Так, мій друг з Пенджабу тільки повернувся з відпочинку з Андаманських островів, розповідав, що там досі живуть дикуни-канібали. На окремих островах. Він розповів, що вони ходять голяка, обличчя у них чорні, як у негрів, полюють з цибулею і стрілами на диких кабанів і на людей. Там їх парочка племен і вони пожирають один одного час від часу. Контакту з ними ніякого не встановлено, живуть як мавпи в хатинах на деревах, тобто ні паспортів, ні електрики у них немає. Північ Гоа окупували росіяни. На півдні - зовсім інша справа. (На самому півдні Гоа). Руссо туристо практично немає, публіка інтелігентна: німці, англійці, французи, наркоманів немає.
Ваш друг сикх? В лютому були мiсяць з чoловiком в Агондi- на пiвднi Гоа. Спокiйнiше,немае патi, але наркомани все одно е. Цiкаво, що в багатьох штатах Индii алгоколь пiд забороною i вважаеться лютим злом, а от наркотики типу коноплi- дозволенi. Е навiть державнi драг-магазини. Я живу в Индии вже 2 роки и жила б далi ( як би не визовi проблеми).Люди тут доброзичливi, багато посмiшок на вулицях, тепло, фрукти свiжi цiлий рiк.Тут спокойно.
Хто чув про новий індійський закон, через який індуси не заінтересовані брати на роботу іноземців?(іноземці не можуть діставати зарплатню не менше 2500 доларів) Чи він дійсно є чи ні? В кого б можна взнати?
той закон прiснував мiсяць - одна украiнка наробила галасу через делiйську пресу i все стало як ранiше- нiяких обмежень по зарплатнi.
Шановна Lilikana дала зсилку,але в ній не про те було.але внизу була також зсилка,яку я натис і видало цю статтю. Знайшов http://timesofindia.indiatimes.com/...-on-salary-and-number/articleshow/6140380.cms хоча англійською володію не дуже.Гугл хром переклав,але не точно.Може хтось розуміється в цьому?
Написано, що Індія змінила правила, що стосуються робочих віз для іноземців. Скасовані як верхня межа кількості іноземців в компанії, так й мінімальна зарплата. (Раніше індійським компаніям доводилося обмежувати кількість своїх іноземних співробітників до 1% від загальної чисельності робочої сили на прідприємстві і платити їм річної зарплати в $ 25.000. ) Тобто, все добре Це має зробити іноземних резидентів щасливими, написано там Також там написано, що в нових правилах робоча віза видається тільки висококваліфікованим фахівцям. І не видається тим, на спеціальність яких є достатньо кількість кваліфікованих індійців.
Дякую. Я вже послав інфу дочці.Найбільш буде рада одна дівчина з Росії,яка страшно як не хоче повертатися на Батьківщину,бо вже працювала тут і розуміє, що в Росії її нічого доброго не чекає.
Як ліпили українські вареники в Чинаї,Індія (їх потрібно було багато-там було більше 700 чоловік з усього світу)[/URL][/IMG] шефповар звісно український
Чи бачив хтось,як збирають яд з кобр.Це справжній "завод" по виробництву зміїного яду: [/URL][/IMG] В горщиках сидять кобри :[/URL][/IMG] А так збирають яд:[/URL][/IMG] Небезпечна робота.
А це крокодиляча ферма [/URL][/IMG] крокодиляча карта світу[/URL][/IMG] є і черепахи [/URL][/IMG] Але за цю сітку ніяк не можна [/URL][/IMG]