Євромайдан (2)

Discussion in 'Євромайдан' started by Locke, Dec 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

За роки Незалежності не було ПОКАРАНО жодного НКВДиста, українофоба, підрахуя, гепу-допу, суддю, прокурора, мєнта (вчинок Запорожця з іншої "опери", без політики). Навіть гасло КГБ "Комуняку на гиляку!" не було взято до керівництва діями. А тим часом НАШИХ - бито-перебито. Бойчишин з РУХу, Ємець. Хто їх вбив? В травні я писав про побиття бєркутом Олександра Даниленка. Зараз повідомлення про побиття НАШИХ, про спалене житло, автівки, йдуть валом.
    І от маємо сьогоднішнє: Звіряче побита Тетяна Чорновол. Я добре знаю про її ДІЯЛЬНІСТЬ ще з 90-х. Особисто знайомий. ГЕРОЇНЯ! Не боялась нікого, хоча знала про те що банда їй не пробачить правду. Почитайте її блоги в "Українській правді".
    Знаково що бєркут захарченка-янука вкоїв це з Тетяною Чорновол в День народження В'ячеслава Чорновола. Вбитого орлами кравченка-кучми.
    Що далі? Мирно"тусим" по майданам? Чи визнаємо що з нами ДАВНО ведуть війну на знищення. Винищували Голодомором, сталінськими репресіями, "операціями" полководців над чорносвитниками. Винищенням УПА. І дала-далі.
    Міліція з народом! Пригостимо їх пундиками і куросанами?
    Ні слів ні виразів...

• Подобається Подобається x 5
  2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Яка влада, такі виконавці. Тепер них зливають.
    П.С. Чи навчить оце інших тітушок?

• Подобається Подобається x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 2
  4. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  5. Bambook

Bambook Persona non grata

Як на мене, доволі раціонально
    (мопед не мій, але принаймні з першою половиною тексту повністю згоден)

Потрібний шалений тиск на тігіпко та партнерів. від цього залежить створення нової парламентської більшості. Треба розібрати кожного потенційного розкольника рига на запчастини і оприлюднити максимум інфи про них,
    про їхній бізнес та їхню сім"ю. Пікетування. Бойкот бізнесу. Ультиматум щодо притягнення до відповідальності за репресії проти українського народа.
    Має бути задіяний весь можливий арсенал засобів тиску: на війні як на війні.
    Хай відчують, що вони на гачку не тільки у януковича. але і у суспільства і життя їм не буде. А переслідувати бандитів на кшталт януковича. захарченка. прокурорів. суддів - безперспективно. вони є злочинці і свій вибір вже давно зробили.

Оголосити Маніфест до українського народу, висунувши вимогу до фракції партії регіонів відріктися від бандистського поліцейського режиму та відповідальності за його злочини, створити нову більшість у парламенті. Оголосити, що мінюст у 2010 перевищив свої повноваження, підмінивши текст конституції і зараз діє Конституція 2004, відправити уряд Азарова та генпрокурора пшонку у відставку, скасувати вищий спеціалізований суд, передавши його повноваження Верховному Суду, прийняти закон про прокуратуру, закон про вибори президента, розформувати Беркут і призначити дострокові вибори президента, заборонивши МВС втручатися в хід передвиборчої кампанії. Все це можна провести за тиждень у середині січня і поставити крапку на поліцейському режимові.

• Подобається Подобається x 4
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вони не навчаться, бо це пройдений етап. правила Росії - це правила 15 століття, Івана Грізного. Дауншифтингом ніхто займатися не буде.
    До того ж Старий Світ - дуже інертна структура. Доки Гітлер всіх не окупував, вони не розворушилися.

Я ж показував уже.

• Подобається Подобається x 2
  7. Romko

Станислав Речинский · 680 читачів
    22 хвилин тому ·

Наконец-то Пиховшек высказался. Это существо обычно озвучивает то, что со временем будут говорить следователи и прокуроры. Оказывается, главный вопрос в покушении на убийство Черновол -- почему Пашинский снял с нее охрану? Прозвучала фамилия человека, на которого, скорее всего и будут "вешать" нападение. Кстати, насчет того, что у Черновол была охрана я не слышал. Тем более, что ее давал Пашинский. Но, раз всплыла фамилия -- логично предположить, что у хозяев Пиховшека из СБУ есть какой-то фактаж, под который они это избиение и устраивали. Скорее всего, это какие-нибудь аудиозаписи или переписка. Не секрет, что Черновол не стесняется в выражениях ни с врагами, ни с друзьями. Пашинский тоже. Вероятно, была какая-то перепалка, которую "контора" зафиксировала. А под нее уже и устроила избиение. Не удивлюсь, если окажется, что и машина Пашинского и исполнители -- его же. А в целом, господа, очень многое из сейчас происходящего -- это составные части готовящегося "процесса о госперевороте". И то, что пока СБУ и ГПУ молчат об украденных из офиса Батькивщины серверах -- еще не говорит о том, что они не станут одним из главных "доказательств" на этом процессе. Еще вчера я думал, что покушение на убийство Черновол -- просто акция запугивания, вполне вероятно, осуществленная даже не "орлами Захарченко", а каким-нибудь прогибающимся ублюдком типа Гепы. Но после появления Пиховшека, мне кажется, что это все-таки подготовка "процесса". Пиховшек -- очень индикативное существо. Что-то вроде Вышинского от пиара. Похоже, что он не сдержался в этот раз и ляпнул лишнего. Для начала "процесса" необходима какая-то эффектная точка. Покушение на какую-нибудь региональную сволочь, типа Бондаренко. Взрыв. Отравление водопровода. Тоннель в Вашингтон. Абсурдности уже не стоит удивляться. Власть уже живет в другой парадигме. Почему-то вспомнился "Повелитель мух". Не читавшие ничего кроме "Букваря" люди, получившие безграничную власть рано или поздно строят концлагерь

• Подобається Подобається x 7
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Партія районів смалить.... Чорновол стала жертвою дорожнього конфлікту...

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Інтерв'ю з ВВшником

Так от як насправді розшифровується ПР....палка резиновая о_О

10. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

Варто зазначити, що для маніпуляцій достатньо самого факту вилучення серверів. Тепер можуть робити вкиди інформації ніби-то знайденої на тих серверах, але нема гарантії, що інформація дійсно звідти.

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

11. Agaton

Agaton Well-Known Member

12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

13. Bambook

Bambook Persona non grata

Сергій Плюснін

14. SergeiV

SergeiV миється в бані

Слишком мощная пропаганда идет по всем государственным телеканалам. При том, что такие каналы как Euronews или "Дождь" мало у кого имеются, а тарелки для среднестатистического россиянина недешевы. В крупных городах многим людям, впрочем, всегда приятно, когда кто-то показывает фигу власти, ну и то, что Евромайдан - все равно как серпом по яйцам Путину и Ко. ...Ну а в период с середины декабря и до конца января - реально уже многим не до Украины:drinks:

15. Agaton

Agaton Well-Known Member

ale za to :preved:

16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я, відверто кажучи, дуже здивований, що так мало... о_О

17. Dred

Dred Well-Known Member

18. Romko

19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ага, хіба картинками і воюєм... Яник зо страху всцявся давно.
    Ще бубни візьміть..

• Подобається Подобається x 1
  20. Hyligan

Hyligan Іронічний

А ви з окопів під Міжгір'ям пишете мабуть? Ну скільки можна патякати?:bad:

• Подобається Подобається x 4
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)