Янукович - президент України???

Discussion in 'Політика і політики' started by Mavpysuk, Jan 17, 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 vote(s)
    17.9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 vote(s)
    23.7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 vote(s)
    8.9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 vote(s)
    2.6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 vote(s)
    11.1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 vote(s)
    13.7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 vote(s)
    1.6%
  8. Інший варіант -

39 vote(s)
    20.5%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

А что, наш уголь является стратегически важным для Европы, как российский газ?

• Подобається Подобається x 1
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Наш уголь - стратегически важен для нас. А то слишком много переживающих за Россию и за Европу....

• Подобається Подобається x 3
  3. RJK

RJK Well-Known Member

Совершенно верно.

А то тут одни почти бывшие премьер министры, не будем показывать пальцем, собирались топливо из водорослей выращивать...

Так до сих пор и не собрались - мабуть, водорослей не хватило :)

4. Даяна

Даяна Well-Known Member

Ви мене вбиваєте своєю наївністю. Це звичайне гарненьке кошеня, на відміну від фото тих росіян, яких ви видавали за українців. Доречі, на фото того міліціонера (з посту 2263) зверніть увагу на нашивку прапора на лівій руці. А фотки альтернативного майдану ще більш "яскраві", от лише я не намірена їх сюди тулити, бо на відміну від вас не прийшла сюди робити те, що під виглядом людини з майдану робить та російська особа невизначеної статі на наведеній вами фотографії. А кошеня не чіпайте, воно не винне, що лопушарики і його хочуть використати в таких цілях.

• Подобається Подобається x 2
  5. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Ну так пошив в помаранчеві дурні той, хто все зробив аби дуля була й зараз - наш чинний гарант Ющенко. Він все зробив заради перемоги Януковича, аби дуля не зникла нікуди :) Так що цілком логічно бачимо об'єктивні причини цієї дулі.

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

ЕС, на самом деле, по барабану, кому какие звания присваиваются. И до сего момента такие вопросы не рассматривались вообще. Все дело в политике.

И потом, этот вопрос волнует только поляков и на рассмотрение его вынесли поляки. Кто там председатель Европарламента - Ежи Бузек?
    Для кого Бандера герой, то он герой как с указом, так и без него.

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

Речь шла о резолюции Европарламента п.13 о награждении Бандеры. И Гена Букин спросил - что москали виноваты. Я ответила, что для Европы любая их вина начнет рассматриваться, когда у них закончится газ.

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А я напомнил, что не газом единым... :)

8. RJK

RJK Well-Known Member

Не переживайте, то гарне кошеня мы завсегда защитим от злостных лопушариков :)

А про ваши воспоминания о майдане - вы случайно не знакомы с фразой "запах майдана"? :)))

Там, говорят, после дискотеки-2004 по окрестностям запах был непередаваемый, народ биотуалеты не жаловал, революционэры срали и по-простому, вприсядку :)))

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

10. RJK

RJK Well-Known Member

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Патріарх Кирило Перший благословив в лютому дві сили:

1. Збірну Росії на Зимову Олімпіаду в Ванкувері (результат вже наявний);
    2. Януковича на правління.

• Подобається Подобається x 8
  12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я б на місці модераторів Вам заборонив дописувати. Щось Ви так розперезалися, чі забули що у гостях?
    Сидіти на теплому унітазі пукати, та стукати по клавіатурі різні дурниці, це комфртно, звісно.
    Але не думайте, що це всім цікаво.

• Подобається Подобається x 7
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не набридло ще?
    За вашу фотку на ОФ мені кілька червоних карток вліпили....
    Я дав си спокій...
    Совка не перепреш ні в чому.

14. VasMT

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Вчьорашня програма «Правда Романа Скрипіна» з Катеринчуком. Передача від 25 лютого 2010 року

Відповідь що до "запрошення" до Європи, та пресловутий пункт резолюції Європарламенту.
    Десь на 13 хвилині.

Last edited: Feb 26, 2010
  16. RJK

RJK Well-Known Member

17. VasMT

Сам Капабланка з Фішером не змогли би замутити настільки складну комбінацію, як "пояснив" Катеринчук про Ініціативу Європарламенту...
    А верх "откровення" - Резолюція ЕС була підготовлена до перемоги Йулі :haha:...

18. RJK

RJK Well-Known Member

По теме обсуждения - верующие в тимошенко сейчас откровенно боятся приезда бандитов.
    Вчера приходил приятель, мне как выдал, что боится, как бы сейчас братва с Донецка не приехала, я чуть в осадок не выпал.
    Надо же, как людям мозг засрали...
    Ну, я его успокоил, что все бандиты уже давно тусуются на местах и от перемены мест слагаемых сумма уже не изменится :pardon:
    В глубоких раздумьях клиент ушел :)))

• Подобається Подобається x 4
  19. Danilo

Danilo Well-Known Member

20. VasMT

В маршрутці: Янукович забере роботу, бізнес...
    А по УТ"Захід" в обід в "Прямій мові" (запис, просто втрапив на ці слова) : - Подивіться га Харківщину, Доненнину, Луганщину... Там працюють підприємства, люди працюють. Наші люди (мається на увазі західних областей) їздять туда на заробітки. Працюють там чорноробами (саме так сказав виступаючий), бо не мають кваліфікації... У нас (м.н.у. Львівщина) цього нема...
    Просто спостереження...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)