Євромайдан (3)

Discussion in 'Євромайдан' started by Полковник, Jan 20, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

А шо смішного? Як я розумію, то є якісь димові гранати, чи шось таке, але їх обмотують скотчем з цвяхами для більшої "ефективності"

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Тягнибока освистують.

Райська музика. )

• Подобається Подобається x 4
  4. Персі

Тягнибок бісить, бла-бла-бла
    Кличка слухати приємніше, хоч він і говорити нормально не вміє
    А де Сєня? Обіцяв же про кулю шось там

• Подобається Подобається x 6
  5. Olka Sherolka

Olka Sherolka Active Member

родич служить, то влане він казав що при Гриценкові такого гадства в армії, як зараз не було

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

він тут яким боком?
    пройшла цікава інфі що того голого на морозі не беркут тероризував а якась "омега" з особливо наближених до ...

7. coolzak

coolzak Well-Known Member

Послухав л(п)ідерів-Їх шугнули і напоїли.Якщо за день два якимось чудом не випливе нове керівництво то доброго закінчення не бачу.Поки керівництво не переформатують шансів на перемогу мало

• Подобається Подобається x 3
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ваші діди були сикливими обірванцями,бо вміли лиш зграєю накидатись,шакали совдепівські.
    не судіть по савєцьких хєроях.
    То лиш та мразь прогиналась перед всіми.
    Особливо перед тими,хто їх копає.
    Ну як,Василю,пораділи за своїх смердячих хєхроїв вевешніків?

• Подобається Подобається x 2
  9. Персі

• Подобається Подобається x 13
  10. artobstrel

сьогодні не прикладався, з нвого року ще ні .. ааа, то ви про рожевість - то здається трохи перебільшено ну стоїть, десь до сотні людей - менти прийшли сказали у гучномовець про нові закони бла-бла-бла, але якісь дій особливих доки не було ...

11. Romko

Я розумію,Василю,нема більшої радості,як катування і смерть людей для савєцкакгачєлавєка.
    Завтра похорон Вербицького,поїдьте,потіштесь.там і поржете досхочу,його ж закатувакла ваша мерзролта,ваші хєрої
    Поскачете з радощів,він ж українець

12. Romko

Жінки васильовирх хєргоїв обісрали:)))

Sofiya Hordiyenko
    Відео з голим хлопом і беркутівцями показало, шо в нашого чувака є х..й і яйця. А в тих закутаних на капусту мудаків - іно мозочок з горішок.

• Подобається Подобається x 5
  13. artobstrel

1. якщо когось на майдані вбили - то то виключно менти
    2. якщо менти - то нащадки освабадітєлєй
    3. якщо щось то хптьфу ненавиджу гівно-срака ...

14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

Хлопці, яке зараз має значення, чий дід був кручє? Спам"ятайтеся нарешті.

• Подобається Подобається x 7
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. Romko

Карочє,ви знаєте,щро я думаю на ту тему.
    Зараз направду,є задача актуальніша.
    молю Бога,щоб вдалось нарешті додавити совєцьку гадину до кінця.

17. artobstrel

ні тре - то провокація була ....

---------- Додано в 01:53 ---------- Попередній допис був написаний в 01:51 ----------

згоден, з першим, щодо совецького - не спрощуйте задачу .... ті кого треба додавити - бандити і за радянських часів сиділи у тюрмі ...

18. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

Так, народ, на повному серйозі. Хочете говорити про те, чий дід був кручє, - ласкаво прошу у профільні гілки. За подібні розмови тут буде злісний оффтоп. Не ображайтесь і зрозумійте правильно. :give_rose:

Я теж можу багато що розповісти про своїх бабусь і дідів, але зараз це абсолютно не на часі.

• Подобається Подобається x 6
  19. Romko

Радий,що люди не повелись на заклики "лідерів".

---------- Додано в 02:13 ---------- Попередній допис був написаний в 01:58 ----------

Леся Оробець
    Про переговори з януковичем

Який би словесний шум не видавав янукович на переговорах, очевидні задачі цих переговорів на данний момент:

1. Виграти час ("випущу всіх затриманих протягом трьох днів:sad:(( А що заважає до ранку? Суди і прокуратура ж повністю незалежні!!!) . Зайнятті народом обладміністрацій в регіонах стало можливим не в останню за рахунок відправлення найлютіших псів в Київ. Майдан у Києві мобілізований настільки, що атакувати його не наважуються навіти янукович і захарченко попри зусилля путіна через медведчука і клюєва. Тому необхідно потягнути час кілька днів. Названо: три. Плюс засідання Ради 28 січня.

2. Встановити в Києві перемир'я, поставити декоративний кордон з ВВшників - призовників у Києві. Нехай усі сердобольні громадяни тішаться, які вони діти.

3. Перекинути увесь боєздатний беркут у повсталі міста, жорстоко-показово придушити народ і відбити обладміністрації. Знову зі стрільбою мисливським дробом і латунними кулями впритул, звірячим побиттям, тортурами, вивезенням замість суду в поле, роздяганням на снігу, засовуванням ножа в анальний отвір - все те, що вже відбувається в Києві з 19 січня. Хапати і катувати поранених у лікарнях. Хлопці перевірені, методи відпрацьовані.

4. Продовжити перевдягненими тіхарями і гепиними бандюками щоночі палити машини, хапати і кудись викрадати людей. Поширити цю прогресивну практику і на повсталі міста.

5. Внести розкол між лідерами опозиції і народом, який вимагає радикальниї дій. Виставити лідерів опозиції слабкими і нерішучими.

6. Створити розкол між більше поміркованими протестуючими і радикальнішими. Вимордовувати під час "перемир'я" радикальніших, поки поміркованіші розслабляться, розійдуться по домівках. Якщо пофартить і народу стане мало, знести нарешті Майдан з бронетранспортерами і будівельною технікою (ми всі спостерігали підготовку до штурму, тільки повна мобілізація киян його відвернула).

7. Видавивши таки народ в повсталих містах, і максимально ослабивши Київ, повернути назад лютих псів.

8. 28 січня на позачерговій сесії руками і ногами кількох десятків осіб затвердити надзвичайний стан, який янукович до того оголосить. Без рожевих окулярів - два останні дні особливо безбашенні ригівські більшості в облрадах приймали звернення "про стабілізацію". Наполегливі спроби організувати погроми в Києві (і думаю, що зараз спробують і в інших містах) - з тієї ж опери, щоб "запобігти дестабілізації". ФСБшна рука? Безсумнівно! Але ж виконують!!!

В результаті за три дні "перемир'я" коштуватимуть нам ще сотень схоплених і покалічених, кількох убитих і десятків розтрощених машин. До 28 січня (сесія Ради) - вдвічі більше.

Щоби все зрозуміти, достатньо двох речей - ролика з роздягненим полоненим козаком і заяви лукаш (не януковича, а лукаш, оце політична фігура!) по результатах переговорів.

Я особисто, після того як беркутовці били мене 19 січня, гнались за нами 20 голів з твердим наміром убивати, коли я вивозила пораненого вчора; шукаючи зниклих і відбиваючи поранених у катів в лікарні швидкої допомоги вчора ж, тоді ж ридавши над розбитою по-звірячи вщент, такою "мамською" машинкою з дитячим крісельцем (нерви); дивлячись на свого викраденого і покаліченого товариша Ігоря Луценка, вдивляючись в фотки покійних нині майданівців - ніяких іллюзій чи сумнівів про "переговори" не маю.

Нам воно треба? Бачимо ж - не перевівся в Україні козацький дух!

Слава Україні! Героям слава!

• Подобається Подобається x 7
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хто бачив як Тягнибок нив, що не прийняли майданівці умов Янека?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)