Євромайдан (2)

Discussion in 'Євромайдан' started by Locke, Dec 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мало геноциду,котрой проводила радная савєцкая власць,ва главє с каммуністічєскай партієй?
    А,по факту.
    Територія нинішньої України - та ж уересер.
    Де,на юговостокє,донині більшість лиє соплі за просранной вялікай родіной.

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Та припиніть ви ті срачі, для них є відповідні теми....В майбутнє треба дивитись а не в минуле..:ireful1:

• Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Якщо відверто,то починає діставати.
    Оці заклики:
    - СТОЯТИ!!!!СТОЯТИ ДО КІНЦЯ!!!!
    нагадують якесь заклинання для пісюна в брачну ніч...
    Коли не увімкнеш Майдан - танці,музон(як мене в хаті оті музканали задовбали,але ж то хвора дитина дивиться,єдине що її заспокоїть).
    З одного боку розумію,що не маю права(я ж бо в хаті,не там) закликати до радикальних дій,та й з віком став більш реальніше дивитись на речі,а з іншого - кожен день чекання ослаблює Майдан.
    Починаються тьорки,звична шарпанина бютівців,свободовців,ющенківців,ударівців...шляк трафляє.

• Подобається Подобається x 1
  4. Bambook

Bambook Persona non grata

Не тільки Майдан. З іншого боку теж всяке-різне відбувається.
    Влада включила ігнор Майдану, Майдан включив ігнор ігнору влади, тепер ситуація "хто кого перестоїть". Особливо зважаючи на отакі цікаві штуки:

---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ----------

Та, і ще варто врахувати, що все більше людей на Майдані менше ходять по периметру, а більше спілкуються і думають.
    Щось може й надумається, нє? ;)

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Дещо важливе про Майдан, про що я не можу промовчати

6. Щось не розумію, навіщо ще раз цитувати вже процитоване вище?

7. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

8. MARTINI

9. MARTINI

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

отож, а я казав - захфукали ...

11. Romko

Надія на людей...
    Читаю стрічки новин в фб,в ґуґлі(багато прямо з Майдану) - всі все розуміють.
    І не ступляться.
    Політики Майданом не керують.
    Факт.

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

Здається було, у авторському виконанні Карпи безпосередньо на Майдані:) До речі, є ще інший варіант коломийок, десь на ФБ проскакувало.

13. Romko

http://youtu.be/76dtaZeM_eg

---------- Додано в 00:26 ---------- Попередній допис був написаний в 00:10 ----------

14. coolzak

coolzak Well-Known Member

Ромку,а як там план депутата Парубія,секретний і непереможний,вже не вірите?До речі влада не просто ігнор включила,вона зараз розробляє плани А,Б і аж до Я що з дискотекою робити,і можу запевнити що уроки з подій грудня детально проаналізовані.

• Подобається Подобається x 4
  15. Bambook

Bambook Persona non grata

Що за хамська манера з тією "дискотекою", припиніть, не будьте інтернет-тітушкою...
    А щодо планів - то Майдан, повторюся, теж не просто стоїть. Мисленнєвий процес триває постійно, і це не один брейнсторм, а десятки щодня. Я певен, вислід буде, але має перебурлити в різних середовищах...

16. coolzak

Я і без брейншторму можу сказати що в рамках чинного законодавства Янукович буде президентом ще довго.Бо закони є для протестуючих а влада буле діяти так як вважає за потрібне.Вони не ідіоти,якби були ними то би не сиділи в Раді і на грошах.а Майдан з числа так 20 грудня є гарна патріотична дискотека.Дякуючи лідерам.Шопка була гарна але хто буде останній сміятись наразі невідомо.

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

"Майдан" не має жодного стосунку до маршу на честь Бандери, - Кличко

У цьому бере участь лише"Свобода"
    ВО "Майдан" не має відношення до проведення в Києві факельного маршу з нагоди 105-ї річниці з дня народження Степана Бандери.

Про це в ефірі "Радіо Свобода" сказав голова партії "УДАР " Віталій Кличко.
    "Я вчора спілкувався з Олегом Тягнибоком і сказав, що це виключно хода, в якій бере участь партія "Свобода", - заявив він.

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Думаю відомо. Ну не бачу я шляху для створення української держави з нинішніми правилами гри. Ну буде ще той майдан тиждень, місяць... А що далі. Якщо взяти за приклад Туніс, Єгипет чи Лівію - там плани були чіткі - скинути диктаторів і поміняти владу. Скинули. Поміняли. Де мирним шляхом а де не дуже.
    А що в Україні. Найбільше чого можуть добитись демонстранти - це ноаих виборів. А хто переможе на виборах?
    Якщо хтось дивився Дроздова кілька днів тому, то там одна дуже характерна статистична деталь: проти того, щоб Янукович пішов в відставку 40%!!!! То хто буде наступним президентом при таких розкладках? Плюс адміністративний ресурс? Як колись казали під час гри в преферанс - без лапи...
    А швидше всього і виборів не буде. Все в руках наперсточників. А Майдан видохнеться. Всі пісні переспіваються, танці перетанцюються...

• Подобається Подобається x 3
  19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

шлях який веде через війну - для нас то не шлях ...

20. coolzak

в Украіні вже давно війна,повзуча.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)