Це ви про "Інтер"? Тепер тільки він дає чесні новини, ПР - тепер партія чесних, яка робить все, щоб стати єдиною партією взагалі, а ви - її розумний прихильник. Який через певний час - стане єдиним. Кому тоді будете під ноги плювати?
Мій чоловік вчора після черги на дільниці, заповнення бюлетенів, вкидання їх до скриньки видав: "Я зробив, що міг, а якщо люди досі нічому не навчилися, мені їх вже не шкода". Це до того, що вчить англійську, і шукає роботу за кордоном.
Не зрозумів, чого Ви зі своїм чоловіком бідкаєтесь? До влади у Львові прийшла так омріяна "більшістю" "Свобода"!
То в чому тоді проблема ? До влади прийшли демократи-націоналісти. ПР аутсайдери, жизнь налаживаєтся ! Чи жалобите по передчасно пішовшій від нас "Батьківщині"?
Голосували за тих, кого хоча б знаємо (в тому числі особисто знаємо про їх порядність), чи за ту партію, керівники якої за багато років не втратили нашу довіру.
УРРРАААААА!!!! Поздравляю! Националюги, заметьте, я до выборов не встручался! Писец городу Львову.....
То чому вирішили чкурнути з України? ---------- Додано в 12:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ---------- Сначала перестанут вывозить мусор, как в Тернополе...
якщо зараз ще не час, чи вже не час таких представників у владі, то краще без нас (це думка чоловіка, бо я не розумію свого місця в чужій країні)
Невже комуністи ? Бо я вже не знаю на кого думати: - бандити - "Ні"; - патріоти-націоналісти - "Ні"; - аферисти-кидали - "Ні"... Лишились комуністи . Ві звідкісь емігрували в Україну і вирішили повернутись?
Не комуністи, чи інші перераховані вище. Зараз ще не готова дати повну відповідь. Народилась в Україні (але не у Львівській обл.) прожила в Львові вже майже 25р. за кордоном не була жодного разу (була в Москві, але ще школяркою, і тоді ще був СРСР). З чого зроблений висновок про еміграцію?