Янукович - президент України???

Discussion in 'Політика і політики' started by Mavpysuk, Jan 17, 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 vote(s)
    17.9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 vote(s)
    23.7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 vote(s)
    8.9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 vote(s)
    2.6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 vote(s)
    11.1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 vote(s)
    13.7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 vote(s)
    1.6%
  8. Інший варіант -

39 vote(s)
    20.5%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

Цікавий момент.

Чому наприклад не пишуть, "підтримати ініціативу президента Росії Дмитра Медведьєва", а так президент і все. Складаєть недвояке враження начебто Янукович має над собою президента.

• Подобається Подобається x 4
  2. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну вот уже и НАТО Януковича поздравило.

http://www.nato.int/cps/en/SID-BD507D11-5E091875/natolive/news_61459.htm?mode=pressrelease

NATO Secretary General congratulates Viktor Yanukovych on his election as Ukrainian President
    On behalf of NATO, I warmly congratulate Viktor Yanukovych on his election as President of Ukraine. The elections were free, fair and democratic, and an example for the region.
    NATO is committed to deepening our strategic partnership with Ukraine, including by assisting, where possible, Ukraine's reform efforts, and I personally look forward to working closely with President Yanukovych.

3. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

І Янукович ще їх не послав?
    Не знаєте?
    А забув, треба ж спочатку йому порадитись з призидентом, з своїм.

• Подобається Подобається x 1
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ми напевне про різні майдани говоримо.Але все рівно білі комірці є білі комірці вони всюду одинакові.Вони себе вважають господарями життя.І коли їхнє розмірене чиновницьке життя обриває народний гнів у виді майдана,вони бризкають ядом,як це робите в даному випадку Ви. Вам що теж хвоста прищемили,що Ви так переймаєтесь:)
    Ну це як сказати.Хтось вірить фальшивим статистичним даним,а хтось вірить своїм очам,і не вірить статистиці-тут стиль життя і система цінностей,задумайтесь над цим,поки не пізно, адже і Вам і мені і білоблакитним і оранжевим колись потрібно всеж таки відповідати перед вищим судом і це може бути не за горами,і людський суд дуже нікчемний перед вищим.
    Тоді в чому діло?
    Не судіть і не судимі будете.Знаєте чим вони(студенти) відрізняються від Вас-ви цинік а вони романтики,коли Ви йдете на майдан,Ви грішите,а коли вони-це героїзм і слава.
    Це Ви так думаєте,а треба було запитати їх,чи вони вважали себе загнаними в стадо? Мого сина ніхто на майдан не посилав,але він мені звонив з майдану і казав що йшов на нього всупереч заявам викладачів,що виженуть його з вузу.І я йому казав молодець,воюй за своє майбутнє. Дочку в школі за помаранчеву стрічку на голові викликав директор на допити.Але вона все рівно не знімала бо в ті часи це був символ волі.
    Вони що проти фашистів виступали.Чи Ваша влада була настільки злочинна,що б посміла стріляти в дітей?
    Та не лиш їм,Ви б і в дітей постріляли,Ви б все зробили,бо земля і бабло тікали у Вас з-під ніг.
    При якому підході.Я теж проти крайніх форм націоналізму.але такі як Ви спеціально провокують людей не крайніх ,щоб вони ставали крайніми.Ви мені дали посил на вікі по російському,і чогось я там страшного не побачив.А ось таке є:В России под понятием «национализм» чаще всего подразумевают этнонационализм, в особенности его крайние формы, которые делают акцент на превосходстве одной определённой национальности над всеми остальными (шовинизм, ксенофобия и др.)[3]. В академической среде отождествление национализма с его крайними формами считается ошибочным.
    Янукович не сушить собі мізки вивченням історії,географії і літератури,а Ви також цим не страждаєте.Саме легше крикнути ату так і не розібравшись в явищі як такому.Тобто набрати в рот "говна"(це я цитував Вас,зазвичай я так не говорю) і мовчки навішувати ярлики на те, в чому не "фуричиш".
    Бачите Врангель це добре,Денікін це добре,а Бандера це погано,хоча вони всі, являються учасниками одного і того явища-громадянської війни-боротьби однієї частини суспільства з другою за визволення від більшовицької чуми.Тим більше що Врангель і Денікін боролися з своїми одноплемінниками,а Бандера боровся з загарбниками і їхніми посіпаками.
    Я би дуже хотів,щоб Ви з "малообразованого школяра" перетворились в хоча б середньообразованого школяра і для того потрібно "вчитись,вчитись,вчитись"-як говорив великий для Вас Ленін.:tongue:

---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:55 ----------

Я вже Вам три дні говорю,витягніть голову з того місця кудли Ви її засунули і спробуйте попрацювати сірою роечовиною,тоді можливо не будете нести такі нісенітниці.

5. Bogun

Bogun Well-Known Member

Головне, щоб діти не вчилися по Кримінальному кодексу України, а то захочуть бути президентами...

Народ вартий своїх правителів...

• Подобається Подобається x 2
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Парадний генерал,який буде 5 років позорити Україну на міжнародній арені.

• Подобається Подобається x 5
  7. Bogun

Bogun Well-Known Member

Знаєте, скільки жартів з*явилося при Ющенку стільки не було.

І ці фрази реальні із життя.

Я схожий на "нашого" президента. Ні, ти що, у тебе хоч лице розумне...

Все з наступного семестра пари будуть проводити на фені, хто не буде на фені відповідати будуть лишати стипендії.

Ти просто геноцид української нації, а свій геноцид треба берегти.

Ти сидів. Ні, ти що?!!! А треба було?

Пари будуть проводити не по семестрах, а по "сроках".

Посилку від мами получив, цікаво, а "наш" президент тоже мабуть получав?

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

:good::good::good::russian_ru::))
    Краще не скажеш.

---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ----------

Не підкажете чим він возив на мітинги з Америки,Вашого знайомого сектанта?

---------- Додано в 00:27 ---------- Попередній допис був написаний в 00:23 ----------

Освітою напевне регіонал командував.;)

---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ----------

Ну не порівняти московські вулиці і стрийські.

9. Bogun

Bogun Well-Known Member

Пане smeet, щоб сприймати президента Януковича серйозно треба випити не одну пляшку горілку і ще плюс заправити пивом. Тому розслабляйтесь і отримуйте задоволення з цього гумориста Всєя України.

• Подобається Подобається x 3
  10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ага буде Вам родной язик а не читанка:ireful1:

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Начхати... Люди за бажанням і мертві мови вивчають... А мої онуки, поки я живий вивчать і російську і українську... А невістка навчить англійської...

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це Ви влучно сказали.:)

13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Подскажу, пастор живет в Донецке, а приехал он из США

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так секта тоді Донецька а не американська.:)

15. Gron

Gron тафгай

16. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та шо ж одно говно токо в постЕ?
    Коль человек нам новый нужен,
    Может искать его в одесской суете?
    Шоб без соплей и Лизаветы был не хуже?
    И заживем мы сразу хорошо:good:
    И начисто забудем разногласья:)
    Наступит мир... Аркадии покой...
    И Украина звезданеЦЦа от согласья:mocking:

17. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Закончил читать после слов
    Типичная заказуха. Махровая. Может она и реалистичная, но писатель и заказчик льют воду на мельницу сепаратистов. Воистину: "кому война, а кому - мать родна". :dntknw:

18. Мікі

Мікі Well-Known Member

О! Исчо один белокаменный специалист по украинскому сепаратизму...
    И скоко ж вас там? не перерахувати, мабуть...

19. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

А по сути? Вы себя и своих донецких знакомых относите к людям, которые считают тюрьму - школой жизни?
    У меня лично вообще катастрофически мало таких знакомых... А у вас?

*напевая: "Какая осень в лагерях кидает листья на запретку..."

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

Схожий на Муссоліні?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)