Може і підкинуть. Позавчора подзвонили із бандитьської влади. Кажуть є мандрівка халявна в Партеніт. От думаю, при щиросвідомому Йушченку, поки я служив, за безкоштовну путівку дав по 200 грн. А бандитьська влада сама телєфонує і пропонує. Безкоштовно... Може хто з бандитьської влади ЛФ почитує...?
Я в лісі кукав і за Кучми,і за Ющенка,і за Януковича. А в цивілізованій країні моя дитина відвідувала б спеціалізовану школу і була б під наглядом медиків.
Розумію. Дякую за службу. Від імені моєї Зоряни. А ще від імені всіх дітей,закатованих вашою владою,у вашій плюгавій державі. Служіть далі. Ще багато дітей в інтернатах,котрих чекає болісна смерть у вашій державі. Продовжуйте вилизувати дупи вашому Януковичу і раболіпно повторювати за пєтєюсіманєнкам їхню смердячу брехню. Тьфу.
Я ж не нацято рогульске, ділити свій народ на свідомінутих і інших, щоби служити комусь одному, на свій розсуд. ---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ---------- Я знешкодив гору мотлоху. Ви що зробили? Для свого народу...
200 грн... дешевенько ви коштуєте Хоча якраз за 200 грн на останніх виборах і купували голоса на Закарпатті.
Нє... 200 грн я давав хабарь представнику всенароднообраного за безкоштовну, як ветерану війни ,путівку. І двісті за дружину. За платну... (!?) Представник бандитської ж влади просто сказав, що є парна путівка, і я можу її отримати. А коштують тільки ті, хто продається... Націоналісти, бютівці, інша падлота...
Від суми і тюрми не зарікайтесь.... Послухайте уважно колишнього пеерівця. http://youtu.be/O0DWbhsOLWo
А нехай буде так, по-Вашому. Тоді, щоби у щиросвідомінутої влади щось отримати, приходилось іти на беззаконня. Зараз можна отримати своє законним шляхом. Чим я і користуюсь. І радий з того, що "бандитьська" влада порядніша за "всенароднообрану". А решта - піна і гавкіт обіжених...
Я служив народу України. А в його складі, на превеликий жаль, є і свідомінуті, і бандерлоги, і рогулі... Ще п'ять з половиною років, і я буду звільнений від покладених на мене обов'язків, захищати ото кубло... Отоді я зможу ділити... І навіть множити...