Янукович - президент України???

Discussion in 'Політика і політики' started by Mavpysuk, Jan 17, 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 vote(s)
    17.9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 vote(s)
    23.7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 vote(s)
    8.9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 vote(s)
    2.6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 vote(s)
    11.1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 vote(s)
    13.7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 vote(s)
    1.6%
  8. Інший варіант -

39 vote(s)
    20.5%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

от же ж парадокс: я також живу в Донецьку, але спілкуюся українською мовою :)
    Чому ви зазіхаєте своїм првом на моє право? (саме ви зазіхаєте, бо я нічого не кажу про свої права і про україномовні села Донеччини: достатньо виїхати у Волноваський чи Мар"їнський р-ни, я не кажу вже про подорож на північ чи захід області, і діалект українсьої мови селяни там використовують повсюдно, але в самому Донецьку ДУЖЕ багатьом вигідно це називати суржиком, бо до нього стійке негативне ставлення як до якогось малозрозумілого покруча російської мови, хоча тут ще питання яка мова яку покоробила. Спеціалісти-філологи кажуть, що саме російська впливала на питомо українську)
    Але я не порушую мовного питання, просто живу собі, спілкуюся здебільшого українською і нікого з моїх близьких та знайомих від того не коробить, мої діти вільно спілкуються 2 мовами, їм усього 9 років.. а вам скільки і наскільки добре ви володієте українською, живучи в УКРАЇНІ?

• Подобається Подобається x 11
  2. PraV

PraV Well-Known Member

Националистической буржуазии к 30-м годам на Украине не осталось. Изничтожена ещё в Гражданскую.Не фальсифицируйте историю.

3. SemperTiro

а може не треба про ваш регіон? Ви що, ум, чєсть і совєсть Донбасу???

• Подобається Подобається x 8
  4. PraV

PraV Well-Known Member

Каким это образом?

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Претензії до мене?
    Чи до львівян?
    Хм...:scratch_one-s_head:
    Цікаво,чому не чути "стєнаній" з тих же Штатів,де стільки росіян...і чомусь не вводять другої державної...:nea:
    В Німеччині те ж.....там ціла община...
    А в Ізраїлю?
    там,поголовна кількість населення - колишні мешканці Росії.
    А тут,як пошесть....:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  6. SemperTiro

ви те, що в дужках написано, читаєте? Так ось, це називається АРГУМЕНТАЦІЯ. Далі включається логіка і прив"язування аргументації д дійсності та того. що ви персонально бажаєте отримати...
    ключомвим же питанням мого допису було те, що підкреслено... Що скажете?

• Подобається Подобається x 2
  7. PraV

PraV Well-Known Member

Рупь за сто даю, что во втором туре вы голосовали за Тимошенко.

8. SemperTiro

пардон, але ви, напевно, десь невдало з дуба впали... до чого тут Тимошенко??? Ми говримо про регіон і про ваші якісь незрозумілі претензії.
    І ще: НІКОЛИ, читайте уважно, НІКОЛИ НЕ ЗАКЛАДАЙТЕСЬ НА ГРОШІ!!! З вашим умінням "яснобачення" будете голі й босі.

п.с. судячи зі стилю написання й відвертого ігнорування ключових питань, ви просто ще парубок з великими амбіціями і маленькими можливостями їх реалізації. Радив би вам почекати з обговоренням політичних тем десь так років із 5-7... не ображайтеся, нічого особистого, просто стиль викладу думок вказує на хаотичність самих думок...

• Подобається Подобається x 11
  9. PraV

PraV Well-Known Member

Если бы народ знал, что ожидает его после референдума о независимости в плане языкового вопроса, то границы Украины проходили бы в аккурат по нынешним границам электоральной поддержки Тимошенко. А так коммунисты во главе с Кравчуком обманули. Помню листовки Кравчука и Верховного Совета перед референдумом с призывами к русским. Найду их сканы - обязательно выложу.

---------- Додано в 02:30 ---------- Попередній допис був написаний в 02:24 ----------

Я вас понимаю. Я не прошу вас переходить в общении со мной на русский язык. Следовательно я ваши права не нарушаю. Кроме того, я не поддерживаю запрет украинского языка где бы то ни было на Украине. Изучать его должны абсолютно все, только пусть его не превращают в новояз.

---------- Додано в 02:41 ---------- Попередній допис був написаний в 02:30 ----------

Эка вы загнули. А нельзя ли без таких витиеватостей? Пишите прямо, что думаете.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

а т.з. розкулачування націоналістичних елементів на селі тільки починалося.

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви знаєте, я до деякої міри з вами згідний і був би тільки "за" коли б ту границю провели саме по цій лінії. Хоч би федерацію, автономію...
    Знаєте, набрид отой баласт з південного сходу. Без вас ми були б зараз в не гіршій ситуації ніж Прибалтика.
    Але чи вам дозволять це зробити люди з вашої місцевості, для яких Україна не порожній звук? Подивіться на наш форум. Ступінь патріотизму деяких дописувачів з Донецька чи Харкова є дуже високий і нам, "західнякам" треба в них вчитись.
    Дуже сумніваюсь, що вони дозволять вам прєднати ваші райони до смердячої Раші...

• Подобається Подобається x 3
  12. PraV

PraV Well-Known Member

То есть вы хотите сказать, что на территории УССР существовали кулаки и середняки неукраинской национальности, которые не были раскулачены? Опять пытаетесь сочинить.
    Коллективизация прошлась своей смертельной косой по ВСЕМ сельскохозяйственным районам СССР, не щадя крестьян любой национальности. Не хотели крестьяне добровольно отдавать земли и скотину в колхозы и уезжать в города на заводы и фабрики.

---------- Додано в 03:05 ---------- Попередній допис був написаний в 03:03 ----------

Не подменяйте понятие "Патриотизм" национализмом.

13. Pedro

Я не володію добре російською, так що не знаю, яка там різниця.
    Щодо української і англійської, то ці поняття тотожні.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я хочу сказати, що на землі 99,9% працювали етнічні українці. А ви думали жиди?

---------- Додано в 03:40 ---------- Попередній допис був написаний в 03:14 ----------

В адміністрації Януковича відхрестилися від союзу з Росією
    П'ятниця, 26 лютого 2010, 23:34
    Версія для друку Коментарі 8

Україна не вступатиме до митного союзу Росії, Білорусі і Казахстану.

Про це заявила перший заступник глави адміністрації президента Ірина Акімова в ефірі телеканалу Інтер.

"Розмову про митний союз завела прем'єр Тимошенко, а не Віктор Федорович (Янукович)", - зазначила вона.

"Віктор Федорович і в своїй інавгураційній промові, і під час передвиборної кампанії чітко і ясно показав, що будь-які нові кроки у міжнародному співробітництві з будь-якими країнами можуть будуватися тільки за умови не порушення вже укладених договорів", - заявила Акімова.

"Оскільки митний союз прямо суперечить і буде дуже сильно ускладнювати членство України у Світовій організації торгівлі, на сьогоднішній день, та й на завтрашній, післязавтрашній це питання стояти не може", - підкреслив вона.

За словами Акімової, Україна буде сприяти вступу до СОТ інших країн СНД, і "на цьому ґрунті вже організовувати нашу митну політику".

Аднака!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 5
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якби люди знали,що їх чекає в 20-му сторіччі,вони б задушили Вовочку Ульянова ще в колисці.
    Як і Йосю Джугашвілі.
    А,щодо ваших надій на те,що Янукович щось зробить з обіцяного...хм - обіцянка-цяцянка...

---------- Додано в 07:10 ---------- Попередній допис був написаний в 07:07 ----------

То вам вдовбили в совдепівських підручниках,що націоналізм - це щось вкрай погане.
    А патріотизм можна мати лиш там,де дешевша калбаса.

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви розкажіть в чому Ви бачите різницю між цими двома термінами.Без прив"язки української нації,(це щоб Вас не пересмикувало).Скажімо патріотизм і націоналізм російський або французський.

---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:19 ----------

"Оскорбляют".Мій син вчився в Києві,і на хімії не зміг перевести "удельный вес".От питому вагу він знав а "удельный вес" не знав і викладач у ВУЗі йому поставив двійку ще й сказав-"учите великий и могучий русский язык". І це було 4 роки назад,в Україні,в столиці,в медичному інституті УАНМ.Коли студенти спитали,чого вони лекції читають на російській мові,лектори відповіли-ми приватний ВУЗ і читаємо як хочемо,хоча за аккредитацією йдуть до держави Україна. Я б від таких ВУЗів забирав ліцензію.але у них багато грошей і вони дають хабарі в міністерстві ,через це вони процвітають.
    У мене(в Закарпатті) повно телеканалів російською мовою.Як на кабельному телебаченні так і по супутниковому.Супутникова тарілка зараз разом з головками десь 150грн+тюнер 200 грн-дивись не хочу,перерахувати всі канали, які по супутнику російською?
    Про радіостанції Ви також загнули на російській мові більше ніж на українській.Плоюс у Вас є інтернет http://www.101.ru/
    http://www.google.com.ua/search?hl=ru&source=hp&q=интернет радио&meta=&aq=4s&oq=bynth .
    тЕпер "про запрет русского на переменах".Пересмикуєте знову.Мова йшла про те що вчителі на перервах для кращого вивчення учнями української мови повинні розмовляти українською-це нормальна норма звична для любого вивчення мови-людину поміщають в середовище з мовою яку він вивчає-так скоріше він освоїть мову.А дітям ніхто між собою російською розмовляти не забороняє.Чому кажуть що англійську краще всього вивчати в Англії? Коли людину поміщають на деякий час в середовище з мовою яку він вивчає,йому не залишається вибору і він вивчає мову якнайшвидше. Стимул для вивчення мови є навчання у ВУЗах українською мовою, і тестування українською-і це правильно. Кожна держава повинна лобіювати вивчення громадянами своєї мови-чому українці в Росії не ставлять питання викладання в ВУЗах українською?
    А те що суд відмінив-то у нас такий продажний суд-який користується не законом а політичною "целесообразностью".

• Подобається Подобається x 9
  17. Pedro

Сміт, нагадайте таваріщю, що за СССР вчителі російської мови в школі не мали права говорити по-українськи. Ні в класах, ні поза класами, ні на перервах. Навіть якщо їх рідна мова була українська.
    Не знаю, яка ситуація зараз.

18. UDALA

UDALA Well-Known Member

А не Гурвиц ли метался по киевскому майдану в помаранчевом шарфике среди своих помаранчевых вождей в 2004-м?
    И мэрами городов Ющенко тогда назначал только абсолютно лояльных к перевороту людей.
    Кстати Кучук , Гурвиц , Ворохаев - одна банда , разворовавшая при помощи Ющенка и Тимошенки , за последние 5 лет город-герой Одессу.

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Смтуація проста,тепер такого немає,бо немає вчителів російської мови,бо просто російську в нас не вчать(я правда не знаю як на Східній Україні.)

20. Gron

Gron тафгай

Мера, не призначали, а обирали.
    Згідно конституції, призначали губернаторів.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)