Євромайдан (3)

Discussion in 'Євромайдан' started by Полковник, Jan 20, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 6
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

чи буди вони героями до вбивства? і чи не вбили їх щоб були герої? і хто їх вбив?

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ого...в Артобстріла рецедив о_О

• Подобається Подобається x 4
  4. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

От ще "застуженный артист безпублики"...
    СМИ: Поплавский угрожает своим студентам
    http://glavnoe.ua/news/n162362

5. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хулігане, це є, це існує, це зворотня сторона майдану. Ви дивитесь на події однобоко, ігноруючу противну сторону.
    А я привик робити висновки тільки на базі знань і інформації. Тому і відношусь критично до всього, що вам вішають на вуха. Натомість вивчаю інформацію із всіх джерел.
    Чого і Вам раджу.

• Подобається Подобається x 1
  7. Nedilya

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

ну і що на "противній"? Що ви хотіли сказати тим роликом взагалі?

• Подобається Подобається x 1
  9. Nedilya

• Подобається Подобається x 4
  10. VasMT

Чути Ви мене не могли. А бачити так. Тільки не з цього ракурсу. Я знаходився біля пам'ятника афганцям.

11. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 5
  12. VasMT

Довго розповідати...
    А Ви зробили якісь роздуми з нашої ранішньої розмови про хто в кого в тилу?

13. Dred

Dred Well-Known Member

Ви що думаєте Васьок кричав Слава Україні?
    :mocking:
    Скоріше він кричав слава ПР і Янику, і короткими перебіжками в кущі:)

14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 2
  15. artobstrel

та який в біса рецидив? ну смішно, справа майдану - то добре, справа влади - то погано, це головні тези, але! починається казкова шизофренія: з боку ПР і тд - я мовчу там навіть дивитися стрьомно: давити усіх танками, постріляти і юла-бла-бла ...
    але є і у стані М - дикувасті активисти: дівчатка з усюсюкано-коломийковою хворобою, де майданівці янголи, позаду Йсу стоїть, а Бозя їм окреме сонечко повісив що б - сяяло, а у ментів на ногах копита, а кожні півгодини вони кошенят жеруть та хрести палять ... є ультрарасики студентського віку, у яких у кожній атаці йде мільйон, протистоїть їм два мільйони, наступний крок - використання стратегічної зброї з обох боків ... є старі істеричні пердуни-антісовєтчікі, там взагалі клініка, - радянські окупанти наступають на лави УПА під особистим керівництвом Путіна ... усі категорії вірять у будь що, три дні люди були вбити ментовськими снайперами, були очевидці які особисто бачили як з того самого вікна стріляли у людину та вбили її ... а потім - ОПА, людей вбито з бердану з якого тре чи не впритул шмаляти ... кляті ментовські снайпери прострілили каски зверху - ПАДЛЮКИ! але нікого не вбили :wacko: чи то рикошету впіймав невідомий боєць, чи то житєвоважливі органи знаходилися не під каскою ... дійство обростає легендами, які окремі істерично налаштовані громадяни вірять не замислюючись ... вбили людей - хто вбив, нащо вбив - не відомо, але ідею підхоплено, загиблих чи не канонізовано, отримано нову дозу жаху ...

---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:08 ----------

я можу! Ви заперечуєте наявність Йсу на майдані! - ууу провладний ПРокох ))))))

---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:12 ----------

як же загрожує? якщо він прикрив навчальний (якщо це можна казати про цей заклад) процес - тепер не можливо контролювати де студенти ...

16. yasam

yasam Well-Known Member

досить блазнювати

17. artobstrel

з дурості ніколи не досить ...

18. yasam

yasam Well-Known Member

я про вас

19. artobstrel

чого? натхненно спостерігати на ахінеєю окремих дописувачів?

Last edited: Jan 24, 2014
  20. yasam

yasam Well-Known Member

ні, краще далі освоюйте українську, бо подібні фрази вас видають.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)