Як створити дитині кімнату?

Discussion in 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка' started by Loginmy, May 28, 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Loginmy

Loginmy New Member

Ми купили квартиру в новобудові, однокімнатна квартира 56 кв.м .. з газовим котлом показаний на фото. Ось план квартири - http://www.fotolink.su/v.php?id=36b36e98cc7052bd4450bb343304d7a0

Дуже хочеться зробити окрему кімнату для доньки !!! Наскільки знаю газовий котел не може знаходиться в кухні якщо немає вікна, і довжина парапетної димової труби не може бути більше 3 метрів. Залишати котел в житловій кімнаті теж не варіант ...

Тому вирішив відмовитися від газового котла для опалення (газову плиту залишити) використовувати настінні електроконвектори і придумав ось таке перепланування - http://www.fotolink.su/v.php?id=01345cbeaa1f7fc11dab500a6a3ac9f3

Що скажете?, Мені потрібен Ваша порада .... Можливо у когось буде ідея по краще .... Наперед вдячний за допомогу :)

2. Keith

Keith Well-Known Member

З 1-но кім. квартири ви хочете зробити 3-х кімнатну. З такими початковими даними неможливо отримати повноцінну(!) 3-х кімнатну квартиру, тут потрібно шукати інші шляхи. У вашому варіанті грубо порушені норми інсоляції приміщень та природна вентиляція. По суті, ви просто наставили перегородок, отримавши бажані квадратури приміщень, не врахувавши в повній мірі розташування інженерних мереж, ергономічні проблеми та інші важливі фактори для комфортного життя. Для прикладу, вашій дочці, щоб потрапити у сан вузол, доведеться вийти в кухню, з кухні у вітальню, звідти в передпокій і, пройшовши брудну зону попри вхід у квартиру, нарешті потрапити у пункт призначення, вночі і заблудитися можна.

• Подобається Подобається x 1
  3. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

необхідно вітальню сумісти з кухнею - дивіться як на фото , а дочці відати 22,6 м2 кімната на плані зліва без котла.
    Ось як тут наприклад
    kuhnya-gostinaya6Depositphotos.jpg

4. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

5. Loginmy

Loginmy New Member

на фото кімната площею мінімум 50 кв.м. там воно має вигляд а в мене воно може погано дивитись...

Звісно так простіше зробити, але в такому варіанті я боюсь за дві речі:
    - по факту вийде що я буду спати не у вітальні з кухнею а просто на кухні
    - спати біля газового котла не дуже хочеться

6. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

А хто сам казав про електроопалення? Тепла підлога і все таке , якщо квартира не кутова і не / на першому чи останньому поверсі ( а у вас з вигляду кутова) то можна взагалі не топити а жити за рахунок тепла сусідів. Почитайте про турбо котли в Європі можна встановлювати тільки такі ( підсос повітря здійснюється з вулиці, труба має подвійну стінку якщо не помиляюсь внутрішній контур вихлоп , зовнішній вхід, але загальний принцип припливне повітря береться з вулиці а не з кімнати, відпрацьовані гази само собою йдуть на вулицю. Камера згоряння повністью ізольована від приміщення.

7. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

8. Loginmy

Loginmy New Member

ніхто не говорив, це моя ідея,

квартира не кутова і на середньому поверсі

це новобудова, нульовий цикл, котел газовий мені дають в коплекті фірми Dermad, у нього коаксіальний димоход (труба в трубі), стоїть біля вікна по плану, не дуже хочеться від нього відмовлятись, але мабуть не вийде його перенести на кухню....

придумав трохи по іншому планування:
    http://www.fotolink.su/v.php?id=ab38d77d32d0c5b6f840deacf95ed62b

з іншого ракурсу:
    http://www.fotolink.su/v.php?id=b05d81088af95d7ca622024b12354111

що скажите?

Last edited: Jun 7, 2015
  9. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Я не спец по дизайну, але очевидно просто і зрозуміло що всі кімнати що не мають вікон на вулицю - будуть такими ж темними як ванна чи туалет, або підвал із меленьким смотровим вікном зверху, хочете жити у коморах - можете, але це погано, будете мати комори а не кімнати, жити у ваній /туалеті теж можна але чи класно буде? Ви з усіх кімнат хочете зробити як кажуть москалі -кладовку . Навіть у ваннах люди роблять вікна і двері з матовим склом щоб було світло. Кожна житлова/робоча Кімната повинна мати вікно на вулицю інакше навіщо було вилазити з печер? Ранніше жили в печерах то може тоді і зараз жити в підземних тунелях?
    Я бачу тільки варіант що вказав вище обєднання кухні і кімнати див фото вище, я б навіть доповнив це все панорамним вікном у пів стніни щоб в дальній частині там де кухонна частина було світліше. якщо вам дадуть зіпсувати фасад будинку великим панорамним вікном , якщо це не несуча стіна. Вікно має бути максимально енергоощадне, я б навіть сказав із склопакетом по формулі 4і-16-4-16-4і (4 це товщина скла, і це низькоемісійне скло, простіше кажучи з напиленням, 16 проміжок між склами) такі вікна роблять дилери фірми Канталь.

10. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

P.S. хм не додивився сам - там на фото і є величезне панорамне вікно, правда за тюлью.

11. fafeliya

fafeliya миється в бані

Посоветуйте, какой выбрать ковер в детскую на пол. С ворсом или Бебипол? Стоит ли Бебипол того, как в эксплуатации? Очень нравится такой

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чого в темі про Трампа нема цього надзвичайно важливого повідомлення?

• Смішно Смішно x 1
  13. centerpol

centerpol New Member

Ремонт неможливо закінчити - його можна тільки зупинити!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. allinkaaa

allinkaaa Member

Чому?

15. allinkaaa

allinkaaa Member

Автор, Ви зробили вже ремонт? Хочеться подивитись, що вийшло. :)

16. gucul

gucul Member

Ми з жінкою також нещодавно робили ремонт в квартирі і дуже намучалися з вибором меблів.

Були у багатьох магазинах (різних віробників та з різними цінами), та найкращі меблі всеж таки у нашого українського виробника - магазин Файні Меблі у Львові (купили у них дитячі меблі, шафу та комод).

17. CaDo

CaDo миється в бані

А ми шукаємо де купити краще Дитячі ортопедичні матраци, друзі радять тут купити
    [​IMG] [​IMG]

а де твій аватар? :)