Євромайдан (3)

Discussion in 'Євромайдан' started by Полковник, Jan 20, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Підкажи де їх заблокувати?

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нє, курва, то китайський беркут...

• Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  4. Galasi

Galasi Member

Вирішив і я написати пару слів. як казав азіров що на майдані тільки Галичина плюс дотаційна. раз так у мене така пропозиція ,а особливо для жителів львів. і-франк.волин.рівен. областей. перекрити (не так як вчора в Запитові ) ВСІ дороги і залізничні шляхи біля держ.кордону плюс перевали на Закарпаття ПОВНА БЛОКАДА ЦИХ ВАЖЛИВИХ ШЛЯХІВ (звичайно місцевими людьми) ЦЬОМУ УРЯДУ ЗРОБИМО ДЕФОЛТ(і ніяких подачок росії ім не вистачить) привіт debilam з сев.інфо:)))

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ігор, вони заблоковані на тролейбусній

6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Тіко вчора я наговорив тут таке: "Ще є варіант, якщо тому вірити, що працює бригада іншої країни. Вони зазвичай вважать себе верхньою кастою, тому не дуже вважають за потрібне координувати свої дії з місцевими шльоциками. Тому й видимий неозброєним оком цей позиційний бардак".
    а вже сьогодні Ома нарила оце, надважливе, про яке чомусь ніхто не згадує, а розбирає зброю ближнього бою... Не лініться, послухайте, що говорить той молодий офіцер-експерт, та ще й військовий психолог. Один факт, як він каже, того, що зі слів Ігора Луценка ті, що його захопили говорили "костромскім язиком" підтверджує найгірші припущення про російське втручання. Офіцер говорить про все правильно, але поки що не сказав в своїх висновках, що ті військові спецназівці, які є на Майдані, негайно повинні бути задіяні для того щоби увесь світ через міжнародні ЗМІ почув хоча б від двох-трьох тих російських "ескадронців смерті", хто вони такі і хто їх сюди заслав... Це пряма робота для патріотів спецназівців і саме по їх профілю...
    Вдалий фінал такої операціїї буде в категорії державної ваги, і дуже багато може чого змінити в ставленні Заходу до наших подій,.. що тут неясного?

• Подобається Подобається x 4
  7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

тільки шо їм поступила команда зібратись в залі, по можливості буде інформувати. Йому до пенсії 6 місяців...

8. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Актуально: (гумор та ненормативна лексика, але глянути варто).

http://youtu.be/TZwiv245A0U

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Подивився я вчора на цих "лідерів опозиції", які наче побиті собаки вийшли від Януковича... Ні, нам такого не треба...

Яценюк взагалі спікся, у нього істерика, немає про кого говорити. Казали на Грушевського йому пояснили що про нього думають і він більше не ходить говорити з народом. Він морально не готовий до серйозних випробувань.

Кличко, пригнічений і похнюплений, розповідав що в нього нічого не виходить (це добре, правду хоч визнав).

Але найбільшим мудаком виявився Тягнибок. В натовпі лаявся з людьми - "В понеділок і ти будеш в СІЗО і я буду в СІЗО...", "Стань на моє місце, якшо такий розумний...". Він сам став на своє місце, сам назвався бандерівцем, борцем з бандою, і т.д і т.п. Сам кричав щоб Україна повстала, як тільки це все збулося, він урочисто навалив в штани. Одне слово МУ-ДАК. І за фасадом "Свободи" нічого немає, ніякої сили, просто 20 тюхтіїв, що отримали авансом мандат довіри і вже майже просрали, не збирають вони ніяких загонів.

Я знаю прекрасно яку вони хочуть революцію, ці опозиціонери - щоб люди стояли на Майдані 8 років, поки Януковичу не набридне президентити, а тоді скочити в якесь крісло. На особисті жертви вони не готові, найбільше що їх хвилює - власна шкура.

Так і не збагнули, що політикою треба займатися саме тепер, а те, чим вони до цього займалися - це не політика, а піонертабір. Але навіть якщо збагнуть, все-рівно хисту немає.

• Подобається Подобається x 8
  10. yasam

yasam Well-Known Member

Арестович - ось достойний кандидат в міністра мвс.

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Сало заявив, що він керує областю по телефону (с) :mocking:

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось для роздумів (супутник, великий масштаб).
    Картинку не вставляю, тільки лінк.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Варто мати в реальному часі.

14. Boris_Kiev

Пишіть гамериканським колегам, нехай відкриють для Вас доступ до сервера.

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та то ми в курсі...
    Давно-давно просили дати знімки однієї території під Стриєм.
    Дали...

---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ----------

Цікаво, а коли, за давньою традицією, львівські патріоти підуть визволяти в'язнів режиму із ВТК №48?
    Чи це зараз не модно?

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Мацква і за шо тебе всі ненавидять? Відбери, Господи, в гебульників халяву вуглеводнів.

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Поперше не "Факел", а "Факел-С"
    Вглядає вона "трохи" инакше:

http://www.youtube.com/watch?v=w_mPmlzHaCo

Досі не знаєте?

18. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

це в тему "Робота вдома"

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

інформація для тих хто блокує беркут на тролейбусній- лізти через паркан на базу ЗАСЬ!!!!! Попередьте тих в кого нема стримання!!!

20. Boris_Kiev

Ну таки Грушевського, 4
    Раніш називалася "Секція суспільних наук Академії наук".
    Історія, мистецтвознавство, мови, література та інше.
    До біса "чорних" (технічних) входів.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)