Євромайдан (2)

Discussion in 'Євромайдан' started by Locke, Dec 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

О!
    Зразу видно розумну людину.
    Я давно намагаюсь пояснити, що ми є тільки звеном у величезній фінансовій піраміді. Не можуть всі бути номінантами Форбсу. Не можуть всі жити на рівні Ахмєтова. Як серед людей, так і серед країн.
    Середня з/п в Євро за годину у країнах ЄС в 2012-му році.

Але на цьому я закінчу безглузду дискусію з цього приводу. Вона нічого не дасть, крім підвищення напруги на форумі.

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

В Україні. Керує так, як це уможнюють українські закони.

Тю на Вас.

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

Керує так, аби з найменшими витратами отримати найбільший прибуток. Жоден закон не примушує платити навіть не двісті долларів за місяць роботи.

:)))
    Це я до того, що всі тут із піною у рота повторюють мантру про чесноти європейців.

хижий оскал капіталізму...

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я теж бачив той хижий оскал.

5. Un.Known

Саме так, так і в Європі.

Тільки в Європі слідкують за умовами праці. І в Європі нема таких норм, не збирають грошей начальника цехів, підрозділів ітд.
    Це вибір працюючих. Яка в Україні мінімальна ЗП?
    А що, вони кудись поділись?

6. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Боже мій,Боже...
    Прямо совковий проффессор і майбутній президент відбудованої Януковичем Академії наук УРСР.
    Вже плачу...Підполковник в відставці тако-о-ого нарадить...окропом пісяти будете! :russian_ru:
    Ой! Всикаю'сі з мудрегеля...

Last edited: Jan 8, 2014
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вношу уточнення. Я відповім неполіткоректно. І певен, що не я один. :)

Самі знаєте формули сьогодення (придумані зовсім не підприємцями). Підра***те, скільки грошей підприємець має викинути "у свисток", щоби працівник отримав "чистими" європейську зарплату?
    Знаю чимало людей (оформлених "по-білому"), які у грудні написали заяви про відпустки за свій рахунок. Звичайно ж, працювати і отримувати гроші ці люди не припинили. Тільки замість бюджету, певну частину заощаджених грошей перераховують на користь Майдану. Я вважаю, що це - по-дорослому, по-громадянськи.
    Розкажіть працівникам, які годують Вас казочками, що німець міг розгорнути цех в Індонезії чи В"єтнамі. Там і на опалення витрачатися не треба, і зимовий одяг співробітникам не потрібен, і рис дешевий.

Щодо проблем "джгутиков"язання":

8. VasMT

І я бачив...
    Але бідака болгарин, чи румун має працювати в десять разів більше, аніж за свого брата-уніата...
    От я і хочу прикинути, а нам яку бауер нам зарплату поставить...

9. Un.Known

Хто Вам сказав, що хтось Вам буде щось ставити?

Ви зараз пишете, як московський троль, не впевнена, що від незнання, бо на Вас неподібне.

ЗП на підприємствах, нехай і дочірніх, чи інвесторів - називайте, як хочете, встановлює ринок, не інвестор. Кожна країна в ЄС керується своїми законами.

Ну і ще раз повернусь до свого питання на попередній сторінці - а до чого в цій темі ЄС? Актуально?

10. VasMT

Щось не складаються пузлі... Німець, європеєць бібійогомать, моральний офторитет і арієць плювати хоче на умови праці європейського народу. І норми для потенційних європейців, сцуко не європейські ставить... Може справа все ж таки не в Європі?
    Та ясний пєцан... :)))
    Тому і звозять чи не з усіх західних областей наймитів на євробауєра гарувати за афрозарплату...
    Мінімалка в Україні - 1218 грн. Прибиральниця таку має, по першому року роботи...
    Ми про німців чи про Ваш безцінний досвід?

---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ----------

Так і я про це...
    Ми можемо вступити будь у шо, але це нам не гарантує гідного життя. Ні морального, ні матеріального...
    Тільки самі, тільки для себе рідних...

---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ----------

:)))
    Йєс-с...
    А як же тоді свєтлоє будущєє на наступний день після підписання асоціації? Тобто вкотре впевнююсь - в дорозі ніхто годувати не обіцяв. :)))

11. Yurko NOTOCO

Всьо,підполковник Вася Чапаєв на коні...в гарячці і з температурою!
    А я в жахливому холоді,до-шляка!:crazy:

12. Un.Known

Звичайно, справа в Україні. Бо в Україні працюючий - остання ланка. І німець тут, бо витиснути може найбільше з тої ланки, з найменшими затратами. Бо в його рідній Німеччині він собі такого не дозволить, і німці над собою наруги не потерплять.
    Не можемо. :)

Щоб вступити, треба привести у відповідність... що? Закони. Системи - законодавчу, судову, виконодавчу. Податкову. Соціальне забезпечення. Ітд. Живу в країні, котра цим пройшла. Гірше не стало.

Хто сказав?

І ще раз, асоціація з ЄС - це ще не ЄС. І асоціація не була підписана через сакраментальну фразу в кожному розділі:"Україна зобов’язується забезпечити прозоре проведення..."

• Подобається Подобається x 3
  13. Yurko NOTOCO

Василю,а яка в Вас освіта,звання? Майор,Полковник у відставці? А може,шо...генерал економічних наук.якихось-там?!о_О

14. Shlyxtich Zosuly

Shlyxtich Zosuly миється в бані

Якщо дані Єврокомісії у викладі Гугля для Вас Російські ЗМІ , то я гублюся що для Вас правдиво ..

Правові , демократичні , Європейські та будь-які інші цінності , а точніше їх реалізація можливі тільки в разі згоди з ними і дії відповідно з ними більшості населення. Зверху насадити їх не можна. Тільки знизу , довго і часто болісно виховуючи народ. Якщо переважна маса населення намагається за допомогою хабарів вирішити свої питання , то яке б гарне , правильне законодавство не було воно не буде здійсняться.
    Як маленький приклад.
    Ще при СССР я служив в Раві Руській що у Львівській області. З тих пір у мене там залишилася дочка , до якої і до її дітей , моїм онукам , я принаймні раз на квартал приїжджаю .
    Це я до того кажу що трохи ситуацію в Галичині знаю . Так от , хабара співробітники ДАЇ беруть також як і в Криму , і абсолютно також як у Росії (зауважу що у нас в Білорусі навіть в умовах совка хабарі ДАІ практично виключені) . І це в самому центрі Євроінтеграції України .
    З прийняттям будь-якого нового законодавства люди звикли брати хабарі кудато зникнуть ? Або як я вже говорив з ЄС надішлють мільйон або пару управлінців і правоохоронців? НІ! Люди залишаться тими ж самими , з тим же самим менталітетом. І виконання законодавства буде йти саме відповідно з менталітетом населення. А якщо точно , то закони просто виконуватися не будуть доти поки менталітет народу не зміниться. Вже питав , спершу ще раз - Що реально робиться для того самого зміни менталітету ? Вибачте ні фіга не бачу руху.
    Або Ви хочете щоб ктото прийшов , навів порядок , замінив всім мізки і змусив жити як в Голандії ?
    Можу Вам по секрету повідомити , що таких альтруїстів в районі планети Земля не спостерігається. Кожен , в тому числі й країни ЄС стурбовані тільки власними проблемами і влаштовувати райське життя України не будуть. Якщо Ви вірите в доброзичливців , то раджу зняти рожеві окуляри і дивитися на життя реально.

Про зброю , захист і так далі дивіться що відбувається в Туреччині , з растрели .. реальним растрели незгодних з політикою уряду і просто дикої коррубціей на всіх рівнях.

Ще раз повторю , я прийшов сюди на форум зрозуміти сенс Майдану , сенс протесту , його цілі і можливості . Оскільки те що відбувається у Вас рано чи пізно відбудеться і в Білорусі. Відстоювати Єдність з Росією не збираюся , оскільки воно реально не потрібно , Хочу просто зрозуміти на що ви Українці сподіваєтеся , що чекаєте і що отримаєте в результаті .

Щоб не говорили про трансляцію Російських ЗМІ , я народився у Великобританії в маленькому селі близько Вейбриджа , недалеко від Лондона і дитинство провів там (і там періодично у Батьків перебуваю ) , у свідомому підлітковому віці жив у Москві , потім після розпаду СССР поїхав до свого коріння в Білорусь і зрештою втомившись від совковості Луки переїхав з родиною та працівниками до Росії , де бізнес вести набагато легше. Торгова марка " Бармін' " , ми постачальники дікороссов з Росії та Білорусі до країн ЄС. Маю як Британське , так і Російське і збережене беларуская громадянство. Дружина і діти мають Російське громадянство і пинк сліп на Кіпрі. Так що не кажіть що мізки зашорені від Російської пропаганди.

З Повагою Шляхтич Зосуля - Андрій Бармин .

15. Un.Known

Ні. Вони будуть знати, що якщо вони візьмуть хабаря, то на них чекатиме кримінальна відповідальність. І їм буде страшно. Не так страшно, як зараз, бо зараз завжди знайдеться хтось, кому можна дати ще більшого хабаря. І це не дивно, бо на верхівці цієї системи сидить Батя.

Я тут в чужинецькій поліції не відчула такого прагнення піднятись чи бажання принизити, як в наших рідних українських інстанціях - починаючи від ЖЕКу закінчуючи консульством.

Вони й не збираються. Чи ви хотіли сказати, що Росія стурбована нашими проблемами? :)))

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Зашорені.

17. Yurko NOTOCO

В Британії є підданство,а не громадянство...підданство Її Величності Королеві!
    Шо воно Вам дало,якщо його маєте,а що не змогло дати,раз Ви не там?
    Дякую!

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Поміж Британією і Росією обрати Росію - це багато про що говорить. Якщо це взагалі правда.

19. Shlyxtich Zosuly

Shlyxtich Zosuly миється в бані

Росії точно також плювати на Україну і її розвиток як і ЄС. Головує вигода для власного гаманця і бюджету.
    Саме про це я й кажу, і Україні і Білорусі не слід опромя голову кидатися у вир інтеграції з ким би то не було. Необхідно розвинути в собі, а потім на рівних інтегріроватся з ким то. Моє ІМХО звичайно.

Механізм реалізації? хто буде стежити за виконанням законів якщо велика маса людей їх не дотримується?
    Єдиний варіант-окупаційного адміністрація, але на це ЄС не піде навіть у фантазії.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Слухав я виступ Саакашвілі (Київ, місяць тому).
    Він сказав: "Коли я прийняв країну, я контролював НУЛЬ відсотків території. Це була феодально-кримінальна країна.
    Коли я залишав посаду, я контролював 85 відсотків."

Самі знаєте - у Грузії У БІЛЬШОСТІ ланок корупцію було подолано. Це Вам про щось говорить?
    Щодо хабарів: якщо мене зловить ДАІшник (нечасто, 2-3 рази на рік), я сам пропоную йому 100 гривень і не соромлюся цього. Бо по-перше, я заощаджую свої гроші (штрафи 255-450 грн); по-друге - я принципово не хочу поповнювати бюджет кишеню діючої влади; по-третє - "проводка" штрафу обов"язково десь загубиться і в разі звернення до ДАІ доводиться їхати у виконавчу службу, шукати сліди моєї проплати, потім повертатися до ДАІ з випискою виконавчої служби. Воно мені потрібно так гемороїтися?

Зовсім приїхали. :) Ви тут нас за ідіотів тримаєте?
    Отак просто з місцем народження «Weybridge, Surrey, U.K.» у паспорті Вас допустили до військової служби біля Західного кордону?
    І після всього Ви, маючи три паспорти, пасете кіз в Раші?
    За таких розкладів Вам ніколи не зрозуміти, що є для нас Майдан і за що ми стоїмо. Навіть не намагайтеся, все одно не зрозумієте. Майдан - територія пасіонаріїв, а не лузерів.

---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ----------

P.S. Змінили транслятор? Є й кращі онлайн-транслятори. Проте росіянам я не даю лінк і реквізити доступу. :)

• Подобається Подобається x 4
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)