Євромайдан (3)

Discussion in 'Євромайдан' started by Полковник, Jan 20, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Шкода, що в армії таких, які з цього тішаться більшість.
    Лісабонський Майдан. Так Португалія стала европейською демократією. Особливо з 1:50 дивитись.
    Кілька капітанів вирішили долю країни.

http://www.youtube.com/watch?v=O2MJxj06kho

• Подобається Подобається x 4
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дело не в нас, дело в сочинской олимпиаде

26 января 2014, 20:12, Дмитрий Литвин

• Подобається Подобається x 3
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Така листівка висить на дошці оголошень у Довжанській школі:

"Я – український учитель.

Я – представник еліти суспільства, частина його інтелектуального авангарду.

Я – інтелігент у другому поколінні.

Я повністю усвідомлюю, що ми живемо в переломні часи, що від того, як повернуться події буде залежати доля моїх дітей та онуків, у великій мірі – їхнє життя.

Я знаю, що щось подібне відбувалося на початку минулого століття в царській Росії, коли до влади прийшов деспот і людиноненависник Владімір Ульянов-Лєнін. Такими ж методами владу узурповували Сталін, Муссоліні, Гітлер. Я розказую учням на уроках про наслідки діяльності цих нелюдів, про мільйони життів, принесених у жертву їхнім хворим амбіціям, їхній жадобі крові, бажанням розпоряджатися життями інших людей, тримати в страхові кожного і всіх, їхньому ненаситному людожерському апетитові.

Окупація України Росією, побудова величезного концтабору, який називався Радянський Союз, низка голодоморів, які однозначно були спланованим комуністами геноцидом моєї нації, війни, терор, нищення інтелігенції, розстріли вільнодумців-письменників та кобзарів, вбивства національних лідерів, викрадення та постійне переписування історії мого народу, перетворення суспільства на однорідну масу совків, не здатних мислити, аналізувати, робити висновки та приймати рішення, перетворення особистості на особу, позбавлену гідності, гордості, свободи… – Все це логічний ланцюг, вибудуваний за законами історії та політології, за законами розвитку суспільства. Все це пережили мої батьки та діди. І я вдячний їм, що вони не були сліпими гвинтиками руйнівного механізму, бездушної комуністичної (тоталітарної) системи, а мислили, зберегли гідність, робили спротив і мене виховали у тому ж дусі.

Я розумію, що факт приходу до влади усіх диктаторів ставав можливим завдяки мовчазній згоді мільйонів людей, одурманених ідеями рівності, братства, вищості раси, комунізму, покращення… Ті люди щиро вірили у нав’язані ним ідеї, але далі свого носа нічого не бачили. Вони мовчали. Вони часто оправдовували дії тиранів, пояснюючи їхні звірства тимчасовими труднощами, необхідністю пожертвувати тисячами людей для досягнення великої мети, для процвітання інших. Але чи має право хтось позбавити життя одну людину? А тисячі людей? Це не статистика, як казав один ірод, це – трагедія, помножена на тисячу.

Нині в моїй країні владу намагається узурпувати особа з кримінальним минулим, злодій, що хоче перетворити країну на велику тюрму. Він покликав на допомогу усіх подібних до себе у регіонах. Він нав’язав людям міф про покращення життя, одурманив цим міфом невігласів, прибрав до рук партію, на яку опирається, почав репресії та вбивства мирних протестувальників. Він хоче позбавити нас гідності і свободи слова, ізолювати лідерів, скомпрометувати тих, хто говорить правду. Він хоче нашої мовчазної згоди на те, щоб міліція охороняла бандитів від народу, щоб процвітала корупція, щоб тіньова економіка володіла всіма засобами виробництва, щоб люди отримували мізерну зарплату та пенсію, схожу на подачку жебракові, щоб суди засуджували бідних, щоб чиновники безкарно творили беззаконня… Щоб убивати незгідних і карати інакомислячих…

Я – свідомий український учитель.

Я не буду мовчати. Я буду говорити про все це при кожній нагоді. Я буду переконувати своїх колег, проявляти людську гідність і не терпіти неподобства. Я буду озвучувати імена тих викладачів, які є членами партії регіонів – які сприяють вбивствам та беззаконню, які своїм членством у ПР стають причетними до злочинів. І якщо вони хочуть, щоб їхні діти та онуки їх проклинали у майбутньому – хай і далі залишаються членами злочинної організації.

А я хочу, щоб мої нащадки мною гордилися. Тому зневажливо буду дивитися на учасників антимайданів. Тому буду всіляко підтримувати революцію. Тому не буду мовчати!

Я маю честь.

Я маю гідність.

Я – вільна людина.

Я – представник еліти суспільства, частина його інтелектуального авангарду.

Я – інтелігент.

Я виховую дітей – дбаю про наше майбутнє. Тому я не маю права бути інакшим".

---------- Додано в 10:20 ---------- Попередній допис був написаний в 10:17 ----------

Привіт,Чалдон.
    Раз зайшов - поділись своєю думкою щодо подвигів наших "правоохоронців"
    І як називати гопоту,яка з ментами товче людей.

• Подобається Подобається x 4
  4. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Мене більше цікавить назва мєнтів. Гопота - вона і є гопота.

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Згідно плану бойової підготовки усі військові частини раз в два тижні проводять заняття з бойової готовності, - по-вашому "по тривозі".

• Подобається Подобається x 1
  6. IgorLvivM

Ще одне відео фашизму (інший ракурс):

http://youtu.be/PhifbbS0rj8

---------- Додано в 10:28 ---------- Попередній допис був написаний в 10:25 ----------

Моя думка - сьогодні запис у трудовій "Спецпідрозділ Беркут" - вже є достатньою підставою для суду!

• Подобається Подобається x 5
  7. VasMT

Ще одна спеціалістка. Звідки Ви це взяли? От скажіть, звідки ви це взяли, з чого такі космічні за масштабами висновки?

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

9. IgorLvivM

Василю, вибачте.
    Я Вас поставив в ігнор. Щойно зняв. Може тимчасово. Не через презирство, ненависть і т.п. Просто, щоб не відволікатись, бо на 80% не згідний з Вами і не завжди довіряю Вашим аналізам. Просто не хочу марнувати час на пусті балачки.
    Зняв ігнор - таки почитати за ті військово-міліцейські "маневри". Бо я не вояка абсолютно. Навіть в армії не був.
    Думку не змінив. І не думаю, що Вас образив. Нічого особистого. В разі чого, напишіть у ПП чим саме я Вас образив (може в яких емоціях) - направду, принесу вибачення. Якщо є потреба - скину номер тел. у ПП - вибачусь усно. Може так буде краще. Щиро.
    Зрозумійте мене правильно. Мені або писати Вам, бо, як не крути, Ви не ідіот і пишете, бодай тверезо. Або діяти! Пікетувати, організовувати, допомагати тощо. Я вибрав останнє. :drinks:

---------- Додано в 10:41 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ----------

ДЯКУЮ!!!

10. Forpost

Forpost Стоїк

что с вами будет тоже,что и с властью, если будете ее поддерживать.Если не поняли ,то "на палю(с)

11. Romko

• Подобається Подобається x 2
  12. IgorLvivM

Хочеться вірити!!!
    Але місяць тому я б не повірив, що таке може витворяти Беркут. Це просто психічно хворі люди. Не впевнений чи виправить ситуацію стаціонар та реабілітація.

13. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Вы историю по кинофильмам изучаете? :facepalm:
    Сравнивать военный переворот в Португалии с тем, что происходит у нас - это несерьезно.
    "Так Португалія стала европейською демократією" это о чем Вы написали?
    В результате этой революции к власти пришли социалисты и коммунисты, а затем уже демократы.
    Учите матчасть и еще раз подумайте, что необходимо для организации успешной революции. Подсказываю: силовики должны быть заинтересованы в смене власти. Но в нашем случае силовые структуры панически бояться принимать самостоятельные решения, поэтому, что скажут, то и будут делать. :sad:

14. Romko

15. Forpost

Forpost Стоїк

золоті слова !

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Треба зібрати натовп, і так як зайняли ОДА, зайняти всі військові частини.
    Озброїти людей, на БТРи, і в Київ.
    Якщо не робити нічого, це все затягнеться.
    2/3 солдат які тримають урядовий квартал в Києві - адекватні, одного пострілу вистачить щоб вони розбіглися.
    Бо такими темпами як все йде зараз - буде багато терору з боку тітушок і переодягнених мусорів, і у відповідь почнеться терор з боку протестувальників, і в обох випадках будуть страждати невинні люди, ті хто попадається під гарячу руку. Перші будуть зганяти злість на мирних активістах, другі - на ППСниках і ДАІ.

17. VasMT

Прийняті. Забули.
    Я знаю, що творив беркут ще за мирного часу. Навіть в словах стрийської міліції, яка далеко не подарунок, їм не вистачало епітетів. І побиття, і підкидання наркотиків, і вимагання грошей тощо. Мене в парку перестріли. Але я свїй проїздний завжди ношу із собою. Тикнув у харю, відстали.

---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:53 ----------

Будуть жертви. Зброю армія так не віддасть.

18. IgorLvivM

А чого його боятись?
    "Надзвичайний стан" у нас з листопада.
    Де-факто 16 січня він введений пакетом нових законів. Відмінність - не використовується абревіатура "НС".
    Різниця з офіційним НС - війська.
    Чомусь, думаю, якщо військовики бачили Беркут "в дії" і війська випустити на вулицю - виродкам з Беркуту - хана. Навіть судів не буде!

---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ----------

А є потреба хіба?

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Студентики Академії Сухопутних військ на Стрийській будуть стріляти?
    Може просто призовники будуть стріляти в своїх сусідів та батьків? У нас не Донецьк.

20. Romko

Все ж,хочу почути Вашу думку щодо подвигів "правоохоронців"

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)