Янукович - президент України???

Discussion in 'Політика і політики' started by Mavpysuk, Jan 17, 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 vote(s)
    17.9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 vote(s)
    23.7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 vote(s)
    8.9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 vote(s)
    2.6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 vote(s)
    11.1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 vote(s)
    13.7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 vote(s)
    1.6%
  8. Інший варіант -

39 vote(s)
    20.5%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mikr

Mikr Member

Янукович президент

О,земляк!!! А пардон,зачем нам такой мер.если он видя,что делают с городом сидит и ни гу-гу?! Я так понимаю_городская голова это хозяин а не то что мы имеем! Это надо было ждать"надцать" рокив чтоб забрать у Тарпана дом Руссова,А музей Морского флота-сколько еще будет стоять в капремонте? Да что говорить...плакать хочется когда видишь родной город сыпящимся и занедбанным!

2. Gron

Gron тафгай

Мабудь ми живемо у різних містах.
    Чи дивимось різними очима.

3. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:haha::haha::haha:
    Уж хто бы пел про халяву...токо не Вы Борисе!!!!:tongue:
    Вы столько лет учили за "харчи и комнату" Хозяйскую армянскую дочку украинскому языку...что за то время можна было китайскую мову выучить...
    А Вы так не научили ее "тыстечко" выговаривать....:)))

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вибачте якби це говорив учень 10 класу то я б зрозумів,а от що це говорить доросла людина -не повірю."Помаранчева банда" як Ви кажете-зробила велику справуюНі не досягнення в економіці ні. Вони показали білим комірцям,що вони не навічно прописані на Банковій і на Грушевського,і якщо перестануть ділитися хоча б крихтами з народом,то він їх віником змете з вищевказаних вулиць.Ось основне значення помаранчевого майдану а зовсім не прихід до влади Ющенка чи Тимошенко.І ці вибори це теж заслуга помаранчевої революції, не справиться Янукович і його будуть мітлою гнати-така повинна бути європейська Україна,а не така як Росія,де ім!я президента знали рік наперед.Як ви цього не можете зрозуміти.

А Ви зазомбовані фрази американська банда,американська банда-банда вона і є банда що американська,що донецька-вона банда і банді у владі ніщо робити.І доки ми цього не зрозуміємо,доти будемо так жити.Знаєте де вирішення? Подивіться результати голосування за Тігіпка. Мені здається,що відсотки одинакові на Сході і на Заході.І Україна відбудеться як держава.коли таке голосування буде по всій Україні.Коли будуть обирати не проти а за.

• Подобається Подобається x 4
  5. Mikr

Mikr Member

Да и хочется порадоваться(я не пессимист) да как то не получается. А может в качестве гида пару-тройку мест чтоб и мне радостнее было,может и не так все страшно! Ну подумаешь 1Атлант упал но второй то еще стоит,гостиницу Спартак снесли,зато каток на месте памятника архитектуры сделали-катайся народ! Вот опять...Так может,что то приятное,обнадеживающие...А?!

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так він не про Тимошенко.....

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Mikr, а цунамі, затемнення Сонця - це теж... робота Тимошенко та її команди?

8. Mikr

Mikr Member

Целиком и полностью поддерживаю!!!! Тигипко-это был наш шанс,и страна бы объеденилась! Но... Теперь надежда на то что он станет премьером,это шанс выйти из кризиса!

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ага, імені Януковича.

• Подобається Подобається x 1
  10. Gron

Gron тафгай

Учиться, учиться, учиться... (с)

11. Mikr

Mikr Member

Я не валю все беды на Тимошенко,да и команды у нее не было,так пара придворных(по статусу положено),команда разбежалась и вы помните когда.А насчет Атланта-это горе Одессы.рушатся памятники архитектуры,да и просто дома в которых живут люди.

12. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

А главная.... повия.....о_О...не уж то ....:eek: бывшая...Премьер.....о_О

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вибачайте але я не вірю що Янукович зробить Тігіпка прем"єром.

---------- Додано в 01:26 ---------- Попередній допис був написаний в 01:21 ----------

Ну я не знаю яку повію зробить Янукович прем"єром.А те що він бордель стирив, то Борис знає,тепер будемо знати і ми.Уявляєте це все він стирив в оппозиції,а що на Україні залишиться після його президентства.Без революції і експропріації не обійтись.Тут Леніна згадають,чи може Симоненку? Але йому ніколи,йому треба на віагру заробляти,у нього молода жінка.:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  14. Mikr

Mikr Member

Янукович президент

Уже недолго осталось ждать%поживем-увидим! Это бы как то примирило жителей ЗУ. Так неприятно,живем в одной всеми любимой стране,а грыземся как...

15. premium

premium Well-Known Member

Особисто я би хотів, щоб Тимошенко залишалась керувати урядом, все інше - узурпація влади ригіонами.

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

По-Вашому - винні мешканці ЗУ?
    А Ви не замислювалися над таким загальновідомим фактом, що мешканців ЗУ совєти псували на 27 років менше, ніж інших? На одне покоління менше! І мешканців Балтії - теж?

Подумайте над цим. Може комусь іншому треба проревізувати свій світогляд і систему цінностей?

• Подобається Подобається x 7
  17. Mikr

Mikr Member

Янукович президент

Боже упаси! Я ни вчем не обвиняю жителей ЗУ! Там живут нормальные,более образованные люди-так сложилось исторически,но победа Януковича это огорчение для большинства жителей этого региона,и назначение Тигипко(мое мнение) как то бы скрасило ощущение "поражения". Только это было сказано.А вот что завтра готовятся провокации у Лавры сторонниками УОН_УПА по меньшей мере ну совсем не красит нашу страну.

---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний в 00:25 ----------

Вы же прекрасно понимаете что это невозможно-Тимошенко с президентом Ющенко не могла найти общий язык по управлению страной,а с Януковичем???! Это самоый худший вариант из всех возможных. Да может и не так страшен черт как его малюют?!

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Еще президентом не стал, а уже почалось.
    1) Наговорил кучу антиукраинской фигни про флот, язык и пр.
    2) Журналистов на инаугурацию не пустили
    3) Теперь и депутатам не всем туда можно (дурдом):

19. Fremut

Fremut Well-Known Member

Ну...если верить всему тому бреду , который вы тут со товарищи периодически выплёскиваете , это явно работа ФСБ

• Подобається Подобається x 2
  20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Что означает, что будут двигать своего. Азаровщина возвращается?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)