Євромайдан (3)

Discussion in 'Євромайдан' started by Полковник, Jan 20, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Видно триндьож....5 канал показує вул. Грушевського, тихо як в раю...

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Tetiana Uliana
    1. Наразі, теперішня редакція Конституції - дає ширші повноваження Президенту, ніж версія 2004го року. Багато хто виступає за повернення хоча б до редакції-2004. Тягнибок виступає проти. ЧОМУ? Які аргументи?
    2. Зараз іде захват Мінагрополітики. "Свобода" звільняє приміщення від "Спільної справи". Для чого? Нащо? Щоб передати приміщення - владі?
    3. Вчора Свобода робила спробу силового захвату Львівської ОДА, яка була перед тим захоплена групами "Автономний опір" та "Правий сектор".
    Я ні за кого. Я - за Україну!!!
    Але я маю розібратися. Чому так?
    - Якщо "Правий сектор", і "Спільна справа" - "провокатори" - то чому ВОНИ БУЛИ ВЕСЬ ЧАС НА ПЕРЕДОВІЙ І РИЗИКУВАЛИ СВОЇМ ЖИТТЯМ?!!
    - Чому "Свобода" влаштовує потасовки в боротьбі "за приміщення" (то за КМДА, то за Львівську ОДА) -???
    Хто може дати фахові відповіді і розставити всі крапки нід "і"?

• Подобається Подобається x 2
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це те, про що я казав.
    Поки є спільна мета, спільний ворог, - всі будуть монолітом. Шоу почнеться, коли почнуть щось вирішувати...
    Це показав вчорашній вечірній Львів...
    Коли немає плану, чекайте анархії...

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та все не розбируться з тим Данилюком. Він міністерство блокує, а це формальний привід для введення НС.

Щодо ситуації - нічого додати:

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Свобода казачок засланий

• Подобається Подобається x 1
  7. VasMT

Не може бути!!!
    Це наклеп!!!
    НІ-ФІ-ГА!!!

8. Персі

Опозиція готова піти на певні поступки владі для амністії затриманих, але не розпускати Майдан ніхто не буде.
    Про це у коментарі журналістам сказав депутат "Батьківщини" Микола Томенко.
    Він розповів, що Партія регіонів висуває опозиції дві неприйнятні умови: звільнити силовиків від відповідальності та розпустити Майдан.
    А-хрє-нєть!
    Я не знаю, що там з міністерством, але для чого виганяти людей з Львівської ОДА так і не зрозуміла
    Най хтось пояснить :)

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

"Свобода" не засланий козачок. Просто вони проявили свою істинну сутність, їх сутність - приватне підприємство, яке зайняло ідеологічну нішу і експлуатує її. Група товаришів з портфелями, скажімо так. Тобто голий король. А з таким підходом вони для Майдану не принесуть особливої користі. Але дають голоси в Раді і те добре.

• Подобається Подобається x 7
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

http://comments.ua/politics/449339-spilna-sprava-soglasilas-osvobodit.html

Про бої і поранених ні пів слова....

11. Персі

Ставлю на те, що закон про амністію не буде проголосований
    Вчорашні голосування Януковичем так і не підписані досі

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я взагалі не вірю що влада думає так просто здаватися, що вони так авансом взяли і злили Азарова. Напевно злякалися ізоляції з боку заходу, розколу у своїх рядах, і вирішили трохи потягнути час, це швидше тимчасове перемир'я, а не якась перемога.

13. Персі

Ну, те що далі продовжуються полювання на активістів, як би натякає на ціну домовленостей з владою.

14. VasMT

Закон проголосований буде. Але по суті він нічого не дасть. Не тому тричлени ведуть перемовини, бо хочуть щось більше вторгувати. А тому, що не вони керують людьми.
    Ситуація:
    - вони домовляються про амністію, звільнення всіх затриманих, два мішки грошей, і тазік з теплим майонезом ,а взамін повинні звільнити будівлі і Хрещатик. Домовились, руки потисли, підписали.
    Вийшли трияйцеві до людей і кажуть, що тіпа, чуваки, треба той-во, по хатах. А ті їм дулю...
    І який наступний крок?
    А наступний крок простий і логічний: танки, артилерія, авіація...
    Розганяють силою НЕКЕРОВАНИЙ натовп. І ці всі возжді, від Порошенки до Луценки в куточку ціхонько лузатимуть насіння і лискатимуть каву з горнятка...
    Отак от.

15. Персі

Який? Той, що спочатку вимагає розігнати Майдан, а тоді амністія? Кому він потрібен, такий закон
    Що далі? Громадянська війна.

16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Здійснилася мрія Януковича..

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Або спробують розігнати і не розженуть.
    У протистоянні захід-схід, стріляти в опонентів страшно і неправильно.
    У протистоянні люди-влада, менш страшно.
    А от у протистоянні люди-мусора, сумніваюся що будуть якісь стримуючі фактори.

19. Персі

:facepalm:
    Ну і притрушені

20. VasMT

О, бачите.
    А тепер припустимо, що закон не проголосують.
    Що далі? А далі ступор і роздріб. Правий сектор собі, спільний опір собі, а люди собі. І щоби їх знову зібрати до купи потрібна спільна мета і спільний ворог...
    Тому амністію проголосують. А от яку, не знаю...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)