У своєму привітанні президент Зеленський висловив сподівання, що із перемогою Дональда Трампа, яку український лідер назвав вражаючою, Сполучені Штати продовжать потужну двопартійну підтримку України. Трамп наше все! Зе!
Дивні справи твої, Господи. Мені все одно, вибори ці - це справи американців. Я просто дивуюсь, що в 78 років, коли ти вже був президентом, тобто вписав своє прізвище в історію, отаке несамовите прагнення до цієї посади знов. В такому віці потрібно турбуватись за стан здоров"я та думати про душу, а не вирішувати долю світу...Хай Байден був старішим, але він був передбачуваною людиною, прислухався до порад і зійшов з перегонів, дав місце більш молодшому кандидату. От Трамп так би зробив?? На такий характер якщо накласти атеросклероз, то буде богзнашо
колись лукашенко казав: я уже почти 30 лет президент... не знаю, что буду делать без этого... ну вот просыпаюсь... и чем заняться ?
та це капець І шо? А як ти вже вийшов з кондиції навіть як фізичне тіло? Кому це треба, що ти не знаєш чим себе зайняти? Як в тебе антирейтинг в народі зашкалює, ти будеш дожимати ситуацію хай там що?? Так і пуйло робить. Йому ніяк не можна відступити, бо Новичок чекає, або щось гірше. Каддафі багато з себе уявив і ду-у-же неприємно зустрів свою смерть...і поховали без всякої поваги.
Чесночком не тянет?.. Я не просто пивка выпил. Все на спор выиграл. Ху! Политически очень догадываюсь. Вот такой спорщик. Ставил на Трампа полбанки, и мой пришел первым. ... И настроение вот такое – большой палец болит всем показывать!
так це проблеми інших людей, якщо їм не подобається... є такі хто будуть намагатися триматися якнайдовше... уже шамкати на трибуні... поки не винесуть...
Перемога республіканця Дональда Трампа на виборах президента США призвела до різкого стрибка на фондовому ринку, в результаті за добу найбагатші люди планети стали багатшими на рекордні $63,5 млрд. ... Через добу після перемоги Трампа статки Маска виросли на $26,5 млрд, і тепер становить $290,3 млрд. Наступний ступінь у рейтингу топ-10 мільярдерів після оголошення переможця зайняв засновник компанії з управління базами даних Oracle Ларрі Еллісон. Його статки збільшилися на $10 млрд і тепер перевищують $193 млрд. Глава інвестиційного фонду Berkshire Hathaway Уоррен Баффет зайняв третє місце, збільшивши статки на $7,58 млрд (до $147,8 млрд), а четверте — засновник Amazon Джефф Безос, чиї статки збільшилися на $7,15 млрд і тепер становить $228,3 млрд. https://fakty.com.ua/ua/svit/202411...op-10-bagatih-lyudej-na-pershomu-misczi-mask/
Ось так: 1 - Ілон Маск ... на $26,5 млрд 2 - Ларрі Еллісон ... на $10 млрд 3 - Уоррен Баффет ... на $7,58 млрд 4 - Джефф Безос ... на $7,15 млрд
Мабуть агентству Bloomberg нічого не відомо про Ваші статки... Чи може просто Ви не попали до Топ-10? Не засмучуйтесь сильно.
Обрання Дональда Трампа президентом США стало шоком для Європи, яка виявилася жахливо неготовою до цього підсумку виборів. ... Зараз у шокованих європейців є спокуса "залягти на дно" і не робити різких дій, сподіваючись, що Трамп натомість не реалізує свої найекстремальніші погрози, як-от широке запровадження мит на європейський експорт, відмова підтримувати Україну або вихід з НАТО. Натомість європейці повинні заховати подалі свою гордість і спробувати схилити Трампа на свій бік. https://www.eurointegration.com.ua/articles/2024/11/8/7197979/
а чому такі панічні настрої ? населення Європи більше за США... економічна потужність...ВВП...схожі... треба співпрацювати
Нічого особистого - просто бізнес: 1. Треба буде платити великі мита на товари європейського експорту до США; 2. Треба буде збільшити фінансову допомогу Україні від ЄС; 3. Треба буде збільшити фінансування НАТО від ЄС. Дружба дружбою, а тютюн нарізно!
як зараз модно казати - в цю гру можна грати разом чи зобов'язана Європа купувати американські товари? яку частку в американському бюджеті складають заробітки на Європі ? і т.д. бізнес
є безліч чудових високоякісних американських товарів автомобілі Тесла, Форд, і т.д. ... смартфони, ноутбуки, годинники Apple... програми Майкрософт... долари США... і т.д. і навіть соки Sandora (Pepsico) ... ............ просто, на жаль, у нас немає грошей обійдемося без американських товарів ?