Різниця є, коли можна пуступити по блату, а можна і здати ЗНО, і коли в принципі поступити можна тільки по блату/хабарю. ПР - це другий варіант. Тотальний бандитизм і корупція. Саме введення такої неофіційної посади як смотрящій, чого вартує.
Якщо для Вас в цьому є різниця, то "нам такой хоккей не нужен"... Вам же пофігу буде чи так, чи так, але Ви чи Ваша дитина не зможе чесно поступити через інших хабарників, блатарів і протекти? Доречі а Ви вчились у ВНЗ? Як поступили?
Якби ви вчились так, як треба а не по блату То судді були б нормальними ---------- Додано в 11:42 ---------- Попередній допис був написаний в 11:41 ---------- Поступити чесно, можна так, що не треба ляля
при помаранчевих ввели ЗНО при ПР - почали те ЗНО 'поправляти' В 2005-му на державний, без хабарів/зв'язків.
Я-то как раз поступил сам - в 1975 году. "Блатами" не обладал - и не обладаю. Я - обычный системный администратор, жена - бухгалтер. Дети мои - представьте себе - поступили сами - на бюджет - и все 5 лет получали стипендию, сами и окончили ВУЗы. Дочка - опять-таки сама поступила в аспирантуру. ТАК что - если вы поступили по "блату"не пытайтесь измазать всех. Вы о творческих конкурсах?
Невже? А Ви часом не брешете? У Хмельницькій області викладача затримали за хабар У Тернополі затримали викладача університету під час отримання 12 тис. грн хабара. У Чернівцях затримали викладача, який брав хабарі за захист дипломних У Донецьку викладач отримала хабар 75 тис. грн На Луганщині викладачі училища попалися на хабарі за видачу "липових" документів
І в чому тут заслуга ПР? І до того викладачів ловили, і далі будуть ловити. І все одно будуть знаходити таких людей як Кивалов, які все будуть вирішувати. Риба гнеє з голови
Капля в морі. Це як в якомусь депресивному райцентрі сфотографувати дві багаті хати, три джипи, красиве дерево і сказати що так виглядає вся українська провінція. А от на найвищому рівні - крадуть страшними темпами. В Ющенка син за пару років став власником банку з мільярдними активами? Тільки якась глухо-сліпа людина може бачити в діях нинішньої верхівки боротьбу з корупцією, або лицемірне брехло.
Усі наведенні посилання про хабарі за "протекцію" у навчанні. Захист дипломних та магістерок і т.п Де там хабарі за вступ до ВиШу ? Система яку впровадив "пАмаранчевий" (який жах!!) Вакарчук власне і дає змогу вступити без "волосатої лапи". Тепер правда ситуація дещо змінилась. Дякувати потрібно вашому укоханому "табачинці-українофобу" "Ринок" вступу до ВиШу в Україні оцінується, лише за приблизним даними, у декілька СОТ мільйонів доларів. Такий шмат звісно було шкода втрачати директорам шкіл, ректорам і т.п. хабарникам. Завдяки злодію та(с)бачинці цей "ринок" вертається назад. Звісно що у всьому винні пАпереднікі які посадили на голодний пайок усю цю шоблу хабарників.
Знову за рибу гроші... Я розповідав, як отримував після "втрати" Посвідчення водія при найчесніших пАмаранчових. То й що? Будете далі розповідати, що хабарництво зародилось в 2010 році? Від мене Ви що хочете? Я ж зразу сказав, що Так, дещо знизилась корупція при вступах, але це не змінило НІЧОГО.
На жаль Вакарчук вже не ректор. В унівеситеті І.Франка на даний час ректора немає, а тільки хтось там виконуючий обов"язки ректора. Звичайно "дякуючи" регіонам на чолі з Табачником... .
У нас корупція тільки в освіті і почалась в 2010-му? Нагадати Вам слова одного "труєного" про початок боротьби із корупцією? Побороли?
У "НІЧОГО" ЗНО перетворює ваш укоханих риг табачіна який усіма способами нівелює систему яка була не по зубам халамидникам із середніх шкіл та "жеброті"-ректорам з ВИШів.