи - чотири. До речі, те, що їх, крім справи Чорновіл, в яку намагаються запхати всіх підряд, досі навіть не намагалися розслідувати, є чітким підтвердженням, що все це коїлося спірлбітниками українських "органів" за вказівкою згори.
    Кортше кажучи: ні, синку, це фантастика.

12. Wili

Wili Well-Known Member

Як думаєте фейк?

13. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

з тимохою слід домовлятися не про вихід з кризи, а про вихід з цюпи

galaxy SIII

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

так поки точно не відомо чи дійсно він там був, тюремщики кажуть шо не був...

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відомо, що Піночет посилав своїх фахівців до ув"язнених Луїса Корвалана та інших - на предмет консультацій з економіки та інших питань.
    То чому ні?

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Села навпаки в Києві давно.

Та задовбали ви вже, конспірологи, вже блювати від вас тягне. Спаліть сцену, або зробіть навпроти альтернативну. Біля КМДА є мікрофон, де любий бажаючий може виступити. Шо вам крутить вічно в задниці?

Да, до речі навіть по обличчям видно рівень Майдану і Антимайдану. Сотники Майдану - це цвіт нації, а отой дов***б, шо Київ зібрався розчищати - в нього ж по писку видно шо воно якесь недороблене. Так і все решту, на Майдані - поети, художники, письменники, філософи, священники, на Антимайдані - алкоголіки, бомжі, урки, припадочні.

Не танцює Майдан, Руслана погрози показувала, реально видно що боїться. Успіхів немає.

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Olha Halabala

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Короткий підсумок візиту - Захарченко забив болт на Комісаря з прав людини Ради Європи.

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

набудує стадіонів та влаштує порад у кокошниках? ууу кляті ....

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)