Янукович - президент України???

Discussion in 'Політика і політики' started by Mavpysuk, Jan 17, 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 vote(s)
    17.9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 vote(s)
    23.7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 vote(s)
    8.9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 vote(s)
    2.6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 vote(s)
    11.1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 vote(s)
    13.7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 vote(s)
    1.6%
  8. Інший варіант -

39 vote(s)
    20.5%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. terrible

terrible Well-Known Member

хто сказав? (с) :)

ой, Спіко, Спіко... не захоплюйтесь кислотою. що ви тут оце нафантазували собі? :)

2. sselev

sselev Well-Known Member

Це зрозуміло. Але якби зараз були масшатбні фальсифікації - цілий уанет би гудів відповідними новинами.

• Подобається Подобається x 1
  3. kron

kron Well-Known Member

Во Львове массовые фальсификации с явкой избирателей.Город полупустой,люди на заработках в Европе,а явки рекордные!

• Подобається Подобається x 2
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви знаєте Ви праві.Взагалі пусті вулиці,завиває
    вітер,по вулицях ходять напівголодні жінки і діти-всі мужчини в Європі на заробітках,обідрані собаки завивають так,що вечорами здається,що ти в лісі,і лише в церквах ідуть молебні і всі моляться за бацьку Лукашенку,щоб він прийшов і приніс щастя львів"янам і при них прогнувся за них перед Пуціном.:blush:

• Подобається Подобається x 10
  5. kron

kron Well-Known Member

Жизнь заставила на работу ехать,и душа цыганская.
    Требует отдельной темы для бесед, в общем очень много уроженцев запада Украины работает и проживает зарубежом.

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Це і до Мінська вже така "януковичівська" пропаганда дійшла?? о_О Чи Ви про українські новини з ТРК "Україна" дізнаєтесь? А у Львові Ви хоч раз були?

• Подобається Подобається x 7
  7. Trooper

Trooper Well-Known Member

Ну как же полупустой, пока все львовяне на заработках, у нас тут живут китайцы, вот они и проголосовали. Полные улицы китайцев. По украински они читать не умеют, поэтому не смогли проголосовать за правильного президента, это уж извините.

• Подобається Подобається x 9
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Чому ж Ви зупинилися на півдорозі?

Забули написати, що "в Америке все стулья - электрические".
    (Корней Чуковский. "От двух до пяти").

---------- Додано в 08:59 ---------- Попередній допис був написаний в 08:58 ----------

Мабуть ні. Коріння Януковичів - з тих країв.

А до появи Крона я зустрічав стільки гідних поваги білорусів.

Last edited: Feb 12, 2010
    • Подобається Подобається x 6
  9. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Чому Ю.В. Тимошенко останні кілька днів не зявлялася на люди?
    Експрес новини: в Ю.В. Тимошенко кілько днів назад в І.-Франківську стався серцевий приступ.

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Честно говоря, всегда удивлялась откуда в ней столько энергии, сил, работоспособности и воли? Трудно даже представить те перегрузки, которые она каждый день выносит.

• Подобається Подобається x 5
  11. Fremut

Fremut Well-Known Member

Так и хочется вас процитировать,шановный
    Добавили бы , что все сети по Украине вы лично проложили,не страшась москалей,и лично вам

12. RJK

RJK Well-Known Member

Я нисколько не удивляюсь, что вы шустро меняете тему на детский сад, если ответить по сути нечего.

Не страшно, рано или поздно участки мозга начнут посылать обратный импульс, сигнализируя о том, что слив засчитан :good:

А вообще - удивительно, как одно только упоминание СССР приводит к резкой диарее и полным шароварам. :pardon:

P.S. Неужели вам стыдно признать, что вы действительно получаете энергию из электростанций, построенных в СССР, да собственно и пользуетесь всеми коммуникациями, которые создавались в СССР? Пусть они и не лучшего качества, но после развала СССР в 1991 в вольной Украине ни фига не улучшили, только разворовали что можно и всё. Это ФАКТ, спорить с которым, я надеюсь, вы не станете, ибо бесполезное занятие спорить с очевидным.

---------- Додано в 09:42 ---------- Попередній допис був написаний в 09:37 ----------

Так местные хлопцы вважают, что это не не фальсификации, ну родные проголосовали, или голоса продали. Делов-то :)
    Это ж не в Донецке фальсифицируют, а в родном Львове, так что это и не фальсификация вовсе....

Это вот если где-то в Донецке, Луганске или Крыму кто-то пукнул на избирательном участке, то хлопцы пеной могут изойти, вопя про массовые фальсификации - дескать, все занюхали запахон :crazy:

А тут - всё нормально, всем нравится, это не фальсификации. :haha:

13. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Мені аж страшно страшно стало на вулицю виходити.. Уявила собі. Виходжу зараз на Городоцьку (де вчора людей море), а там - пусто.. "Я - легенда" інакше не скажеш..;)
    Не меліть дурниць, шановний. Зайдіть в розділ ФОТО і подивіться на Львів. Надзвичайно красиве місто, доречі.:)

• Подобається Подобається x 5
  14. Полковник

Полковник миється в бані

Читал статью и о Вас думал.
    До чего статейка ФТЕМУ!!!

Коровы сдохли, рецепты живы

Last edited: Feb 12, 2010
  15. Boris_Kiev

Полковнику,

16. Полковник

Полковник миється в бані

17. Boris_Kiev

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Давайте я Вам задам одне запитання.Чи міг би скажімо граф Волконский вкрасти булочку? Апріорі не міг-виховання б йому не позволило це зробити.Я особисто вже багато раз працював в ДВК був головою ТВК,але я б навіть не подумав робити фальсифікації,мені виховання не дозволяє.Я в третьому поколінні вчительська дитина.Мій дід був директором школи,мій батько і мати вчителі,я лікар.Тобто інтелегенти.Кажуть інтелегент справжній тоді коли в третьому поколінні.
    Я не міг би сфальшувати на виборах і в користь одного і в користь другого.Коли мене призначили головоюкомісії ДВК в 2004 році начальник РДА взнавши про це сказав,а напрасно він не дасть хімію зробити.
    Так от у Львові в своїй більшості живуть люди виховані,інтелегентні і побожні з навіть гіперболічним відчуттям справедливості через що і інколи страждають.так що тут можуть бути в основному найчесніші вибори.
    Коли до мене приїжджали харківські друзі вони їхали зі Львова на трускавецькій електричці.Дуже були здивовані:"Посмотрі,оні всє чітают,а у нас в елєктрічках все бухают". Такі були їхні слова.Так що -не надо ля-ля,не путайте праведне з грішним.У нас на Львівщині прекрасно знають чий "поет" Чехов,і хто така Анна Ахматова.І не тільки великі начальники а і прості сільські жителі,які нераз в політиці більше розбираються ніж деякі держслужбовці з Данєцка.:)

• Подобається Подобається x 6
  19. RJK

RJK Well-Known Member

smeet, если я правильно понял вашу мысль, вы хотите мне доказать, что во Львове живут культурные, образованные люди, а в Донецке живёт простое быдло?

Если это действительно ваше мнение,то можно лишь констатировать у пациента факт слепой гордыни, морального уродства либо слабого умственного развития.

И этому уже не никак поможет чтение примитивных детективчиков в электричках и метро.

И еще - поинтересуйтесь у культурных людей в любом государстве, как они относятся к ПОЛИТИЧЕСКИМ свистопляскам на майданах.
    Отношение у всех одно - пляшут на майданах/вокруг костров аборигенты, орангутанги и макаки.

20. Boris_Kiev

RJK
    Ну от скажіть - Ви адекватна людина?
    Чого Ви аж підстрибуєте у кожній гілці?
    Аватар з висунутиям язиком Вам буде пасував.
    Знаєте, я не галичанин і можу відкритим текстом сказати те, що галичанам виховання не дозволяє сказати.

Пам"ятайте це, емоційно лабільний хлопчику.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)