Євромайдан (4)

Discussion in 'Євромайдан' started by Дальневосточник, Feb 4, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Та Ви ж щойно писали, що хлопцями керують усякі Яценюки?

Не переживайте, на майдані є крім цих розумні люди.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

БТРа вистачило рівно на одну секунду. Трьох водометів трохи надовше, але їх вже теж немає.

http://www.youtube.com/watch?v=mjDfxrZQTPs

Last edited by a moderator: Feb 19, 2014
    • Подобається Подобається x 1
  3. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

Да это или наркоман или титушко тролль писал , с какого это форума скрин ?.

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а прояви гніву викликають відповідну реакцію ... тоді про яку перемогу йде мова? країна занурюється у хаос, люди гинуть, усі нормальні люди хцять що б це закінчилось ... з боку опору я не бачу такого шляху і бажання по йому йти ...

---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ----------

хто против? про це і питав ...

5. Onewinged

Onewinged миється в бані

Стривай, а хіба Яценюк вже став прем'єром? Я тобі так скажу, друже - неможна ніякими "державними інтересами" виправдовувати насилля та вбивства.

Головною помилкою режиму був розгін тоді ще мирного майдану - це те, що я не пробачу Януковичу як президенту. Але далі була ескалація конфлікту з обох боків. І цих смертей, цієї крові я не пробачу жодній стороні.

6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

"В Киеве участники Евромайдана утром заняли здание Главпочтамта на Майдане Независимости.

По словам одного из участников Евромайдана, в здании будет устроена ночлежка для активистов, сообщает РБК-Украина."

А потом банки, вокзалы, мосты

7. Bambook

Bambook Persona non grata

Влада вже давно забула про закон, вже нема про що забувати.

8. smartlamer

smartlamer Well-Known Member

kharkovforum

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чомусь оці 7.22% швендяють по львівському форумі.

10. Onewinged

Onewinged миється в бані

Хіба? Я казав, що яценюки використовують хлопців. Яценюки в разі перемоги отримають якийсь шматочок влади (вже йому пропонували прем'єра). Люди ж отримають кров на своїх руках, загиблих товаришів та збитки на мільони гривень, які будуть відшкодовуватися як раз за рахунок пенсій та заробітної плати.
    І ось питання - за яких причин натовп, який не має ніякої легітимної підтримки народу, має право вирішувати долю країни, в процесі руйнуючи столицю?

11. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

12. Onewinged

Onewinged миється в бані

Тобто, можна взагалі про закон забути? Тоді я, може, піду до тебе з револьвером, пограбую тебе, а потім буду казати про "потреби революційного часу"? Чи, може, я розтрощу тобі шибку, бо це я таким чином висловлюю свій протест? Хіба тобі це сподобається?

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

чому за бабки? не лише, сьогодні достатньо тих хто справді вважає майдан як суто негативне явище, це об'єктивна реальність ...

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Цей миротворець пів-дня вже сре. Невже не видно шо трололо? Вони ж по одній методичці постять - "Законність і порядок".

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Для тих, хто у танку (чи спаленому БТРі): Столицю руйнують данєцькі. За своїми "пантами" вони ще на старті їхньої "глистної інвазії" не зрозуміли, що тут, у столиці, вони в облозі і під ними буде горіти земля. Ось вони і дочекалися.
    Майдан не зупиниться, поки їх - ригів - до останньої тушки звідси не виженуть. Де вони житимуть далі, як житимуть, під яким прапором - то вже другорядне питання.
    За це й стоїмо.

16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Председателя Волынской ОГА Александра Башкаленко вывели на сцену на Театральной площади города и заставляют написать заявление об увольнении.

Депутат Луцкого горсовета Павел Данильчук отметил, что на площади стоят 30 тыс. граждан, которые требуют лишь одного - отставки губернатора.

В свою очередь, Башкаленко наотрез отказался писать заявление. Он добавил, что пытается сделать все, чтобы предотвратить кровопролитие. А находясь на посту губернатора, будет иметь для этого гораздо больше возможностей.

Башкаленко пытался на лестнице помещения УМВД успокоить протестующих, а люди ему скандировали: "На колени". Он не соглашался этого сделать, и возникла потасовка.

Губернатора повалили на землю и начали бить. Бойцам Самообороны и "Правого сектора" едва удалось освободить Башкаленко. Ему помогли зайти обратно в помещение милиции, чтобы избежать самосуда.

После 15-минутной дискуссии Данильчук заявил, что Автомайдан и часть "Правого сектора" отправляются в дом губернатора за его семьей.

Башкаленко приковали наручниками к сцене, пока он не напишет заявление об отставке. Кроме того, на него вылили много холодной воды.

Сейчас активисты перебазируются в помещение облпрокуратуры на улице Винниченко и готовятся к штурму здания.
    РБК-Украина

17. Onewinged

Onewinged миється в бані

Тобто, краще нехай в країні буде хаос, тим більше, що досвід розкрадання майна "заради потреб революціі" вже є? То не зволікай, біжи, а то усі щось додому притягнуть, а ти весь день на форумі просидів.

18. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Вот такие "вбросы" информации очень печалят. Вроде уже все внятно написано, но все равно нужно факты исковеркать.
    1. Не забили битами, а застрелили.
    2. Кто именно непонятно. Это могли быть "правый сектор", могли быть титушки или самооборона, т.к. воинственных идиотов в масках и касках в Киеве сейчас более чем достаточно.

19. smartlamer

smartlamer Well-Known Member

тут не соглашусь. как раз админ dimoks поддерживает майдан. а модераторы разные бывают. но если объективно то на ХФ процентов 70 поддерживают майдан. чего не скажешь о городе в целом. езжу в транспорте и офигеваю как народ хвастается кернесом какой мэр хозяйственный. и особенно в шоке как беркут хвалят. как вообще можно гордиться нашими ментами. если последние годы они только и занимаются вымогательством бабок у народа. и забыли будто как в РОВД до смерти забивают людей

20. Onewinged

Onewinged миється в бані

Ще розкажи, що майдан с самого початку стояв саме за це.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)