Янукович - президент України???

Discussion in 'Політика і політики' started by Mavpysuk, Jan 17, 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 vote(s)
    17.9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 vote(s)
    23.7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 vote(s)
    8.9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 vote(s)
    2.6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 vote(s)
    11.1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 vote(s)
    13.7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 vote(s)
    1.6%
  8. Інший варіант -

39 vote(s)
    20.5%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Arthur

Arthur Well-Known Member

Не вірю! А знаєте чому? Тому що Росіє вірите не можна? Бо договорі підписаний з Росією не вартує і паперу на якому він підписаний! А ще я бачу, що Росія робить в Чечні та в Грузії, і тому я теж не вірю!
    :haha::haha::haha::tanksmile::rus::russian_ru::lol:

• Подобається Подобається x 6
  2. terrible

terrible Well-Known Member

Arthur, то Спіка так своєрідно жартує :)
    бачите?

Спіко... моє халосе:empathy: пожартували вдало? класно
    :haha:

• Подобається Подобається x 4
  3. RJK

RJK Well-Known Member

Но почему-то за всю историю существования РФ все внешние обязательства выполнняются.

Странно, да? :crazy:

• Подобається Подобається x 1
  4. Даяна

Даяна Well-Known Member

А як ця полеміка стосується теми?

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

И только в России никогда не ценился собственный народ. Никогда. И это даже не странно, а страшно.

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ----------

http://www.pravda.com.ua/columns/2010/02/17/4780660/

• Подобається Подобається x 2
  6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Чому? А пам'ятаете Азаров казав капусту більше їси. Ото вже наїмося за 5 років.
    Про що тут той Спіка торочить? Московія зробила все можливе, аби Європа не протягувала руку Україні. Путін газ перекривав, іздив сам до Меркель та Саркозі, умовляв, погрожував, посилав своїх псів по те саме до Європи, та до НАТО. Це його перемога за ці 5 років, треба визнати, а наша поразка. Ба більше, все що вони роблять, пряма загроза для теріторіальної цілостності України, інакше для чого не пускають до НАТО? Бо вже як вступимо, та навіть отримаємо лише ПДЧ від альянсу, ВСЕ! "Плакалі іхні денюжкі". Ніколи вже не отримають ані шматочку теріторії, хай навіть тут буде не 17% російського походження а 71%.
    Янукович, не мій вибір. Він не може й не хоче мені дати гарантії вступу до альянсу. Багато теревенять про те що немає загрози від москаля. Так вони вже 350 років роблять. Вони свою справу туго знають. Північна Осетія, Абхазія теж здавалося ніби то не дуже й потрібні Росії, але вони залюбки їх відтяпали, адже землі багато не буває. І до цих імперіалістів на збіговисько правлячої партії, їздив Янукович, типовий кремлівський посіпака. Боюся що він такий самий як ті Багапш з Кокойтою, і Путіна він дуже влаштовує. Набагато краще ніж Юлія. Вони з Медведєвим радо вітають його навіть до інавгурації, тим самим засвідчують прихильність. І коли мені кажуть що українські олігархи буцімто не дадуть Януковичу зробити каку, я не вірю. Путін навчить його як треба діяти, дасть радників, пообіцяє будь-що, тощо.
    Пам'ятаєте як у 2004 році Ахметов тікав на Захід швиденько, аж спочатку його не випускали з літака у тамошнему аеропорту. Чекісти отримали сигнал від сходу України. Тепер лише справа часу, вони будуть робити все, жеби додавити питання, "взяти за горло".

Last edited: Feb 17, 2010
    • Подобається Подобається x 5
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Суд призупинив рішення ЦВК про Януковича-президента

Майдан-ІНФОРМ: 17-02-2010 13:04 // URL: http://maidan.org.ua/static/news/2010/1266404656.html

Наскільки можна зрозуміти з наявної на цей момент інформації, йдеться про захід щодо "забезпечення позову", передбачений Кодексом адміністративного судочинства України.

Такий захід є дійсним до винесення рішення у справі.
    Наскільки рішення Суду є щирим, а наскільки спричинено намірами продемонструвати неупередженість - можна лише здогадуватися.

---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ----------

Решение ВАСУ: Янукович не президент

Высший админсуд Украины приостановил действие решения ЦИК об установлении результатов второго тура выборов Президента до окончания рассмотрения дела по иску кандидата на пост Президента Юлии Тимошенко.

Об этом сообщает пресс-служба ВАСУ.

Судья Александр Нечитайло, рассмотрев ходатайство Тимошенко, приостановил действие решения ЦИК об установлении результатов повторного голосования по выборам Президента и избрания Виктора Януковича главой государства, которое оформлено протоколом ЦИК от 14 февраля 2010 г., до окончания рассмотрения данного административного дела.

В ходатайстве о принятии мер обеспечения административного иска также затрагивался вопрос о запрете Януковичу приносить присягу Президента Украины на торжественном заседании Верховной Рады Украины.
    Постановление суда вступает в законную силу с момента провозглашения и обжалованию не подлежит.

8. RJK

RJK Well-Known Member

Еще раз - на что спорим, что инаугурация янука состоится в срок и по всем правилам?

тюлька еще чуток поразмазывает сопли по мордасам и удовлетворенно выйдет в оппозицию.

И кстати - механизм сливания тюльки с премьеров уже запущен. :)))

9. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ну та, а як же. А в 1998 році, що було. Забули? Нагадаю!
    Російський дефолт 1998 року — відмова Російської Федерації виконувати зобов'язання.

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вы такой всезнающий. И про тайные рычаги вы осведомлены и про механизмы слива все знаете.

Откуда такое знание, поделитесь с народом. Только не надо ссылаться на газету Сегодня.

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

12. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

В ходатайстве о принятии мер обеспечения административного иска также затрагивался вопрос о запрете В.Януковичу приносить присягу Президента Украины на торжественном заседании Верховной Рады Украины. Однако, как говорится в сообщении ВАСУ, в удовлетворении остальных требований ходатайства отказано."

Цирк на дроти

13. RJK

RJK Well-Known Member

Ну, я не открою америку, если скажу, что приостановление действия протокола ЦИК продлится всего лишь два дня.

Также не секрет, что в течении 10 дней в парламенте слетит нынешняя коалиция.

Также не секрет, что сразу после этого слетает тюлька.

Итого - сразу после инаугурации в течении пары дней идет распад старой, а потом образование новой коалиции, слив тюльки и назначение министров.

Вот и всё :pardon:

Boris_Kiev, вы не отвлекайтесь, продолжайте развлекаться с присадками "Форсан" :haha:

14. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Не здивуюся, якщо інаугурацію організують достроковою, як це вже зробили з проголошенням (яке ще минулої суботи планувалося на 16-17 лютого, але завдяки десятку депутатів ПР, які зсередини заблокували ЦВК і "переконали" членів комісії, раптово було перенесене на 14).

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Т.е. и состав вам тоже известен?

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Невже Ви не знаєте,у лопушаRJKа прямий телефон з Путіним і Янеком:haha:

---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ----------

Шановний пане ЛопушаRJK.Як Ви собі це уявляєте.Янек уже наробив стільки дурниць ,іще не будучи президентом, що не знаю,чи погодиться Наша Україна на коаліцію з ПР.

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вот что говорят более грамотные люди, чем ваш протеже и вы:

18. Dexter

Dexter Well-Known Member

Спробуйте в цьому листі знайти хоча би 10 слів властивих "галіцайському діалекту"
    і не властивих українській літературній мові.

В принципі її слова не дуже суперечать прийнятому ВРУ закону по ратифікації цієї Хартії.

З А К О Н У К Р А Ї Н И

Про ратифікацію Європейської хартії регіональних
    мов або мов меншин

<...>
    5. При застосуванні положень Хартії ( 994_014 ) заходи,
    спрямовані на утвердження української мови як державної, її
    розвиток і функціонування в усіх сферах суспільного життя на всій
    території України, не вважаються такими, що перешкоджають чи
    створюють загрозу збереженню або розвитку мов, на які відповідно
    до статті 2 цього Закону поширюються положення Хартії.

Можна подумати,що в таких проектах як ЄЕСУ чи "Росукренерго" не були замішані російські корупціонери?

Незважаючи на внутрішню нестабільність, Україна ніколи не зупиняла прокачку газу по своїй території.А та істерія і антиукраїнська пропаганда,яку підняла Росія у себе в країні і на міжнародній арені, свідчить лише про те ,що всі ці провокації з відключенням газу робились для того,щоб спаплюжити імідж України як надійного транзитера , тим самим вибити з європейських країн фінресурси на побудову обхідних газопроводів.

Ось вам ще один приклад "партнерства".

Не знаю, для чого нам потрібен партнер,який тільки і чекає як встромити нам ніж у спину?

19. RJK

RJK Well-Known Member

Может быть, заключим пари? :)))

И попутно сразу выяснится, кто является лопушариком :haha:

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

БРЕХНЯ!
    Борюсік... Є такий сайт Вищий адміністративний суд України

---------- Додано в 17:29 ---------- Попередній допис був написаний в 17:25 ----------

Зараз заплачу від щастя! Перша "бригада" непродажних пАмаранчових намалювалась :haha:

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)