Імена

Discussion in 'Всяке різне' started by Samojlovu4, Feb 13, 2008.

1. gryvul

gryvul Well-Known Member

Повне Ореста (буває Орислава, Ореслава). Не знаю...

2. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Нашого року Ян нема, але зато наступних два роки вже досить. І записана теж як Яна - від трьох імен наших з чоловіком батьків - Ярослав, Надія, Анна.

• Подобається Подобається x 8
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

всё может быть... 8)

:)))

• Подобається Подобається x 3
  4. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Рибко, а чим вам не догодили такі імена? Мою викладачку звати Єльза. І вона дуже гордиться, що в неї таке ім'я. Не звичне правда, але гарне. Тепер багато батьків називають своїх діточок не так, як усі. Це ще старі стереотипи - якщо ім'я не відоме, чи здається "не нашим", то обов'язково з нього усі насміхатимуться, і будуть перепитувати:"Як, як?".
    Якщо ми, батьки не будемо розвивати самі ж у собі комплекси на рахунок імені, чи того, що в моєї дитини не таке ім'я, як у більшості дітей, то ніяких насмішок з боку оточуючих не буде. На мою думку, кожне ім'я є особливим, і кожне підходить саме тій людині, яка таке ім'я носить. Ви ніколи не звертали увагу на те, як у Німеччині називають дітей? Нещодавно показували по новинах, що одна пара назвали свого сина Адольфом Гітлером... Мені здається, такі імена потрібно критикувати, а не Роксолану, Ореста...

• Подобається Подобається x 9
  5. Наше Літо

Наше Літо Active Member

• Подобається Подобається x 2
  6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Я от як працювала оператором, то багато незвичних імен почула...остннє від якого я була в шоці-то Адальберг...о_О

• Подобається Подобається x 10
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Залежно які діти.. Не знаю по кому Ви судите, може мали такі випадки.. Але особисто я ніколи не насміхалась з імен. В дитинстві бавилась з Роксоланою, я навіть їй заздрила за таке красиве ім'я, з Веронікою (батьки - росіянин і полька), Лєною (батьки - єврей і росіянка), Анжелою.. Діти не бачать різниці в іменах типу "Андрій - це свій, а з Сарою дружити не будемо".
    А мати ім'я, таке, як у всіх чи рідкісне - це вже питання індивідуальності. Хтось купує куртку таку, як сусідка має, щоб виглядати так само, а хтось прагне мати таке, що його виділить і ні в кого такого не буде. Так і з іменами - хтось любить звичні, хтось незвичні. Мені от не подобалось, що було багато Ірин.. Ще з дитинства хотіла мати таке ім'я, щоб ні в кого такого не було.. Думала, що коли виросту, то сама повигадую дітям імена :pardon:

• Подобається Подобається x 12
  8. Поверьте, не старые. По своему опыту знаю, что всяких Николей и Мишелей одногодки просто засмеивают. Детям очень горько. Они не понимают, в чём так провинились. А провинились, можно сказать, родители, услышав в каком-то захудалом сериале красивое имя и решив именно так наречь своё чадо.

• Подобається Подобається x 1
  9. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Ну звичайно, якщо це буде ім'я, наприклад Педро чи Сісі, як з "Санта Барбари"... то діти точно будуть насміхатися:)

• Подобається Подобається x 6
  10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

І в мене виникла така підозра:)

• Подобається Подобається x 3
  11. Daisy

Daisy Well-Known Member

Так це Zachary

• Подобається Подобається x 2
  12. Яська Березнева

Ви мені нагадали одну історію з дитинства. Мені було 10 років, а подружці - 11. У нас були улюблені ляльки. Її ляльку звали Ліза. Я назвала свою Яна (був такий знайомий хлопчик, дуже мене діставав, його ім"я починалося на А, розшифровка ЯНА - Я Ненавиджу А.....):girl_devil:. Через рік лялька десь загубилася, історія з іменем забулася, і не згадалася навіть тоді, коли ми назвали свою малу Яною. Аж тепер всплило:)))

Серед дітей моїх знайомих є Гальшка, Мальва, Меланія, Ліана, Тереза (дівчатка), Ярема-Емануїл, Давид (хлопчики). Є студентки, яких звати Астарта і Лейла.

Last edited: Dec 22, 2008
    • Подобається Подобається x 11
  13. Summer

Summer Well-Known Member

був в мене такий знайомий Роберт, цікаве ім'я. :)
    коліжанка має теж гарне імя - Богданка :)

• Подобається Подобається x 5
  14. Яська Березнева

В мого чоловіка теж є знайомий Роберт. Цікаве ім"я, неординарна людина.

15. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

круто, Вікі, пише, шо у вавілоно-асірійському культі Астарти була простутиція..

• Подобається Подобається x 4
  16. viltis

viltis Well-Known Member

Наточка, дякую за такий опис імені. Багато чого збіглося....:))) Правда, мені моє ім"я не завжди подобалось....але в нього гарна історія ( десь тут розповідала про лист в пологовий "Була надія на сина, а залишилась лише Надія")...

Рибко, Ви вже мене вибачте за оффтоп, але чому все, що не є типовим для Києва є для Вас дивним....з Ваших дописів ЗУ-то інша планета????

17. ksenechka

ksenechka Active Member

А у мене є знайома, в якої три сини: Аскольд, Іриней та Ярема...
    Маю дуже хорошого друга, Мартин називається...
    У подруги донечка - Юстина...

18. Не другая планета, но, по крайней мере, другая страна. Всё у вас не так: язык, традиции, вера, даже имена. Уже у вас появляются сепаратисты, которые хотят отделиться от Украины. Это настораживает. Должно быть хоть что-то, что объединяло бы Украину. Насчёт веры я уже говорила: многие наотрез отказываются ставать православными КП. Язык - тоже считаете его самым правильным. Так пусть хоть имена Украину объединяют. Так и до распада недалеко (тоже извините за оффтоп).

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Так, Олю, це майже інша країна.Ви згадайте історичне минуле ЗУ.Географічне положення теж відіграє певну роль.

20. Но надо же нам как-то жить в одной стране мирно, без разногласий.

а де твій аватар? :)