Історія знає багато утопістів, але вони писали свою фантастику в розділ "художня література". Ваші ж сентенції настільки далекі від реальності, що деколи здається, ніби ви постіглі дзен, взяли на себе роль місіонера серед дикунів і парите їм скляні намистинки. Писати бзудри про порядну владу можна тільки джинсово або під бутиратом.
Номінально. Система залишилась. Створена Йоськом. Якою Ви так захоплюєтесь. І підстилки совдепівські залишились... Смородять.
Я не пишу про порядну владу. Я розповідаю, як мені вдається робити її порядною. А те, що Вам простіше добазаритись, порішати, дати пару рублів, перетерти та устаканити, це Ваші проблеми. Щодо дзен, то Ви не дуже далекі від істини...
Робите порядною як? Хвалебними одами? І щодо мого добазарювання... З 2009 року з судів не вилажу. Бо не бажаю привчати сявок при владі до перетирання. А про дзен та істину, то ви не перший і не останній. Життя найкращий лікар в таких ситуаціях
Генерал Дзюдзь - їх сусід. І до дупи численні скарги в прокуратуру,сюжети по ценральних каналах,статті в газетах.
На планшеті незручно цитувати дописи. Може ще пам'ятаете свій ейфоричний допис про халявну путівку? Якщо так, вважаю, тицьнув
Це не ода, а констатація факту. Я ще можу розповісти ,що за чотири роки мені пенсію затримали тільки один раз, за ЙулькоЙущової влади... Так що не нада ляля... ---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ---------- Москаль?
До чого тут? Представник Вашої укоханої влади,котрій Ви невтомно лижете смердєче озаддя. І лиєте елей. Просто це Ваша держава,Василю. держава,де керують смердячі совки. Це система,створена Вашим кумиром - Йоськом.
я розумію,Василю. Мені зараз теж байдуже. Просто хотів довести хоч раз,що можна в цій "державі" добитись правди. Не можна. Це Ваша держава. Де отакі "семінаристи" наживаються на чужій біді і залишаються непокараними. Гордіться,Василю - це Ваше.