Євромайдан (2)

Discussion in 'Євромайдан' started by Locke, Dec 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Shlyxtich Zosuly

Shlyxtich Zosuly миється в бані

Надеюсь Вы просто не знали , а не намеренно лжете.
    На момент вступления Болгарии в ЕС безработица составляла
    7% сейчас 13 с лишним... увеличение почти в два раза. И стабильно начиная с 2008 года растет. Пик безработицы был в 2001 году, как следствие разрыва экономических отношений с Россией и к ЕС никаким боком.
    http://www.google.ru/publicdata/exp...oyment_rate&hl=ru&dl=ru&idim=country:bg:ro:be
    Заработная плата за время нахождения в ЕС действительно выросла в 2 раза в среднем. Но даже в Украине рост средней ЗП за это время гораздо выше. О Беларуси и тем более России не говорю.

Поймите, я не против ЕС.. наоборот целиком за и для вас и для нас. Но только в том случае когда это выгодно, не ценой разрушения своей экономики и трудовой миграции трети населения, а для создания Европы у нас дома.

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Може мені хтось сказати, до чого в темі Євромайдану Болгарія і вступ в ЄС?

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Перш за все ми йдемо за ПРАВОВИМИ цінностями, яких нема і у найближчі 50 років не буде ані в Раші ані в Бєлорусі.

Товаріщ Шляхтич нас лякає розмірами зарплати типу в Румунії та Болгарії? А зарплату інженера 150 рублів товаріщ забув?
    Ми хочемо не "хапнути собі побільше", але й із задоволенням платити державі податки і знати, що в обмін на заборону тримати зброю, нас реально захистить міліція, прокуратура, суд. Ми хочемо бути впевненими, що на легальний бізнес не наїдуть рейдери (у спортивних костюмах чи у формі судових виконавців). Ми хочемо бути впевненими, що на зазіхання Рашки нам на допомогу прийдуть інші сили - Світлі, а не темні.
    Нехай товаріш обробляє чужу землю і платить податки путіну. Ми цього ніколи не робитимемо.

• Подобається Подобається x 5
  4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Не поставив +1 лише через останні слова! Розігнавши ПР і "сім'ю", треба не розходитись, а зорганізуватись так, щоби жодний новий Ющенко не перетворив перемогу у поразку.

• Подобається Подобається x 3
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 1
  6. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

7. Я, кунєшно, не хтось, та все ж скажу. Ні до чого!:mocking:

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Намеренно лгут российские издания. В приличном обществе это не приводится как аргумент.

---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:42 ----------

Вони засновані на загальнолюдських цінностях. Стався до іншого так, як хочеш аби ставилися до тебе.
    Взагалі рівень моралі в Европі значно вищий.

9. kym

kym Well-Known Member

Десь в кінці минулого року шукав запасну частину до авто - паливний фільтр до дізельного двигуна - шукав німецької фірми БОШ. Купив. І був дуже здивований коли прочитав що зроблений в Болгарії - от вам живий приклад і про асоціацію і про робочі місця і про все інше. Всі ваші викладки явно під впливом російської агітаційної пропаганди і не витримують жодної критики. Торгівля з Росією тягне нас у яму, бо Росія бере продукцію советських стандартів, які нижчі світових, і відповідно промисловість не має стимулу модернізуватись, щоб бути конкурентноздатними у світі. Нам таке не підходить... наші олігархи доексплуатують заводи до кінця і просто кинуть, або на металолом поріжуть - і тоді не буде ні робочих місць ні податків ні нічого. Євроасоціація заставить модернізуватись заводи і тоді їх ніхто не кине. А як кинуть то зразу інші підберуть. Тут вам у поміч якраз приклад Болгарії.

• Подобається Подобається x 2
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

З офіційного сайту -
    Глас народу -

:)))

11. Gron

Gron тафгай

Знов таки півпрада.
    Якщо вступимо в ЄС змушені будуть прийняти нормальне законодавство.
    А це і профспілки ( не кишенькови ) і соц захіст, вже не кажучі про конкуренцію між роботодавцями.
    А ще сподіваюсь податкові зміни настануть і непотрібно буде платити не защо державі, а напряму робітнику, та Ви і сам все розумієте.

12. VasMT

Щось мене бентежить у цих словах... Не можу вловити суті...
    А якщо станемо 51-м штатом ЮеСеЙ, то краще стане? А якщо в НАФТу? А якщо в Міжгалактичний Союз?

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ми не потребуємо подібних "радєтєлєй за нас". І за великим рахунком нам байдуже, що там у "вас". Втекли з Білорусі - тож займайтеся фермерством, а не політологією. Спочатку визначіть для себе - ХТО ВИ?
    Цей тролінг був передбачений міністерством у справах мігрантів Рашки?
    Не лізьте сюди. Наступні наші дописи можуть бути дуже образливими для Вас.

14. VasMT

Боря, там, в кінці дороги, біля тої каси, де все порахують, відповідати прийдеться виключно за себе... Тому нєфіг приватизовувати собі форум.
    Має чувак бажання (завдання), нехай пише. Вам то що з того?

15. Gron

Gron тафгай

Суть дуже проста.
    Курс на ЄС це курс в напрямку змін, змін позитивних, курс на рашку чи між "двома стільцями" це тупік та дупа.
    А про економічний та не економічний, багато сказано, он навіть Борис все влучно сьогодні написав додати нема чого.

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Якщо буде нормальне законодавство і виконання законів - так.

17. VasMT

Я думаю суть схована за цими словами
    Кого будемо викликати, чий дух..?
    Хто там має прийти і поредок навести..?

18. kym

kym Well-Known Member

Маніпуляція.
    Німець організував підприємство по советському КзОТу, яке досі в Україні регулює найману працю. Євроасоціація зобовязує змінити його на подібне що в німеччині

Цей глас народу подібний на глас советського человека, який привик приходити на роботу і отримувати зарплату, а робити щось можна між перекурами.

19. VasMT

Задаю одне і те саме питання всім підприємцям, що агітують за курс на ЄС - хто заважає вам платити працівникам європейську з/п, платити за працівників податки та страхівку? Сказати, яку відповідь я отримую у ста випадках із ста, чи самі знаєте?

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ----------

Пів Стрия пройшло через то ЛЄОНІ, я знаю, що кажу. От в мене і виникає питання, чому робочі отримують таку малу з/п, чому подарунки "від підприємства" до свят робітники купляють за свої гроші, чому стрияни вже не йдуть туди, а народ звозять навіть із інших областей?
    Німець же керує, європеєць, моральний авторитет, людина вищої раси...

20. Gron

Gron тафгай

А я і ще знаю декільких, так і роблю.
    Причому вже років так з 8.
    От тільки це все не на мої плечі лягає, а на кінцевого споживача.
    А так всі задоволенні будуть.
    Особливо споживач, тобто і Ви, і Борис, і навіть далекосхідник.

• Подобається Подобається x 2
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)