Через декілька днів платитимемо в “маршрутках” півтори гривні. З одного боку, перевізників можна зрозуміти – різко зросли ціни на пальне. Однак, з іншого – з підвищенням ціни сервіс не зміниться, ми й далі їздитимемо тими самими брудними, вічно переповненими машинами, більшість із яких зовсім не годяться для перевезень містом. Повний текст
Відповідь: Якщо водій грубіян І мені шкода себе,що мушу потерпати від львівського бидла, що лізе, і лізе, і лізе ... а з вулиці лунає "іщо падвінтесь ... внутри іщо єсть мєсто". Цікаво, а крісла ріжуть теж водії ? І ручки відламують. Ото сволочі. А як без лірики... як звикли себе почувати бидлом, то - як з бидлом і поводяться.
Відповідь: Якщо водій грубіян Таке враження, що туди на роботу нормальні люди просто не хочуть йти. Ті що зараз водії в маршрутках їздять то взагалі якісь кончені. Раніше такого не було. Брудне, небрите, смердить, курить, їздить по хамськи наче трактором... Звідки вони тільки той контингент набирають...
Відповідь: Якщо водій грубіян А мені цікаво чи ті водіїї самі коли-небуть були в ролі пасажира? Чи стояли в переповнених маршрутках на носочках, тримались за уявні ручки(бо справжніх немає) і не могли зупинити маршрутку,тому що в заді немає кнопочки або в салоні занадто гучно грає музика...Можливо тоді б вони почали нас смертних розуміти?
Відповідь: Якщо водій грубіян Колишні трактористи і фірмани , ферми розвалились от і пішли водіями на маршрутки, але культура їзди та сама. Біля мого будинку страшно ходити обочинами, машини, а частіше маршрутки тільки там і їдуть, дороги очевидно мало... "Всі ми вийшли з села, але село з нас не вийшло."