ГРАНД vs kertis

Discussion in 'ГРАНД vs' started by ГРАНД, Apr 7, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

а что мешает сейчас читать его дописи?;)

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Він мав на увазі Бліка.

3. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

неужели пуперу было интересно читать про "гилляку"?:)

4. tanna

tanna Дуже важлива персона

Серйозний дядько. :)) Тільки от зовнішність в нього якась не галицька, а...донецька. :o

5. ГРАНД

Е ні. Зовнішність у нього Дрогобицького аборигена 100%

6. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

тобто правилами/законами
    тепер погляньмо на нашу ситуацію -- пан Юрко Нотоцо потрапив у бан 30-го січня, а нинька вже 8-е квітня
    Ви вважаєте, що пана забанили несправедливо, і, мабуть, тому висловлюєтеся досить вільно

припустімо -- знімається бан з пана Юрка Нотоцо, то що буде далі?
    знову пан Юрко Нотоцо комусь почне грубити, знову потрапляє вбан, знову Ви починаєте розмову словами "ви всі дурні, ану бігом розбаньте!"

я притримуюся позиції, що кожна людина відповідає за себе сама, за свої вчинки, за свої слова, за дії чи бездіяльність

було навіть створено тему щодо того, як врегулювати такого роду ситуації: http://ostrovforum.net/showthread.php?t=8972
    але більшість висловилася проти

якщо Ви маєте пропозицію чіткого механізму -- вискажіться, тому що від простого створення теми "ану бігом розбанили", результату не буде
    правила одні для всіх, буде чітке правило щодо розбану -- пана Юрка Нотоцо (та й іньших добродіїв, кого це може стосуватися) розбанять

7. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Не вижу большой разницы между Юрком и Бликом.
    Пан Пупер - Вы можете читать его допысы, если вернется, с удовольствием или без - а я как отвечала на них, так и буду отвечать ()в пределах Правил форума, конечно. Оба форумчанина позволяли себе нецензурную брань в адрес других форумчан, используя её как аргумент в своих слабых позициях.
    Я ПРОТИВ перманентов вообще, за редким исклбчением.

8. Luna

Отличный механизм, давайте его придерживаться. Перманент зачем?

9. ГРАНД

Ні. Розумом. Це не одне і те ж. По "правилам" і "законам" які мені втюхуватимуть негідники і відверті уголовники (які вони ж самі і не мают наміру виконувати і дотримуватись) я ніколи жити не можу і не буду. Я по своїй природі не можу бути членом будь якої зграї. Навіть самої разпрекрасної і самої правильної. Добре це, чи погано - не знаю.

Безумовно. Це стосовно терміну бану, а не причини.

А Ви не припускайте, а просто знімайте. От тоді і подивимось. А то так про будь кого можна наприпускати та нафантазувати. Наче не про людину розмова йде, а про якогось Чекатила.

Та хто ж спорить.о_О:)

Та я її відслідковував з самого старту. Навіть висловлював думки одній прекрасній особі по-за форумом. І теж голосував би проти, бо це не те місце і не та життєва ситуація де б можна було застосовувати такі методи.

Я маю пропозицію. Це звичайна довіра. Точно так же як кожен несе відповідальність сам за себе, так же кожен може сам себе ізолювати від небажаного контакту за допомогою опції "ігнорувати". А до крайніх заходів вдаватись тоді , коли вже ........ Та вобщім то ніколи.

10. duncan

неправильно проводити хоч якісь паралелі між користувачами
    кожен користувач -- це унікальна особа; проте ця унікальність не дає право комусь вивищуватися над кимось чи трактувати правила форума так, як йому кортить

і ще раз повторю: мені дописи містера Бліка подобаються, але це не означає, що усіма погоджуюся чи підтримую
    загалом, щоб розбанити користувача, який перебуває у перманентному бані, повинне бути правило форума
    правила немає, якщо Ви складете правило, яке не суперечитиме загальним правилам форума, то користувачів, які перманентно забанені, можна буде знову повернути на форум

вислови "ану бігом розбань, а потім побачимо" не стосуються правил форума

11. Luna

Пан Пупер, как пользователь я имею полное право проводить паралелли, тем более - там нет никаких оценок. И параллель лишь о том, что причина бана Юрка может касаться и Блика тоже.

Мне НЕ не нравятся его посты. Я с ними не согласна - и спорю. Если пан Блик предпочел покинуть форум - это его святое право. Не нравятся мне некоторые посты - и уж тут ничего не поделаешь. Я переживу , конечно, но нецензурную брань в свой адрес с удовольствием читать не могу. Если Вам НРАВИТСЯ - не вопрос. пожалуйста.

В остальном мое мнение неизменно - ни одного, ни другого в перманент я бы точно не отправляла.

12. Luna

Пан Пупер, я не сторонник коллективного принятия решений на форуме - для этого есть администарция. Но может быть перманент как исключение все же определять голосованием, а?

13. duncan

пані Луна, навіщо починати таку розмову?
    Ви ж прекрасно знаєте, хто забанив Юрка Нотоцо, хто забанив Вольфґанґа
    і прекрасно знаєте, що причини були майже однакові
    що стосується містера Бліка, тойого переслідували, довго переслідували
    перманент -- це виключна міра, це той випадок, коли людина не розуміє або не хоче міняти свій стиль спілкування

ще раз хочу наголосити -- всі, хто вважає, що дані правила форума далекі від ідеалу, пропонуйте свої; цілим форумом їх обговоримо і якщо більшість погодиться, внесемо зміни

14. ГРАНД

-А Ви спробуйте хоча б раз відступитись від писаних правил.
    -У мене є повноваження написати правила? Як що є, то тоді будьте ласкаві приберіть пункт про перманентний бан. І зазначте, що цей пункт прибрав саме я. І Ви залишитесь чистим і не при ділах, як що виникнуть проблеми і прийдеться відповідати на незручні питання в пошуках хто винен, і я залишусь задоволений що скасував цей дурнуватий пунктік, і будуть задоволені ті кого силоміць було вигнано.
    Всі будуть задоволені.;):)

Цікаво, а хто ж це мав нахабство так некорректно, в таких неприпустимих висловлюваннях вам давати вказівки? Автора в студію!!! ;):))

15. duncan

я вважаю інакше -- адміністрація, це люде, які стежать за виконанням правил, а не крутять ними, як циган сонцем (тобто створюють їх під себе)
    пані Луна, я не проти розбану, я за те, щоб було чітке правило
    а не так, що сьогодні нам хтось подобається, ми його розбанимо, а завтра він нам не подобається і бігом його знову у бан

16. Luna

Так розмова не о бане, а о том, что даже услышав неприятные для себя вещи и даже оскорбления лично я не вижу повода для перманента: 1) я сама не ангел, 2) вполне достаточно бана на месяц - ИМХО.
    Количество месячных банов тоже не ограничено. Кстати тот, кто отправил в перманент, руководствовался действующими правилами и в этмо смысле никаких претензий к нему нет. Но ведь мы стремимся к совершенству. не так ли?))

Пан Пупер, мы все взрослые люди и понимаем, что стиль общения человека вряд ли поменяется от нашего нагоняя и ата-та. Но фильтрация оппонентов мн ене нравится..

Так вот жеж и предлагаю в правила - перманент обсуждать коллективно:o

17. duncan

можна жити за понятіями, можна за законами джунглів, можна щоразу створювати нове правило, яке буде зручне, але я пропоную жити за законом

тільки цей закон має бути чіткий, зрозумілий та однаковий для всіх

18. Luna

А почему Вы считаете инакше? Я никакого разногласия между моим постом и Вашими не вижу.
    Администрация принимает решения в соответствии с действующими правилами форума.

19. duncan

в такому випадку -- перепрошую :rose:

20. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Пане Гранде, у будь-якого форуму є хазяїн, який вирішує правила його функціонування на свій розсуд. Ми, користувачі - лише гості - і повинні рахуватися з цими правилами. Мені, приміром, правила форуму не заважають доносити свою позицію з питань, що мене цікавлять, так, як я цього хочу. Пану Юрку, очевидно, ні. Але хазяїн вправі вирішувати, хто з гостей йому цікавий, а хто - ні і створювати на форумі ту атмосферу, яка йому імпонує. Напевно, Юрко став нецікавий. І нічого не зробив для того, щоб поновити його зацікавленість у своїй присутності тут. От і все. :)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)