Гра № 44. Модераторська

Discussion in 'Архів ігор' started by Nikita R, Dec 6, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. heltorn

heltorn helpline operator

Давайте я тоже похвастаюсь. За всю игру тоже переводчик ни разу не запускал (в Неандертальской, кстати, пару раз приходилось пользоваться). Я бы даже попробовал что-то писать, но во-первых раскладки нету, а во-вторых, боюсь что-то не то ляпнуть ;)

---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ----------

У меня что-то страница форума загружается почти 2 минуты.

---------- Додано в 10:40 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ----------

А у нас снег, выше 1 метра уже местами. Хотя для Молдовы 15-20 см уже национальная трагедия. Поэтому ждите что и у меня сегодня траблы будут с инетом, как минимум из-за пробок вечером, как вариант - полный швах, если кабели оборвутся или еще что-то у провайдера произойдет.

---------- Додано в 10:43 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ----------

В принципе да, пока по 2 ночных трупа было. Но тут другая проблема, если в нее теперь дуплетом и мафы, и ман зарядят, то все, алес, никакая броня не спасет.

2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

я ще раз з питанням по теорії в третій день :blush:
    Самурай і хакер обов'язково стріляють щоночі? Чи на свій вибір?

Мені соромно за такі питання, але це лиш моя друга гра в онлайн, а в офлайн я з такими ролями не грала - компанії менші були...

---------- Додано в 11:04 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ----------

казав на минулій сторінці Алеко, що
    :)

3. singe

singe Well-Known Member

отако

4. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

тобто хакер щоночі, а самурай на свій розсуд?

В такому разі з великою імовірністю броня ще і в кома і в хакера ціла.

5. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Хакер должен стрелять. Самурай - по своему выбору.

6. heltorn

А если он просто не пришлет НД?

7. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Тогда хакерского выстрела не будет.

8. ovod

ovod Well-Known Member

я такий...

---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ----------

нема питань.....

9. Персі

Персі La mafia è immortale!

Та нє, я з вами останній день. ))
    Ну і пофіх. :) Зате труп буде тільки один - мій, а на ранок: перевірена Фоксі, перевірена Іспанка :tormoz: (звідки ж я могла знати, що Іванка маф, що Іванку вб'ють і перевірка виявиться не такою вже і потрібною), мирний Алеко і його мирна перевірка або без Алеко, але з точно відомим мафом, чи хакером.
    Не так і погано.

---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ----------

Вже сказала.

---------- Додано в 12:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ----------

Броня швидше всього не використана, бо якби в першу ніч не пройшов постріл, то добивали би, а не пуляли в Твісті.
    Але від подвійного пострілу вона не рятує.

---------- Додано в 12:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ----------

Хакер? ))

---------- Додано в 12:41 ---------- Попередній допис був написаний в 12:38 ----------

Кароч, група неперевірених:

Зю, Хел, Овод, Вольха, Ука, Сінж.
    Мене найбільше смикає в сторону Овода і Вольхи. Але не знаю, чуйка шось не дуже працює в цій грі. :dntknw:
    Я би одного з них підвісом перевіряла, на іншого пошлю перевірку, звісно. Ну але сильно навряд чи переживу ніч.

Чи які пропозиції будуть?

ПС. Якщо раптом почнем вішати самурая, то кричи, чи що

---------- Додано в 12:43 ---------- Попередній допис був написаний в 12:41 ----------

Зю, Хел, Овод, Вольха, Ука, Сінж

Тут 2 модери, хакер і 3 мирів.

10. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Всем привет!
    Согласен с Перси. Если Алеко не против, то давайте проверять кого-то из этой группы: Зю, Хел, Овод, Вольха, Ука, Сінж.

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:50 ----------

Ну давайте решать кого, а то сейча опять все разбегуться.
    Вообще предлагаю вечером в блиц режиме игру закончить.

---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:03 ----------

Ау! ну где Вы все?

11. singe

singe Well-Known Member

оцього я не розумію, поясніть мені, будь ласка

---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ----------

Може Алеко сам запрпонує - йому ж підставлятись. Щодо себе - безпеку гарантую, але, звісно, мені це не цікаво.
    я б вішала-рятувала Зю чи Хела, а самураєм банила Овода

12. heltorn

И кого предлагаешь?

13. Aleko

Aleko Well-Known Member

Хел, что то пожить мне по дольше хочется и по этому давай тебя или Зю на подвес поставим, вы мне наиболее мирными видетесь, а я тебя доблестно сниму?

---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

Точно! Мне эти два кандидата больше всех нравятся. :give_rose:

14. heltorn

Поскольку это твоя шкура, то я согласен.

15. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Тебя или себя. В первом случае спокойнее будет мне, во втором - всем остальным.
    И просьба к Самураю, пока Комиссар не отдаст конкретный приказ мочить мафа, шашкой размахивать не нужно.

16. Aleko

Aleko Well-Known Member

Хорошо. Голосуем тебя. :)

Угощайся...

17. heltorn

Ок. Надеюсь, ты тот, за кого себя выдаешь, а то я угощусь...

18. Персі

Персі La mafia è immortale!

А что, есть сомнения?
    На каком основании?

19. singe

singe Well-Known Member

а, може, нужно? Перевірка рятівником - це чудово, але ми не зменшуємо кількості мафів. Тим паче, якщо кома сьогодні забанять, то ми не взнаємо геть нічого...
    Хай би гарантовані чесні все ж поприглядалися і порадили когось самураєві, тобто я проти самодіяльності, але за спільне рішення.

20. heltorn

Сомнения? Есть. На основании? На основании того, что Твисти с нами уже нет.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)