Гра 46. Шерлокхолмсна

Discussion in 'Архів ігор' started by Nikita R, Jun 23, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

Власне, я не прагнула "зливати" когось будь-чиїми руками, а причепилася конкретно до Зю - через його дивну тактику гри. І хотіла почути міркування самого Зю, але він зіскочив на тебе - мовляв, вірю Твісті.
    Тому, якщо хто і "зливав" Іспанку, то це Зю в першу чергу.
    Якщо Зю виявиться миром - то це просто велика ганьба мені, бо я бачу в ньому мафа. І єдине, що стримує від його підвісу - бажання і далі читати його приколи про кома, дока, майстерно розставлені сіті і т.д. Хоч розумію, що це неправильно. Також прекрасно розумію, що якщо Зю виявиться миром, а ми його підвісимо, то мені буде непереливки, бо це я перша активно взялася його пресувати, і тоді можуть подумати, що я маф, яка підвісила мира. Це, знову ж таки, за умови, що Зю знайде гілляку.

Логіка в цьому є. Але я не бачу в Іспанці мафку, ну принаймні поки що, от не бачу, і все.
    Трохи замало пише, на жаль :sad:
    А давайте всі роздвоїмося або й потроїмося :rock:
    Занадто мало рольовиків, тому я не вірю у жодне вскривання наразі. А там - побачимо.

Ага, прийшли, зробили по допису-другому, пішли. Достатньо для того, щоб тебе не підвісили, якщо вирішать підвішувати мовчуна, і так само достатньо для того, щоб зручно зачаїтися, якщо ти - маф. Бо бачать, що йде перепалка між декількома активними гравцями, тому більші шанси, що складе голову або активний гравець, або повний мовчун, а вони можуть відсидітися як партизани-мири або мафи в засідці :)
    З іншого боку, дівчата дали нам переконливі пояснення своєї небагатослівності, тому наведені в абзаці вище припущення можуть нівелюватися.
    Во, а якраз і хотіла власну думку самого Зю. Не отримала.
    Зю бешкетує :)

Теж логічно. Але ведучий міг зробити заміну і тому, що простий мир відмовився/не зміг грати, і повідомив про це ведучого. Тим більше ведучий пише:
    Тому не знаю, чи замінили рольовика.

Та ні в які, як на мене, Зю просто розважається собі, заплутуючи нас :)
    А ти сама кого б перевіряла станом на цей час, якщо ти, припустимо, ком?

---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

І так, про пари.
    Якщо маф - Зю, то в парі з ним я бачу Еребуса - виключно через те, що вони дуже несумісні на перший погляд і при тому активно у грі. Це якщо по активних брати.
    Якщо по пасивних - соррі, тут я пас, бо по активних ще можна хоч щось міркувати, а по мовчунах - то як пальцем в небо.
    За що я і не люблю мовчазні ігри розуму.

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

Ну файно, Твісті. Браво:) Поки всі відмовчуються, ти собі вирішила попресувати мирну. Це справа Зю, проти кого він собі буде голосувати. ще більше схиляюся сме до вашої пари (Твістер- Зю). Зю вудочку на Іспанку закинув, а Твісті добиває.

3. mrochkizm

А ще таке питання, воно не має відношення до мафськості-мирності, а суто до технічних моментів:

поясніть, будь ласка, що означає ремарка "10 символів" в темі для голосування? Я не можу зрозуміти.

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

Ну з такої точки зору я їх не розглядала, але зерно істини в цьому є. Хоча знаючи Кохану - то не її манера відсиджуватися в тіньочку.

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

То просто фішка форуму - не дає запостити допис, якщо в ньому менше десяти символів:)

5. mrochkizm

А точно, ото я тугодум, а то вже голову ламаю, що то за символи вже яке голосування народ ліпить :haha:

6. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

То, что Твисти играла здесь еще в те былинные времена, когда минимальный размер сообщения был 10 символов. Меньшие просто не проходили.
    Сейчас, кстати, уже 3.

7. mrochkizm

Ага, дякую Іспанці і Нікіті за пояснення ще раз!

8. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

суто за чуйкою наразі більше схиляюся до Твісті, хоча оцей допис змушує сумніватися:
    Це спонтанна реакція не мафська явно. Хіба що справді в змові з Зю, але то би було надто пелевно...

Іспанка? Я не навчилася ще її розкусювати.

Якби вішали Зю, я би приєдналася.

9. Twister

Twister Well-Known Member

Нащо обов'язково саме приєднуватися? Хто заважає розпочати самій?

10. Ука

сама собі заважаю - сумнюваюся

11. Twister

Twister Well-Known Member

Мрочкізм усе більше здається мирною. Бо в ситуації, коли вже розпочався двобій, продовжуює бачити і за його межами, виважено міркувати, розбиратися, задавати питання тощо.

Мафам у таких обставинах якось не до того - треба вигадувати привід приєднатися до якої з сторін, так, аби і вибув мирний, і назавтра мати якесь пояснення.

12. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Полчаса до голосования

13. Ука

і всі чекають, щоб хтось зробив наступний крок...
    Справді послухати чуйку і проголосувати за Зю, чи шо?

14. mrochkizm

Сказала "А" - кажу "Б":

Зю.

15. mrochkizm

Була не була, я проголосувала за Зю.
    Він мене не переконав у своїй мирності.

Голосувати за Зю я не агітую нікого, чесно, це - суто моє власне рішення, аргументацію якого я вже вичерпно описала.

16. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Іспанка......

17. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А нащо нам зайві мафи?)))
    Іспанка, я теж не бачу в тебе мирну... власне тому: Іспанка.

18. Ука

є аргументи, окрім
    ?

19. Кохана

Кохана LuBimaya

Хм, Еребус гарно підігрує Твістер і задвоює Іспанку. Нє парядак.

20. Кохана

Кохана LuBimaya

Таки Еребус

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)