то всє є гра слів: УП написала : Лукаш написала на ФБ оту всю "рішення суду" . Не знаю, як ви читаєте новини, а я не вчорашня.
Васька відоме брехло. Збреше дорого не візьме. Заяви Олени Лукаш про присудження компенсації з боку України Януковичу є лише витвором її уяви, - Мін’юст - Міністерство юстиції України
Та, що вимагала розстріляти Майдан: Секс-бомба Партії регіонів відпочила в триклятій Гейропі (фотофакт) Ото він і є, справжній "русскій мір": живи в Києві, паскудь все українське, поливай брудом Захід. Але на відпочинок - до Греції. А пахнути - краще французькими парфумами. Олена Бондаренко чомусь вибрала для відпочинку Грецію, а не Сочі. Фото: Facebook "Що робила Олена Бондаренко в Греції? Та що всі роблять - засмагала, релаксувала..." Про це пише у своєму Facebook Kharchenko Oleksandr, передають Патріоти України, продовжуючи: У відмінному настрої поверталась додому. Уважні пасажири рейсу Родос- Київ зафоткали, як в улюбленому всіма дьюті фрі вона дбайливо вибирає собі парфуми... Тож тепер, коли славнозвісна "солов'їха" русского міра поїде до Москви на Раша-тв - розповідати чергові "страхи" про звірства української армії на мирному Донбасі, про "громадянську війну", про українських карателів та загниваючий Захід, вона пахнутиме як нова копійка. Ото він і є, справжній "русскій мір": живи в Києві, паскудь все українське, поливай брудом Захід. Але на відпочинок - до Греції. А пахнути - краще французькими парфумами. І не летить чомусь, голубка, до Сочей чи Алупки. І не пахтиться одеколоном "Путін". Істинно "по-русскі"...
Йой, я сі сплачу... Жена Януковича открыла магазин в Севастополе І ше будуть там продавати наколотиє апєльсіни
Шо, правда? Бывшего днепровского депутата-сепаратиста Царева задержали в Молдове http://dpchas.com.ua/politika/byvshe...hali-v-moldove
Екс-президент Віктор Янукович стверджує, що не притягувався до кримінальної відповідальності. Бреше, бо притягувався. Значить і всьому тому, що він каже нема віри.