Євромайдан (2)

Discussion in 'Євромайдан' started by Locke, Dec 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Олю, і вам хочеться товкти воду в ступі? Це ж троль, той самий що приходив на початку року і до якого якийсь обмєн опитом мав відбутися. Памятаєте, який верховну раду переплутав з думою.
    Ті ж слова, ті ж аргументи (якщо вони були взагалі).
    Тільки вже став "білорусом" і "грекокатоликом".:mocking:

• Подобається Подобається x 5
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 4
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я його люблю так само, як і Вас. Тобто ніяк. Є і є...
    І мені вистачає мізків зрозуміти, що він не лідер чи вождь, а офіційна візуалізація інших сил, які не хочуть, аби їх імена друкували в газеті Правда, і такі мають на це право. Виходячи із цього ожна зробити простий висновок - заміна Януковича на Тягнибока нічого не дасть. Абсолютно. Йушч тому яскраве підтвердженя. Тому ще раз кажу - поки не буде гідної альтернативи, Україна приречена на Яника і ПР.
    Зверніть увагу, Романе, як вчасно виліз Порошенко. І цукеркова війна, і триглаві в ступорі... Аж гульк, Порошенко на бульдозері. Але не в купі із трикратними, а сам по собі. І такі Артьоми гуртом давай хлопати в долоньки - спаситель нації! І розумний, і красивий, і вчоний, і цукерки роздає... А чувак тільки піддає. Він і на телешоу, він і в газетах, він і на радіо, він і з зарубіжними особами... І знову САМ. Лишилось провести ще соцопитування.
    Питання: що помішає незв'язаному Порошенку висунутись в президентр? Правильно - ніщо. А до чого це приведе? Правильно - до відтоку голосів від найрейтинговішого кандидата, Кличка. Результат - другий термін Януковича. І заради кого? Заради владного всюдибувця.
    Мені часом здається, що вам всім пороблено. Замість вмикати мозок і щось аналізувати - тільки большевізм, Дайош, мол, впєрьод, мол, навєк, мол...

4. Shlyxtich Zosuly

Shlyxtich Zosuly миється в бані

Реально искал но не нашел...
    Так что не в силах подтвердить свои слова остается только принести извинения что притащил не проверенную информацию.
    Впредь обязуюсь прежде опубликования проверять полноценную достоверность.
    Но оставляю за собой право изменить мнение при нахождении оригинала записи и подтверждения моей позиции.

С Уважением.

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Знову відчувається драйв...

• Подобається Подобається x 3
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну ета взагалі ****ець! Кого ти якориш? Модератора, який тебе рано чи пізно забанить?

KLIBERN, увійдіть у контакт. Через два пости на третій він напише "ми з вами євреї".

Блін, кого тільки приймають до училищ у рашці... Ось так за три кроки намагається здійснити маніпулювання...
    Ну не дано це тобі, клоуне! Краще йди топтуном у наружку - там мізків не потрібно.

• Подобається Подобається x 7
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 1
  9. Shlyxtich Zosuly

Валерьянка тут уже не поможет...
    Профессиональный совет аминазин 2 капсулы 3 раза в день, два раза в неделю внутримышечно сульфозин 3 мл.
    В случае острого периода Паркопан 2 капсулы 2 раза в день + Адаптол 2 капсулы+ Грандаксин внутривенно.
    Хотя в Вашем случае сомневаюсь что поможет.

Уважение Вашему врачу.

Вот уж точно жаль что карательную психиатрию отменили реальный синдром преследования

10. Pedro

Нічого не маю проти Порошенка. Але... Якщо маєте добру память, це імя вже зіграло злий жарт з Україною.
    Був Ющенко президентом. Тимошенко премєр-міністром. Приєднати соціалістичну партію - і в парламенті стабільна більшість. Але для цього потрібно було зробити спікером Мороза. Ющенко вперся на Порошенкові. Мороз і соц партія пішли до коаліції з ПР.
    І через такі дурнуваті амбіції терпить нація. Яке вже століття?..

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

І на добраніч....Як охарактеризував сам автор: -Ця картина не заклик до дії, а просто настрій...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хто їх "обращає"?

Я нічого не зрозумів. Ви про що?

13. Pedro

Миху, кому ви щось доказуєте? Це троль. Розумієте, троль! Ви годуєте троля! Ви йому нічого не докажете. Йому платять гроші, щоб перешкодити нормальній розмові на форумі. Даю вам гарантію, що він не білорус і не грекокатолик. А москаль чи креол. І з яким нема про що говорити взагалі. Як казав Жванецький, його послали і він мусить протриматися. І ви йому допомагаєте в цьому.

14. Shlyxtich Zosuly

Папа имеет право и обязан обращатся к своей пастве.
    Православные патриархи к своей..
    Обращение к пастве не по чину непотребно.
    Грубо у Папы паства униаты то бишь Галиция и окрестности и он по канонному праву имеет право обращаться только к ним. Если он обращается ко всем Украинцам, которые в большинстве православные, то он залезает на чужую каноническую территорию.
    В Христианск4ом мире это не принято.

Надеюсь ответил на Ваш вопрос.

Люди добрые , я спать.. под бочек к жене, чего и ВАМ всем желаю.
    С Уважением.
    И пусть вам приснится только хорошее.

Last edited: Jan 13, 2014
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це точно...

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

ПраФФесіонал знайшовся. Встиг із куратором через аську зв"язатися? Яка ще москалю радість, окрім як нажертися грандаксину і запити вотткой? З 70-х років так і не перейшли на сучасні препарати?

Я знаю про каральну психіатрію трохи більше ніж нижчі чини-кагебістики у коротких штанцях. Мої батьки викладади у медичних інститутах і фармакологічний довідник Мошковскього в домі був. Знайомі, які бавилися "колесами", до дір його зачитували. :)
    Чапай до ліжечка, політолог. Капці не загуби в туалеті, бо закон психушки "хто першим встав, того й капці" в рашці мабуть не відмінили.

Не набридло в калюжу пукати, причому з кожною спробою все гучніше і кумедніше? Обламався ти на мені, прапорщику синьопогонний. "Это ж надо так попасть"!

• Подобається Подобається x 2
  17. Oxid

Oxid Well-Known Member

Тому що
    http://www.youtube.com/watch?v=x_XzFIeKm6w
    Тітушки, які штурмують церкви, міліція, яка їм допомагає, Кернес і пару тисяч зігнаних підставок під ригівські прапори - далеко не весь Харків
    слово харків"янам

• Подобається Подобається x 5
  18. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А це - остаточне попередження посіпакам (запам'ятаймо пики)
    http://www.youtube.com/watch?v=MCMjX6qZzD0

---------- Додано в 09:25 ---------- Попередній допис був написаний в 09:22 ----------

Отак, щоби їхні рідні набралися сорому.

19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

гм, ну может я конечно и загнул, но только майдан полный - 300 тысяч, + соседние улицы - да пусть хоть пол милиона - это все равно в 15 раз больше чем дохрена ...

---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ----------

це якась ганьбовська - ганьба, чому беркутівці поодинці у натовпі? це апофіоз непрофесіоналізму керівництва, є закон про міліцію:
    щоб зрозуміли - якщо б там так себе вів навіть натовп вагітних жінок - то міліціянт має повне право (навіть більше того - зобов'язаний ) дістати зброю і почати класти нападників ... а можу зрозуміти коли хтось увернувся від кийка та заїхав міліціянту по носу - але ось таке "натовпне правосуддя" - це ганьба ганьбовська, не здивуюсь якщо є серед товпи проплачені провокатори, бо впопузиції наразі не вистачає підтримки народу і шукають крові, то журналістку як жертву режиму змальовують то ось таке чинять, щоб спровокувати відповідну реакцію ... ...

20. ricardo

ricardo Well-Known Member

Беркут транспортує пораненого під Межигір’ям колегу до шпиталю

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)